Дянков се разведе тайно

1632
16 Април 2014, 12:40


Ексминистърът на финансите Симеон Дянков е подал молба за развод, научи HotArena.net.

 

Двамата с жена си Керълайн Фройнд очакват окончателните документи всеки момент, за да може Дянков да продължи спокойно връзката си с любовницата Ирина Велкова.

 

Напористата Ирина, която бе негова сътрудничка във финансовото ведомство, е бременна и се опитва да го убеди да сключат брак.

 

Вицето на ГЕРБ, който сам се определи като Брад Пит с очила, обаче вече се е одръстил с яка издръжка за Керълайн и двамата си сина - Андрей (9 години) и Марко (6 години). Причина за огромната 6-цифрена сума, която Симеон Дянков трябва да плаща на тримата всеки месец е, че в Москва, където е ректор Руската икономическа школа, получава заплата от 2 млн. долара годишно. Освен това сатрапът на родния бюджет, известен и като Мистър „Постна пица”, чете лекции и в елитното висше училище за лидери – „Харвард Кенеди Скул” и притежава акции в куп компании. Двамата с Керълайн имат и имоти в САЩ, писа „Всеки ден“.

 

Палавата Ирина - авторка на култовата реплика „Мони, цункай Джиджи”, която взриви финансовото ведомство по времето на Дянков, трябва да роди през юли. Доскоро обаче изгората на Симеон въртяла и старо гадже в София. Както „Всеки ден” вече писа, това накарало Дянков да се замисли сериозно за ДНК тест за бащинство на бебето, след като то се работи. Въпреки че до появата на детето няма много време Дянков и Ирина все още не са решили окончателно къде да е раждането – в Москва или в Лондон. В същото време обаче синовете на ректора Андрей и Марко, които живееха и учеха в София, докато той бе финансов министър, непрекъснато питали майка си къде е татко им. Докато живееха с баща си момчетата обичаха да спортуват с него и да ходят из планините. Сега обаче Дянков е зарязал децата си и те са в САЩ при семейството на Керълайн Фройнд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени