Добрина Чешмеджиева крие гадже италианец (Потомък на видна тосканска фамилия)

3508
22 Януари 2015, 16:00


Добрина Чешмеджиева крие гадже италианец, потомък на стара аристократична фамилия, узна HotArena.net.

 

Чаровната водеща използва всяка своя по-дълга почивка, за да отпътува за Рим. Там тя се среща с любимия си Винченцо де Микелис, далечен наследник на графовете Алберти от Прато, които са една от знатните фамилии в Тоскана и са били даже управители на Флоренция, пише „Всеки ден“.

 

Винченцо все още поддържа малко родово имение в красивото градче Сан Джиминяно в тосканската провинция Сиена. Градът е любимо място на Добрина заради типичната италианска атмосфера, средновековната архитектура и 13-те си кули, които създават силуета на града. Оттук са минавали пилигримите на път за Рим.

 

Винченцо и Доби се запознават във Вечния град, „сватосва“ ги нейна приятелка, която отдавна се е установила в Рим. Италианската тръпка на Добрина работи като банков брокер на средно ниво, в никакъв случай не е милионер, но е аристократ и живее повече от добре.

 

„Всъщност това най-много ми харесва в Енцо. Не се големее, не е тежкар, въпреки че може да проследи рода си до 14 век“, хвалела го пред приятелките си Доби. Тя все повече се замисляла за бъдещето си с Енцо, но е разкъсвана от дилемата семейство или кариера.

 

Всички, които познават отблизо Добрина Чешмеджиева, знаят, че тя е крайно амбициозна и в името на професията не прави никакви компромиси. „Вече мина 40-те и трябва да се позамисли. Да намали малко темпото и да се поогледа за съпруг и дете.

 

Биологичният й часовник тиктака неумолимо, а тя е изцяло обсебена от горещи политически дискусии в предаването си „Референдум“ и няма намерение скоро да чуе Менделсон. Ще си остане стара мома“, притесняват се хора от екипа на Добрина.

 

За връзката й с италианеца знаят само много приближени до водещата. Светските репортери свързваха пловдивчанката с командос от Специализирания отряд за борба с тероризма, даже бе писано, че баретата й купил мощен джип.

 

Известната с потайния си нрав Добрина обаче успя да скрие от папараците любовника си. Стана ясно само, че той напирал за сватба, но тя не давала и дума да се издума за брачно обвързване. Докато траела връзката с баретата, Доби се запознала с Винченцо в Рим и той окончателно изместил командоса от сърцето на водещата.

 

Пловдивчанката живее от години под наем в апартамента на вече над 80-годишната бивша министърка на културата Елка Константинова и възрастната жена е единствената й компания вкъщи. Казват, че двете с часове разговаряли по най-различни теми, а Доби пазарувала с удоволствие на видната си хазяйка. В живота най-добрата й приятелка е друга известна телевизионерка – Миа Сантова, с която са съученички от Класическата гимназия. „Винаги съм си мислила, че държа живота си под контрол, но един или два пъти съм била на ръба.

 

И точно тогава Миа протягаше ръка и ме връщаше в правия път. Не познавам други две жени или колежки, които могат да се похвалят с толкова силно приятелство“, признава пред медиите Добрина. Няма спор, че ако Доби реши да мине под венчило с Винченцо, Миа ще кумува. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени