Доста мило! Ветко Арабаджиев кръсти Японския хотел на жена си (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/dosta-milo-vetko-arabadjiev-krasti-iaponskiia-hotel-na-jena-si HotArena.net
Доста мило! Ветко Арабаджиев кръсти Японския хотел на жена си (Подробности)

Пловдивският бизнесмен Ветко Арабаджиев кръсти на жена си Японския хотел, който купи в края на 2014-а, узна HotArena!

 

Сградата е построена през 1979 година и носеше името „Витоша – Ню Отани“. Тя бе проектирана от световноизвестния японски архитект Кишо Курокава. Сега вече е прекръстена на „Кемпински хотел Маринела“, както се казва съпругата на олигарха.

 

Жената също има принос за финалния облик на хотела, тъй като сама е избрала интериора на фоайето. Помещението красят огромни бели пауни, разположени сред червени рози.

 

Поради специфичния си вкус Маринела всъщност е идеолог в дизайна на всички хотели на мъжа си, а те са доста на брой – по морето, в планината и в столицата, пише „Галерия“.

 

Заведенията в Японския хотел са едни от онези, в които ако посещаваш често, значи имаш солидни възможности и не си кой да е в обществото.

 

Там редовно може да се видят плеймейтки, манекенки, ТВ водещи и хора от ъндърграунда.

 

 

2 Коментара

???

преди 9 години

Vetko go poznavam oshte ot Elenite! Pi4 za primer, ne smeni zena si s niakoia ednodnevna kifla i vinagi e bil mnogo to4en. Kogato po4ina sadruznikat mu v avtomobilna katstrofa oshte stroeshe na Elenite. Zena mu e zeliazna, a i vazpitanieto na dezata e takova. Oshte predi vreme davashe na malkata 10lv, zashtoto s tolkova se opraviali i drugite deza!

Коментирай

GALA

преди 9 години

az go poznavam ot nesokombinata v Plovdiv i eeeeeeeeeeeeee

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.