Договор забранява на Лиляна Боянова да роди второ дете! Новинарката няма търпение да забременее

2405
13 Септември 2015, 18:00


Новинарката на Би Ти Ви Лиляна Боянова влезе в христовата възраст и вече се замисля за създаване на наследници, узна HotArena.

 

„Мис телевизионен чар” както бе наречена красавицата има 4-годишно детенце от бившия си мъж, но не смята да се ограничава само с него.

 

Лиляна е решена съвсем скоро отново да изпита трепетите на бременността, а за това важна роля игра е и новата любов в живота й. С него са заедно от почти година и все по-често обмислят възможността да създадат семейство.

 

Двамата се запознават покрай коледните празници миналата година. Тогава журналистката тъкмо е сменила работата си и е постъпила като новинарка в Би Ти Ви. Новата работа, славата и високата залата обаче не са единствените събития в живота на Лиляна, които си заслужават вниманието. Малко след като излизе на екран, журналистката откри своята голяма любов. С това животът й доби завършен и почти приказен вид.

 

Лили обаче не иска да избързва с решението си да забременее още тази година единствено заради договореността, която имала с Би Ти Ви. От телевизията имали ясно правило, че любимите им кадри трябва да предупредят за промяната в живота си, за да им се намерят заместници.

 

Това налагало Лиляна да отложи за кратко плановете си. Веднага щом имала възможност да слезе за малко от екран обаче, се надявала че ще може да се посвети на още едно детенце.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени