Джулиана Гани с романтично предложение за брак на върха на Айфеловата кула

https://hotarena.net/az-jenata/djuliana-gani-s-romantichno-predlojenie-za-brak-na-varha-na-aifelovata-kula HotArena.net
Джулиана Гани с романтично предложение за брак на върха на Айфеловата кула
На безименния пръст на скандалната блондинка Джулиана Гани вече блести скъп годежен пръстен, научи HotArena.


Силиконката сама се похвали, че новият й любим я е изненадал с предложение за брак по време на последната им романтична екскурзия в града на любовта - Париж.


Самоличността на господина \"Мис Силикон\" засега не желае да разкрива, но е ясно, че той е мастит бизнесмен, който явно е обича истински и иска да прекара живота си с нея, пиша \"България днес\".


Освен това е ясно, че годеникът на Джулиана е доста по-възрастен от нея и видимо има сериозни намерения, а не просто да я използва за забавление.

4 Коментара

ъфффф

преди 7 години

"Самоличността на господина "Мис Силикон" засега не желае да разкрива, но е ясно, че той е мастит бизнесмен, който явно е обича истински и иска да прекара живота си с нея"...... ....е какъв да е -научен работник от БАН, може и магазинера от кварталния магазин??? баси новината само

Коментирай

баце роман

преди 7 години

Хахаха тая евтина селска пача едва ли ще е мастит бизнесмен , колкото оня сводника и дето беше Роман ли как се казваше . Освен неднодневка , това миризливо курве не може да бъде жена на никого . О т толкова курове дето е поемала смърди та смърди . Да вземе да си орави малко фейса ,че мяза на траверс и циците ,че и почват от главата , Единствено това живтоно заслужава гавра нищо друго .

Коментирай

Ха ха

преди 7 години

Изобщо какво я коментирате тази грозна евтина курва,която си друса задника за 5 лв. по дискотеките и си качва сама снимките,за да я забележи някой.....

Коментирай

OT PLOVDIV S LUBOV

преди 7 години

IZQLA E BAQ GAVRA OT MEN. CHUKAH Q S 2 PREZERVATIVA I I METNAH 5 LEVA ,TRAGNA DA ME CELUVA, AZ Q BUTNAH I I SE IZHRACHIH V LICETO ,

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.