Джъстин Тимбърлейк бил скъперник

822
05 Септември 2011, 16:20


Чичо Скрудж вече не е сам! Известният изпълнител Джъстин Тимбърлейк в последно време упорито се опитва да убеди всичките си приближени, че не е стиснат, а просто „пестелив“. За разлика от повечето си колеги, които доста често посещават магазините, Джъстин признава, че ходи на пазар само веднъж в годината. Освен това предпочитал да избягва скъпите бутици, както и луксозните бижута.

 

 

Макар да имаш собствен дом в наши дни не е само удобство, но и инвестиция, по време на честите си престои в Лос Анжелис и Ню Йорк музикантът предпочита да отседне в хотел, а не да си купи жилище. „Страхотно е човек да има жилища както в Ел Ей, така и в Ню Йорк. Прекарвам достатъчно време и в двата града, за да имам собствен дом в тях. Но мисля, че това не е необходимо.“, заявява Джъстин. Е, разбира се, че е така — нали тогава сметките за тях ще плаща сам?


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.26 mb
total execution time: 30.761957168579 miliseconds
mysql execution time: 11.315584182739 milliseconds