Джуките на Есмер спихнаха заради силикон менте

https://hotarena.net/az-jenata/djukite-na-esmer-spihnaha-zaradi-silikon-mente HotArena.net
Джуките на Есмер спихнаха заради силикон менте


Устните на Есмер Омерова застрашително се разпадат. Съпругата на Благой Геореигиев опасно е залитнала по силикона и пластичните корекции и резултатът е налице, видя HotArena.



От плътните й устни в стил Анджелина Джоли не е останало особено много. Всъщност заради некачествения силикон те направо се разпадат.



От известно време устните на Есмер са започнали да губят форма, а горната е напълно съсипана, цялата на дупки и съвсем скоро ще се спихне.


Долната пък се е надула ужасно и всеки момент ще се пръсне.



Специалисти по пластична хирургия коментират, че вероятно съпругата на Благо просто е прекалила с инжекциите и хиалурона. В подобни случаи това може да има унищожителен ефект, а танцьорката от месеци слага двоен слой червило, за да прикрие проблема, пише „България днес“.



Последните й снимки обаче показват, че устните й са се спихнали необратимо. И вероятно съвсем скоро ще се обърне за помощ към някой специалист.



Благо и Есмер вероятно ще потърсят помощ в някоя руска клиника, като за интервенциите на Омерова, Георгиев ще трябва да се бръкне минимум с 10 бона. Зевзеци пък се шегуват, че устните й са спихнали заради твърде интензивните упражнения по френска любов, които с мъжа й правят.

3 Коментара

кати

преди 8 години

За устните,не знам,ама колко отегчени и празни погледи имат!!!А са млади,особено тя,и са младоженци.......... Като цяло,не съм против корекциите,но става дума за корекции на нещо,което има спешна нужда от тях,не мисля че устните на Есмер на тези години имат естетическа нужда от този хиалурон.А какво после........

Коментирай

Жоро

преди 8 години

А после ... нова путка -хихихихих!

Коментирай

зззззз

преди 8 години

Есмер си има достатъчно пари за да може да си прави каквото иска а не да чака парите на пъжа си така че хич ни е се притеснявайте може и на вас даде.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.