Дойде му до гуша! Влади на Кали живее в къщата на ужасите, откакто дели покрив с нея и децата й (Довели са го до непрекъснати нервни кризи)

4027
29 Август 2015, 16:30


Фолк певицата Кали е една от най-откровените светски личности у нас. Дори понякога споделя повече отколкото трябва, и то в публичното пространство.

 

Изважда на показ личните си проблеми, без да си дава сметка, че злепоставя най-близките си хора. От последните й откровения вероятно гаджето й Влади се е почувствал много неудобно, а нищо чудно и да се е обидил, узна HotArena!

 

В последното си интервю за предаването „Автограф“ по ТВ „Планета“ Кали описва каква атмосфера в момента цари в дома й. Ако се налага да си визуализираме думите й, то картинката у тях изглежда пълен хаос или кошмар, от който е съвсем възможно след някой ден някой от членовете на голямото семейство да излезе диагностициран психопат.

 

Вероятно първи ще е Влади.

 

А ето как цветущо описа Кали всеки един член от семейството й.

 

Дразнят ме, много ме дразнят, затова ставам друга у дома. Та те са четирима мъже – единият го друса пубертета зверски, иска да опита от всичко в тоя живот, но не всичко е за опитване и аз трябва много да внимавам с него. Другият, Марк, нито е дете, нито е бебе – на 6 години. Иска да получава помощ от големия си батко, а на Жорко въобще не му се занимава с него. Иска да бъде батко на бебето, обаче му е трудно, защото още е мъничък и не може да прецени колко силно да го стисне, да го бутне, кое е игра, кое не“, жалва се певицата в излишък.

 

Частта, в която започва да говори за любимия си Влади, от когото е третото й дете, най-много изненада потребителите. По всичко личи, че не са се разделили, макар че отскоро се тиражират подобни слухове. Но! Двойката живее под един покрив около 3 години, но явно това време не е стигнало на туроператора да свикне да съжителства нормално с Кали и децата й.

 

Това споделя самата певица. Сегашните й думи за Влади са излизали в други интервюта, които е давала преди. И промяна няма!

 

Пайнерката, като цяло, така говори за приятеля си, че създава впечатление, че са се събрали заедно не за да са щастливи, а за да се тормозят целогодишно... Той определено е в ролята на мазохист, а на Кали й е кеф. Докато някой от двамата не полудее съвсем:

 

Бебето е хипер активно, в момента е на фаза „да“ и „не“ и Влади, който до преди три години е живял самотен, спокоен, балансиран и изведнъж идва цялата тази хуна в къщата му и той се побърква и е в нервна криза почти непрекъснато. Но със сигурност динамика в моя живот има от сутрин до вечер и аз се чувствам супер, не бих могла да живея без това“, разказва Кали, като в сайта на ТВ „Планета“ е описано, че го заявява с усмивка.

 

Надяваме се, че певицата е преувеличила в частта с „побъркването“ и „непрекъснатите нервни кризи“ на Влади. Надяваме се също, че продължителността на психическите му състояния не е 3 години, както прозвуча от откровенията на изпълнителката. А ако е, искрено се надяваме да не му отнеме още 3 години, за да намери най-накрая начин как да направи съжителството си с Кали по-безвредно.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hm
преди 2 години
0
поредната мега курветина, че и тъпа - дете от всеки любовник...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени