Доведеният син на Емилия се е снимал във филм преди трагедията (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/dovedeniiat-sin-na-emiliia-se-e-snimal-vav-film-predi-tragediiata HotArena.net
Доведеният син на Емилия се е снимал във филм преди трагедията (Подробности)

Доведеният син на фолкпевицата Емилия, 19-годишният Феди Башур, който почина след катастрофата на магистрала \"Тракия\" навръх 24 май, е снимал филм миналата година, научи HotArena.

5-минутната лента е дело на Никол Паскалис.  Главната роля е поверена на Феди - той влиза в образа на бездомник, който пренебрегва етикета и морала си, за да отиде на интервю за работа. Младежът е бос, само с дрипава тениска и стар панталон, и трепери от студ на земята пред голямата сграда. Талантът на героя му е рисуването. До себе си държи красива картина, която съвсем го доказва. Случайно в полезрението на просяка попада белешка, залепена на магазин, на която пише, че фирма търси илюстратор и графичен дизайнер. Героят му веднага решава да опита, но за да отиде на интервюто му е нужно прилично облекло. За да си купи по-хубав костюм, той краде чантата на момиче, а от портмонето й взима всичките й пари. В случая момичето, което играе жертвата всъщност е приятелката на Феди - Деспина. Парите, които той прибира от нея обаче, не са достатъчни и прави домова кражба. В края на филма се вижда как Феди влиза в един от скъпите магазини за мъжки облекла и си купува точно костюма, който иска. На последният кадър младежът вече седи пред бъдещия си работодател и уверено му казва: \"Вярвам, че упоритата работа се възнаграждава\", пише \"Телеграф\".

Впечатленията за филма са изцяло положителни. Освен добре измислената идея всички, които са го гледали, оценяват играта на момчето като много добра. Самият той изглежда спокойно пред камера, а на някои места във филма дори импровизира в думите. Познати на Феди споделят, че след участието в тази лента той разказвал, че иска да участва и в други. Обяснил им, че дори би записал да учи актьорско майсторство, тъй като за него това било изключително интересно преживяване.

Младежът празнувал последния си рожден ден в Ню Йорк, където живеел. В тесен кръг само с най-близките си приятели. В САЩ той заминал преди година, за да продължи образованието си. У нас младежът учил в училище за деца на чужденци с по-големи възможности. В анго-американското той бил сред пълните отличници, което пък преди няколко месеца изиграло голяма роля за приемането му в един от най-престижните в световен план университети - Бостънския. Момчето споделяло, че след като завърши висше, ще започне собствен бизнес, но паралелно с това няма да спира да учи, а ще запише още нещо.

16 Коментара

Мартин

преди 5 години

Стига сте писали, че е доведен син на Емилия. Лека му пръст на младежа, но не той е доведен, а тя е доведена в къщата на баща му. А и нали заради нейните прищявки да се показва пред родата с милионера детето му загина!

Коментирай

НАБЛЮДАТЕЛКА

преди 5 години

Оставете момчето на мира......лешояди....:-(

Коментирай

Дидо

преди 5 години

Доведени няма или е твое дете или не да си гледа нейните копелета и да се смири че от простотията си цял живот само мозерии прави на хората

Коментирай

Хм

преди 5 години

Кой неграмотник е писал тази статия с тези елементарни правописни грешки?

Коментирай

Фифи

преди 5 години

.Какъв доведен син и е ...Глупости пишете.Емилия си има деца,само че тя е много влюбена и няма време за тях.

Коментирай

Sis

преди 5 години

Деспина Кацируба да не би да е дъщеря на бившият шеф на Глобул - Танасис Кацируба?

Коментирай

MANGAL GROZEN

преди 5 години

Eba si gadnija mangal.. Grozna garga. REZNJAK SMOTAN.

Коментирай

Venci

преди 5 години

Да не би да имаш за“белешка”?

Коментирай

AnnA

преди 5 години

ЗабелеШителен стил и правопис, хвала на такива журналисти! Друго Ням да коментирам, млад човек си е отишъл, но стиловото и правописно оформление на списването са брутални.

Коментирай

Www

преди 5 години

Абсолютно ! Какъв доведен син и е,такава простащина в стремежа си за сензация на гърба на майката на това дете.Повръща ми се от всички заглавия

Коментирай

666

преди 5 години

това лекенце гнусния му бащя го скри в Америка за да не го убият неговите бивши партньори ама пак не му се размина

Коментирай

00

преди 5 години

vun gadnite arablqci ot Balgaria

Коментирай

аз

преди 5 години

участваше в гей порно филми но беше много слаб и го изгониха

Коментирай

фараш

преди 5 години

тоя балък Башур поднесе като жертвен агнец дребния в замяна на дъртата курва Емилия

Коментирай

Точно

преди 5 години

Найстина повечето коментари са просто ужасни абе хора от къде се зареждате с толково злоба това дете почина толкова нелепо найстина много жалко за него каквито и да са родителите му той със сигурност не заслужаваше това ако знаеха,че ще катастрофират нямаше да тръгнат на път ама човек никога не може да натбяга съдбата си дори понякога за съжаление Мир на прахът му!

Коментирай

Autist

преди 5 години

Igral e grozen autist, toest sebe si.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.