Добрина Чешмеджиева гримирана като гейша

1738
20 Януари 2017, 17:00


Водещата на „Референдум“ Добрина Чешмеджиева не спира да шокира гостите и зрителите на предаването си с, меко казано, странната си визия. Добрина ту се явява в ефирни дрешки като русалка, ту се появява спортна, сякаш води футболно шоу. 

Последното й дефиле направо разби всички с визия на „мадам“. Доби застана зад трибунката с полуразголен бюст и тежък грим, сякаш се бе нагласила за бурна нощ по баровете, а не за разговори по политически теми и събитията от 10 януари 2017 г. Явно стилисти със странен вкус бяха гримирали Чешмеджиева така, че да изглежда като гейша, а не като сериозен журналист, каквато трябва да бъде.

Напук на правилото, че гримът не трябва да е натрапчив, а незабележимо да крие недостатъците и да подчертава ефектите, макиажът на Добрина лъщеше от километри. Червилото й бе ярко карминено и на няколко пласта, чернилката по миглите и веждите й бе в очеваден излишък, а от сенките върху клепачите не се виждаха очите й. На фона на водещата дамите гостенки изглеждаха пребледнели като пред припадъкр пише "Таблоид". Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kifla
Преди 1 година
0
Я се покажете вас да ви видим как сте гримирани
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени