Доктор Енчев измисли нов начин да трупа богатство, скубе наивници за уж дизайнерски парцали и чепици (Фото)

4534
24 Август 2016, 12:38


Доктор Ангел Енчев денонощно мисли нови и нови начини за трупане на богатство, научи HotArena.

Последната приумица на пластичния хирург е д а произвежда лимитирани серии дрехи и обувки, чиито цени никак не са достъпни. Чепиците на Енчев са брандирани с логото на неговата резиденция в Пловдив, където от години се твърди, че се провеждат масонски сбирки. Модните му колекции се пласират под името „Фон Голденбург“ и върху всеки артикул са щамповани типични за масоните знаци като кръстове, слънца, луни, както и две змии омотани около саби с криле. Силиконовият властелин твърди, че дрехите, обувките и бижута за мъже, които продава са създадени от качествени естествени материали. Чифт велурени еспадрили се продават за 150 лева. Тъй като се изработвали на ръка, отнемало много време и купувачите чакали поне седмица стоката си.

Самият Енчев носел част от продуктите на марката си, а първите звездни клиенти, които се сдобили с уж дизайнерски комплект, бил Евелин Банев – Брендо. Двамата с доктора са добри познайници и преди две години бяха засечени да обядват заедно. За колекцията си Енчев разчитал на съпругата си Теди Велинова, която от модел се преквалифицира в моден дизайнер. Велинова не е тачена от звездите в професията си и се радвала, че мъжът й и възлага поръчки. Тя от своя страна зарибявала клиенти като за клиниката по пластична хирургия, така и за модната марка, пише „Галерия“Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
distributor
Преди 1 година
0
с любезното съдействие на пайнер мюзик или планетата на маймуните
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Митьо
Преди 1 година
0
Пълен смях..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
срам
Преди 1 година
0
срам е този човек за всички кадърни и истински лекари. Язък, че този човек е положил хипократова клетва, за да се занимава с подобни дейности, ПИНГВИН И едноличен търговец!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
d
Преди 1 година
0
ako toj e mason -ooooooooooooooooo tova e stra6no ne se operirajte pri nego


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени