Добре ли е Венета Харизанова? Шокиращ слух се разнесе за нея! Вижте истината

https://hotarena.net/laifstail/dobre-li-e-veneta-harizanova-shokirasht-sluh-se-raznese-za-neia-vijte-istinata HotArena.net
Добре ли е Венета Харизанова? Шокиращ слух се разнесе за нея! Вижте истината
Тежка болест е налегнала Венета Харизанова! Такъв шокиращ слух се разнесе из столицата и стигна до ушите на HotArena.

Според мълвата известната моделка губи ударно тегло и е стигнала до фазата да заприлича на скелет заради болестта. Венета сама признала пред близки, че е много зле. Бързо проучване на HotArena показа, че почти на 100 процента страшната мълва не е вярна.

Просто поне веднъж в месеца Харизанова има навика да \"умира\" от диагнози, които си поставя сама. Няма никакво съмнение, че миската е хипохондричка и всяко кихане дори при нея може да бъде диагностицирано като ужасна болест.

Приятелите й в началото се връзвали на номерата й, но вече свикнали с драмите й не обръщат внимание на постоянните й оплаквания. А това, че видимо е отслабнала се дължало на диети и всекидневно спортуване във фитнес залата.

8 Коментара

Kofti

преди 7 години

Olele, ama kakvi sa tezi gigantski hodila?

Коментирай

Омг

преди 7 години

И аз помислих ,че е с плавници на краката,тези пръсти чупени ли са? Стъплата и изглеждат нечовешки...

Коментирай

Хриси

преди 7 години

Ходилата са й големи, но незабравяйте, че тя е доооста висока!

Коментирай

Венетооо, умори ги от злоба и завсит

преди 7 години

Венета Харизанова е най-красивата българка . За божественото й тяло могат да се пишат романи. Жена от където я погледне човек. А самопровъзгласилите се джуджета, лилипути за модели могат само да и минат прави между чатала. Има крак за милиони -130 см. и височина 185 см. Могат само да и завиждат и да я разболяват и разженват злобарите и завистниците през ден, всеки ден, а защо не и всеки час. Няма лошо, няма лоша реклама! Най-красивата българка за всички времена! Сега очаквам и тук да се изсекнат тъпаците,че коментара си го е писала тя. Е, не е! Не съм Венета, мъж съм и я обожавам, защото е наистина красива и сексапилна. Без конкуренция е!

Коментирай

.....

преди 7 години

много красива жена, уникална :)

Коментирай

аз

преди 7 години

Аз съм жена и съм на 1000000% съгласна с теб! Венета е невероятна! Истински и симпатизирам! Уникална, секси, невероятно красива! Такива модели трябва да има в България, а не някакви долнопробни проститутки по 1.60! Венета, продължавай в същия дух! Номер 1 си!

Коментирай

така е

преди 7 години

Най-красивата българка.

Коментирай

Gossip Girl

преди 5 години

По- скоро вие злобеете срещу по- ниските хора.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.