Достойна за доктор на НАУКИТЕ! Николета показа БИБЛИОТЕКАТА си!

4972
19 Октомври 2013, 16:00


Плеймейтката Николета Лозанова се оказа доста начетена, въпреки множеството обиди от страна на антифеновете й, че е с беден речник, видя HotArena.net.

 

Красавицата реши да покаже на всички, че има библиотека с книги, които вероятно чете. Виждат се 10 на брой, едва ли има още, както се казва – малко, но от сърце!

 

Повечето, да не кажем всички, са на модна тематика и доколкото се подразбира са написани на английски, има и една италианска.

 

Хм, странно, но в „Къртицата“ Лозанова показа, че си няма никакво понятие от английски?!

 

В предаването й „Поверително“, в което Азис интервюираше Валери, стана ясно, че и италиански не знае.

 

Сигурно е залягала над учебниците и ги е научила. Въпреки че от къде свободно време, като все е на шопинг, на почивки, по ангажименти...

 

Предполагаме, че книжките са пълни с картинки и снимки. Посредством тях Николета се осведомява и разбира за какво горе-долу се говори в тази литература.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 4 години
-1
Муахахахах, направихте ми деня направо! Че и на френски, английски, италиански. С тая библиотека, дето извади, утрепа коня с прашката. А на бас, че вътре е пълно с картинки и тук таме некой текст с дребен шрифт, който Гнилоча деликатно подминава. Нито следа от неква друга литература. Па и Камасутрата е скрила :) Щеше да се обидим от тва минирафтче, дето го нарекохте библиотека, ако не ставаше въпрос за НиЩожеството. Абе жалка работа. Сигурно Николче има повече книжки от нея, па да беше снимала тех, да се отсрами поне ;)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бубето
преди 4 години
0
супер майтапче :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АЗ
преди 4 години
0
Ами какво да се очаква от нея? Не знам дали знаете, че пиар-ката и пише всички неща, публикувани в профила на Николета, и изобщо навсякъде пише от нейно име. Защото Николета е неграмотна и с беден речник - кое ясно се вижда в интервютата и. Тя е прочела 5 книги всичко на всичко в живота си сигурно, и то насила в първи до пети клас.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хайди Клум
преди 4 години
0
Половината книжки и аз ги имам, но те са по-скоро като фото албуми, защото са пълни със снимки на дизайнерите и техни модели. Така че явно е чела... картинки!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени