Джуджи тръгва на училище

741
14 Септември 2017, 13:00Бившата тв звезда Деляна Маринова—Джуджи тръгна на училище. 50-годишната блондинката отново е студентка, като този път ще учи магистратура по мениджмънт на екранните изкуства в НАТФИЗ, видя Hotarena.


Новият й курс ще започне на 15 септември, а дни преди това Джуджи се върна от Италия. Там тя прекара няколко дни в компанията на свои близки и приятели, пише „Телеграф”.


Всичко с университета ми се подреди точно преди да замина за Италия”, споделя Джуджи. Писменият си изпит тя държала на 3-ти, а устния—на 4-ти септември.


Джуджи се представила с проект за тв предаване, с което спечелила комисията. Ден по-късно, тя и приятелките й заминали за Пулия—перлата на Южна Италия.


Там, в компанията на свои приятелки Джуджи се насладила на градчетата в околността и на живописния Арберобело, който е известен с многобройните си кръгли къщи, наречени „трули”.


Деляна разкрива, че те са строени без спойка, от бял варовиков камък, за да са лесни за разрушаване. Така селяните ги срутвали по-бързо, когато държавата тръгнела да събира данъци за домовете им.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
Преди 1 година
0
Пулия—перлата на Южна Италия.............вие чувате ли се........ахахаа А що се касае за въпросната Деляна.......ами мазна,мноого ми мазнее тази жена и не ми е особено приятна!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени