ДОБРАТА НОВИНА! Росен Петров оздравя!

9721
07 Февруари 2013, 11:46


Росен Петров живна! Водещият на неделното токшоу „Нека говорят“ лека-полека започна да оздравява и да възвръща предишния си вид, видя HotArena.net.

 

Той вече не е толкова подпухнал и зачервен, оттоците по лицето му видимо са спаднали, благодарение на бабини илачи.

 

Припомняме, че от няколко месеца състоянието на Росен Петров е доста тревожно. Той не разкри пред зрителите какъв е проблемът, което даде повод за най-различни предположения.

 

Според една от версиите водещият страдал от жестока алергия, която причинявала ужасните подувания по лицето му и затруднявала дишането му през носа. Друга версия гласеше, че Росен Петров злоупотребявал с наркотиците и алкохола, което довело до ужасяващия му вид.

 

А истината е следната.

 

Преди няколко месеца по време на боксов мач треньорът на Росен Петров неволно си изтърва силите и смазва носа му, писа „Уикенд“. Частици от счупения нос попадат в носоглътката на тв водещия и водят до сериозно възпаление. Носът му гноясва и се възпалява, което обяснява и ужасното подуване.

 

Още по-лошото в случая било, че лимфната течност не може да циркулира правилно, което води до сериозно възпаление.

 

Силните и вредни антибиотици, които му изписали, не само не давали резултат, но и усложнявали здравословното му състояние. Неслучайно Росен Петров се държеше неадекватно в ефир, беше замаян и фъфлеше.

 

За щастие, водещият започва да оздравява благодарение на народната медицина. Бабини рецепти успели да изчистят гнойта от организма му и Росен Петров е видимо по-жизнен и енергичен в ефир.

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени