Дядо Наум спасил Цеци Красимирова от изнасилване (ПОДРОБНОСТИ)

2697
11 Октомври 2014, 12:14


Русенският митрополит Наум е заработвал по някой лев като бодигард в годините си на голобрад семинарист, като зоркият му взор е охранявал най-съблазнителния чифт сини очи в републиката – тези на манекенката Цеци Красимирова, научи HotArena.net.

 

Дядото дори спасил най-яркото цвете на Мездра от опит за изнасилване. В началото на промените току-що уволнилият се от казармата Наум Димитров решава да се запише на теологичен курс в Черепишкия манастир. Още не се е ориентирал напълно към религията, но не му се прибира в родната Варна, където семейството иска да го прави корабен механик, пише в. „Всеки ден“.

 

Младежът живее на общежитие в гара Черепиш, а мизерията на кандидат-семинаристите е пълна – хранят ги по два пъти на ден с постна яхния и полуизгнили плодове. Наум решава да се хване на работа и късметът му проработва – цанят го за пазвантин на хореографското училище в Елин Пелин.

 

По това време негова звезда е едва напъпилата красавица от Мездра Цеци Красимирова. Момичето е в прокурорска възраст, но съученици, даскали и половината население на шопското градче вече точат лиги по фаталното момиче.

 

Един ноемврийски следобед двама дангалаци от горния курс се опитват да приклещят Красимирова до оградата на школото и да я опипат, а може би и нещо повече. Цеци се разкрещява и на нейния зов за помощ откликва училищният бодигард Наум, който разгонва нахалниците с шамари и заплахи за изключване.

 

Така бъдещият поп запазил девойката от лапите на наглеците, а за факта, че по-късно тя самичка се е хвърлила в тези на Георги Иванов – Гонзо и Косьо Самоковеца, едва ли носи някаква вина.

 

Манекенката до днес не предполага кой е смелият й спасител, тя напълно е скъсала връзките с родината и вече петилетка живее в Барселона с дъщеря си Джудит.

 




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени