Добрина, защо гласът ти е толкова дебел? (Ако не я гледаш, ще помислиш, че слушаш мъжки говор)

1169
09 Април 2015, 13:31


Добрина Чешмеджиева има сериозни проблеми с гласа си, разбра HotArena!

 

Водещата на „Референдум“ слиза все по-ниско в октавите и гласът й вече звучи буквално като бас, забелязаха зрители с добър слух. Дали защото прекалява с цигарите, или просто по наследство,

 

Доби все повече се доближава до ниския тембър на Богдана Карадочева, че даже може да я задмине, шушукат колегите на дългокосата новинарка, пише „Всеки ден“.

 

Самата журналистка също се притеснявала за гласа си и всяка сутрин пиела суров жълтък по примера на някои оперни певци, за да избистри гласните струни.

 

След „Референдум“ във вторник пък Чешмеджиева мълчала като риба, докато си легне, за да се щади. Въпреки усилията резултат нямало и гласът на Доби надебелява все повече и повече.

 

Ако не я гледаш и само слушаш предаването на Чешмеджиева, може да помислиш, че го води мъж, ехидничат колежките, които завиждат на Добрина, че тя е избрана да води популярното предаване.

 

В крайна сметка важното е какво се говори, а не с колко плътен глас се казва, отвръщала самата Добрина на зевзеците в националната телевизия, които открито я бъзикали за секси тоновете.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени