Донков търси любовник за Радина!

4305
10 Май 2018, 12:08


Актьорът Деян Донков търси любовник за жена си Радина Кърджилова, узна HotArena.

 

Асът на Народния театър обаче не го е закъсал в кревата, а другият му е нужен за новата постановка, която ще е гвоздей в програмата на първата ни трупа наесен.

 

Идеята за спектакъла е на самия Деян, който е споделил с шефа си Мариус Донкин, че много би искал да направи нова версия на прочутата пиеса на Харолд Пинтър „Любовникът“ от  1962 г. При това с жена си Радина, която отскоро е на щат в Народния театър. Директорът приел присърце и дал Камерната сцена на семейния тандем, писа „Телеграф“.

 

„Това ще бъде нещо много интересно и в голяма степен скандално“, обещава самият Донков. Според сюжета Сара и Ричард са семейна двойка, а една от първите реплики на мъжа в писата е „Любовникът ти ще идва ли днес“. Затова спешно се изявява и като режисьор, търси колегата, който да влезе в тази роля.





Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Що за глупост Радина!
преди 9 месеца
0
Какво тжлкова му харесва тая Радина на Донков???Ми нищо не струва Донков като визия!Грозник!Радина е красива жена ,но явно с нервите не е добре.Съжалявам симпатизирам и но толкова да ревнува един грозник нещо и има...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени