Дойде ли му акълът на Иван?

8465
25 Ноември 2011, 16:45


Опосумът“ Иван горчиво съжалявал, че е обърнал гръб на законната си съпруга Вихра. В момента той правел планове как да се отърве от любовницата си Ирина, която му показала истинското си лице след като са се събрали.

 

 

Запознати с житието и битието на светската двойка коментират, че Иван вече е съзрял лисичата същност на „най-добрата майка“ и проклинал деня, в който е решил да се раздели със съпругата си.

 

 

Припомняме ви, че „опосумът“ и любовницата му разбиха 2 семейства, а след това се нанесоха в луксозен апартамент заедно. Ирина взе двете си деца Спас и Верджиния със себе си, а малката щерка на Иван – Ава, остана при майка си. Вихра не е забранила на рожбата си да се вижда с баща си и от време на време малката сладурана го посещавала в новия му апартамент, който, по думите на техни близки, тъне в мръсотия и хаос.

 

 

„Ирина е въздух под налягане, прави се на много грижовна и любяща, но всъщност е хитра и меркантилна”, прозрял “опосумът“ наскоро.

 

Иван започнал да се дразни не само на любовницата си, но и на децата й. Малките го използвали като банкомат и той бил длъжен да изпълнява прищевките им. Преди броени например 4-годишната Верджиния си харесала скъп пръстен с огромен камък. Ирина веднага извикала любимия си, който чакал пред магазина за бижута. Още с влизането му в магазина, малката започнала да се тръшка, че иска да й купят пръстена. А майка й била категорична, че принцеса като нея трябва да има това скъпо и красиво бижу.

 

 

„Иван не е глупав мъж, той вижда, че докато Вихра разцъфва все повече, след като преживя раздялата им, образът на “най-добрата майка” се разпада пред очите му”, е коментарът на приятелите на „опосума“.

 

 

Но колкото и да съжалява, Вихра едва ли ще му прости. Той разби не само семейството си, но и мечтите на вече бившата си половинка. На всичкото отгоре тв водещият я изложи пред цяла България и цяло лято се забавляваше на морето с любовницата си, докато съпругата му страдаше в София. Но сега нещата вече стоят по друг начин – според слуховете тя е щастливо обвързана с интелигентен и красив мъж, докато той се чуди какво си е причинил, обвързвайки се с Ирина. Както е казал народът: „Не може да се гради щастие върху чуждо нещастие".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Непрощавичкович
преди 6 години
0
Абе не е глупав тоя - скоро ще скочи на някоя друга пача...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Коки
преди 6 години
0
Поне да не беше унижавал бившата публично...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ds
преди 6 години
0
...то за какво друго да разказва по телевизиите...след Сблъсък нищо качествено не предлагат...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
светла
преди 6 години
0
хахахахахаха- така му се пада на Иван поне можеше да не ходи по телевизиите и да разказва как се е разделил със жена си и да си представя любовницата си
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени