Докога?! Алисия и Ники пак заедно, прости най-големия му грях! (Видео доказателство, че са заедно)

https://hotarena.net/pod-pricel/dokoga-alisiia-i-niki-pak-zaedno-prosti-nai-golemiia-mu-griah HotArena.net
Докога?! Алисия и Ники пак заедно, прости най-големия му грях! (Видео доказателство, че са заедно)

Редакторска плесница

 

Докога, бе, Алисия? Докога ще прощаваш всичко на Ники Михайлов, дори и най-големия му грях?!

 

Това се питат фенове, възмутени от поредното сдобряване между футболиста и фолк певицата. На доказателство, че са заедно, попадна и HotArena.

 

Скейтборд за прошка

Изпълнителката пусна видео, докато „язди“ електрически скейтборд. Само преди дни Михайлов също се снима със своята джаджа, а по наша информация футболистът е купил два скейтборда, като единия е подарил на Алисия.

 

Дали това не е бил помирителния подарък на Ники, с който е поискал прошка от Дойчева? И това ли е цената за

 

прошката на най-големия му грях?

 

Припомняме, че според слуховете, двамата се разделят, след като Алисия го хваща с най-добрата си приятелка Александра.

 

Михайлов и доста по-младата от Алисия Алекс са имали тайна връзка в продължение на няколко месеца, след което певицата разбира и вдига луд скандал.

 

Вместо да се оправдае, Ники я гони от дома си и отношенията им приключват дотук.

 

Запознати тогава коментираха, че този път това наистина е края и няма изгледи двамата отново да се съберат.

 

„Никой не вярваше, че Алисия ще му прости и това. Вярно, прощавала му е много изневери, но този път той мина границите“, коментират близки до певицата. И допълват, че с този ход певицата тотално е потъпкала достойнството си и се е унижила до краен предел.

 

М. Грозева

34 Коментара

д

преди 8 години

много сте завистливи в този сайт. Живеят си доста добре явно без изневери и всякакви глупости, които вие си съчинявате.

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Хаха,хора като Ники и Алисия,отдавна са надживяли и вашето мнение,ако изобщо някога ги е интересувало,и проблемите и ревностите,и изневерите,ако ги е имало,а не са плод на измислици целящи компромати! Кой,къде видя лично,Николай или Алисия в изневяра,ама без т.н ДОСТОВЕРЕН НАШ ИСТОЧНИК ДА КАЖЕ......ахахах!! Живеят си заедно,и са си видимо щастливи,и най-вероятно ,не са се и разделяли,колкото и да им се ще на някои!

Коментирай

........

преди 8 години

a dali ne e podaryk za makiq valeri ima6e skoro r d

Коментирай

Ali e syper

преди 8 години

Alisia e strahotna .. zabavleva se kato tineidjarka ... izglejda syper .. pee strahotno .. pravi hitove .. normalno e da privlicha zlobata i zavista kum sebe si .... Poglednete q na 32g e postignala mechtite si ... ima blestqshta kariera .. strahoten muj ... Ako imate nqkakvo dokazatelstvo za izneveri pyblikyvaite go ... snimki video ... ?! Nqmate nali ... togava ne pyskaite statii bez da imate kakvoto i dokazatelstvo ... Vsichkite statiii idvat ot blizak na pevicata ili priqtel na pevicata .. emi teq hora imena nqmat li ?

Коментирай

Van

преди 8 години

Един ден, когато стане на 60 и се обърне ще се запита дали си е струвало всичкото това, което търпи в името на парите и славата. Да бъде с мъже не по сърце, да търпи гадости, да няма истинска любов и семейство...В това отношение симпатизирам на Камелия и Райна, които макар и евтино облечени имат истински живот

Коментирай

съвет

преди 8 години

Асето много много да не се движи с младата Ванеска, че на Ники току виж му се отворил апетит към крехко агнешко без ПВЦ и други инертни материали по себе си...:D ;D :D

Коментирай

Drug put!

преди 8 години

Malko shte posporim obache..."blestqshta kariera" kazvash? Dokolkoto mi e izvestno ne e postignala nishto osobeno otkum kariera, nikoga ne e mogla da se meri s pevici kato Preslava i Gloria, naprimer. Otnosno "strahotnia muj"!- tozi mamin sin ne e nikakuv muj, a edno razglezeno laino, koeto iska da si go nabuta, kudeto mu pusnat.. Adski se chudia kakvo pravi tazi jena s tova momchence, kakvo si zatvarq ochite , ne i li e qsno, che toq e kurvar i hich ne mu e za neq..Uj na 32, ama povedenieto i e na 18 godishna, nqma kak da me ubedi nqkoi v obratnoto...

Коментирай

!

преди 8 години

A ne razbrahte li,che tazi laje kato ciganka za raznite im tam razdeli i sabiraniq samo za da q pishat po vestnici i spisaniq i da q kanqt po televiziite da se obqsnqva tochno za tova , a ne za takanarechenata i kariera na pevica?Absolutna otkachalka i samovlubena zastarqvashta materialistka -osnovna vinovnichka za provala na Valeri kato futbolist i negov zal demon ,koito go srina i psihicheski izpolzvaiki deteto si-dano gospod i go varne tapkano na milata alisiq!

Коментирай

Еднаква пасмина

преди 8 години

Според мен за статии не плаща Николета, а Алисия и едно стадо верни тролчета праскат плюсове за нея! Най-смешното е, че и двете са един дол дренки, еднакви мърши, а тука хората се джанкат коя е по-крива или красива хахаха,

Коментирай

Ай

преди 8 години

Спортувайте и се хранете здравословно,това са посланията на Алисия. Всичко друго е ала-бала.

Коментирай

Ха-хааа

преди 8 години

Никлозето, я се скрий! Хората я харесват, а теб - не. :)

Коментирай

Как пък не...

преди 8 години

Да бе да, сигурно пак по поръчка на Алисия НикУлинка я плюе в " Папараци", не веднъж, че и Валерко не пропусна. Съвсем се смахнете, или крими сериалите са ви в повече. Пфууу....

Коментирай

Ти сериозно ли

преди 8 години

На този въпрос "Дали си е струвало", тя сама ще си отговори, а какъв ще е отговорът ти няма как да знаеш. Обаче ако този въпрос си зададе Злобанова, е..... според теб дали си е струвала проституцията, злобата, излагацията, унижението и всичко останало .- за пари???????????

Коментирай

да ама не

преди 8 години

Абсурдно е да не употребя друга дума да твърдиш, че Алисия плаща за статии , което означава , че казваш на черното бяло, защото всички много добре знаят в този сайт, че Алисия е най-оплюваната персона в същия. И всеки безпристрастен човек, като мен ще го потвърди. Нито слушам чалга, нито съм фен на Алисия. И не можеш да ги слагаш под общ знаменател, че са една пасмина, защото не са. Единственото по което си приличат е ,че са били жени на един и същи мъж и са си разменили мъжете. И до тук! разликите няма да ги изброявам, те са ясни и доказуеми.

Коментирай

това , какво е?

преди 8 години

Четейки тук негативните ти коментарите се чудя, дали си струвало въобще да се раждаш? Мъжът ти , ако изобщо имаш такъв на тези години да се запита, дали изобщо си е заслужавало да се жени? Отговорът на тези въпроси знаеш само ти и съпругът ти и евентуално твоите родители, ако са живи. Така и тези двамата , които дъвкаш тук непрестанно си знаят само те и едва ли някой друг може да бъде фактор в техния живот, както и никой в твоя. Тогава? Те не обсъждат и не коментират твоя живот. Че и отиваш и по-далече позволяваш си да даваш съвети. Кой/я си ти и в качеството на каква?

Коментирай

до.... "съвет; Van; drug put; еднаква пасмина; ! ;"- ЕДИН И СЪЩИ ЧОВЕК

преди 8 години

Ти, дето раздаваш съветите тук и с многото негативни коментари си същата онази , която назначава Ксанакса на коментиращите. Но, се замисли над себе си! И оцени първо себе си за какво лекарство си и колко перфектно си подредила своя живот, за да си позволяваш да даваш съвети на непознати , та било то, кой да е! Кой , кой е всеки го виждат хората!Теб също!

Коментирай

Боби

преди 8 години

Какво ви интересува Алисия , дали изобщо се е разделяла с Михайлов, дали са заедно, дали ще се женят, дали и е купил това или онова. Не смятате ли ,че това е техния личен живот , както всеки от нас си има своя и всеки си го подрежда и живее така, както умее и желае. Никой няма право да съди или да командва живота на другите. Това е много лична територия и за да се намешва страничен човек означава .... какво? А, то не е едно! За да са заедно тези хора 5 години , това не са 5 дена, 5 месеца .... означава , че има нещо повече от това,което вие си премятате. И явно тези ваши свободни съчинения, които четем тук са плод на развинтена фантазия и много други неща. Оставете хората , те си живеят живота и без вашето мнение!

Коментирай

Лоша робота са това ниските заплати

преди 8 години

Странно защо буквално преди дни Алисия честити сърдечно рождения ден на същата тази приятелка. Май вие страдате от истерични пристъпи и в делириума си виждате изневери и скандали.

Коментирай

Tochno taka

преди 8 години

Много правилно! Алисия е страхотна и всеко, който е срещу нея ГО ЗНАЕ!! Николета само си скубе двата косъма по цял ден от злоба и яд.. опита се да се прави на певица с Ванко 1 - пълен прова, прави се на псевдо модел - пълен провал, няма никакви данни за манекенка, няма никакъв акъл в главата.. естествено, че ще злобее, толкова може.

Коментирай

смях

преди 8 години

Ще започна да си записвам вече , колко пъти ги разделят и събират. И тук малоумни злобни простакеси и простаци ме хвърлят в тъч, като започнат да цитират "факти", "събития" и "доказани истории" и ред други" истини". И не само за тях. хайде драскачите, мога да ги оправдая донякъде( но не и за професионализма), заради работата и печалбите от това, но ЗЯПАЧИТЕ тук, тези които са загърбили личния си живот , седнали да оправят чуждите такива. Има и такива единици, които предписват лекарства на хората с положителни коментари за "героите в свободните съчинения" и драскат, интерпретират жълтата преса сякаш са в епицентъра на събитията и едва ли не единствените свидетели, че и по-зле - обсебени от същите личности. Жалка картинка! AЛООООО, ТОВА Е ЖЪЛТ САЙТ( ако знаете , какво означава това)!!! Още ли не сте го разбрали?

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Но, тези простакеси и простаци с болните си мозъци го взимат това за даденост и чиста монета, какво чули или прочели от жълтата преса. Че, освен коментарите и осъждат без да са наясно и сигурни, дали изобщо има нещо общо всичко това с действителността!

Коментирай

hens

преди 8 години

Ами кой друг ще я погледне тази дъртофела ако не Колю плешивото. Просто няма кой да се излъже. Върти се тук-там, натиска се, бута се горката ама нъц. Нулев интерес от мъжете. То и мамин Колчо не може да се похвали с опашка от фенки, та затова са се сбрали пак двамцата.

Коментирай

eeeee

преди 8 години

О, ти си тук? хайде бе, човек! Къде беше, та не се показа от сутринта? Закъсняваш с репертоара!

Коментирай

hens

преди 8 години

Даааа тук съм, асиетен платен драскачо. Къде бях сутринта ли? Ами на работа като всички нормални хора. Както и ти. Асето те е заробила тука денонощно да драскаш безсмислици. Я кажи нещо за Николетка, че днеска не я мярвам в коментарите ти. Ама айде моля ти се, излагаш се. Асето ще отреже от надника.

Коментирай

хи хи

преди 8 години

Ами не позна, аз съм фен на Николета ха ха Правя си гаргара с теб да клъвнеш и ето, успях! :)

Коментирай

успяла и красива

преди 8 години

За да провокира толкова коментари тази жена и интерес около себе си без дори да отразява жълтата преса и някои палячовци изпаднали в безтегловност и реална оценка , означава две неща: завист и злоба. Факт! Който, както иска да си го тълкува.

Коментирай

Dokoga li ?

преди 8 години

Tova si e tehna rabota

Коментирай

до "hens" "върлия фен" ------- на Алисия ха хаааааааа

преди 8 години

Преди бяхме братята и родата на ,сега сме платени драскачи на Алисия“ Ха ха ха Поне се смея от сърце, до къде може да стигне елементарното мислене на един индивид. Ами карай , ако доживееш можеш да изредиш ,колеги, комшии, приятели, познати, случайни срещнати, Марсианци, Луноходци, извънземни. Нищо не може да спре една болна фантазия. Лудницата е пълна

Коментирай

yvley

преди 8 години

Тази жена на какво ли не се направи за да изглежда млада...Сега и върху това се е покачила и се държи като 12-годишна. Горката...Само съжаление буди в мен. Най-лошото е, че не си дава сметка колко комично изглежда. Как не и писна да играе роли и да се прави на някой който не я?

Коментирай

Що не си гледаш работата?

преди 8 години

Що не си гледаш работата? Жена на 32 изобщо не е стара. 15-18 годишните лайна що си мислите, че целия свят се върти около вас? Заблудена душица.... Съжаление будиш ти....

Коментирай

а за мен това е....

преди 8 години

По скоро злобна дърта уруспия жалееща по младостта и злобееща на Алисия, защото не може да бъде това, което е певицата. Просто злобно и зло същество. Нещастник! Но, дори да да греша за възрастта и пола... другото е повече от очебийно и факт! Това същество не спря под различни имена, инициали, азбуки да плюе по певицата. Каквато и да е причината, един нормален психически човек не би бил обсебен така. Факт! Под всяка публикация и 99, 9 % нейни негативните коментари. Жалка история! В очакване! ха ха

Коментирай

ето

преди 8 години

Будела съжаление в нея..... Коя/й си ти бе, нещастнико, че да си има зор Ася какво чувство буди в теб? Колко си жалка, ако можеш да се усетиш! Боклук без личен живот и завиждаш на успелите хора! Запази си мнението за себе си, никой не ти го е поискал или иска. Гледай си твоето чудото на главата и остави хората , те знаят по-добре от теб, как да си подредят живота и да го живеят. А и той си е техен, какво те бърка теб тази работа? Оправила си себе си и твоите деца, ако изобщо Господ ти е дал такива, ще им даваш акъл и ще ги съдиш. Коя си ти? Шизофреничка! Пий си хапчетата и не ги предписвай на нормалните хора. Те и без теб и твоето мнение са успели в живота!

Коментирай

123

преди 8 години

Асуна-маймуна с голямата празна кратуна .

Коментирай

:) :)

преди 8 години

Кичи си чия картина е празна

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.