Доцент Захариев от „Откраднат живот" продавал олио, за да издържа семейството си

2455
13 Ноември 2016, 16:00


Актьорът Емил Марков, който нашумя като доцент Захариев от "Откраднат живот", е бил на ръба на мизерията в началото на кариерата си, научи HotArena.


Макар в момента да се радва на популярност, в зората на кариерата му нещата стоели по различен начин. След 4 месеца на щат в Младежкия театър той бил уволнен без никаква причина, просто защото новият директор не искал актьори от провинцията. А първият щат на Марков бил в Сливенския театър. 


По време на уволнението си той вече бил женен за колежката си Албена Павлова (Гълъбина от "Столичани в повече"), а синът им бил на няколко годинки. За да може да издържа семейството си актьорът станал разносвач на олио, но това не се отразило на самочувствието му, тъй като е категоричен, че срамна работа няма. 


В последствие той започнал работа в Международна агенция за осиновяване и така помогнал на много бездетни чуждестранни двойки да се сдобият с дете, предават от Уикенд


По едно време дори се замислил да емигрира, но тъй като объркал попълването на документите, се оказало, че жена му и децата ще трябва да заминат в Канада при него чак след пет години. И това го отказало от идеята. 


Съдбата му се усмихва преди 18 години, когато екипът на Каналето го забелязва и го назначават за сценарист. През 2004 пък се запознал с Евтим Милошев, който го взел сред сценаристите на тогавашния хит "Вот на доверие" с водещ Иван Гарелов. Именно благодарение на дружбата си с МИлошев той се уредил с главна роля в "Откраднат живот". Където обаче се изявява само като актьор. 


Жена му Албена изобщо не го ревнува от екранните му партньорки, тъй като двамата си имат пълно доверие. Макар в младостта си да са се разделяли няколко пъти заради тежките си характери. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени