Дянков в тежък развод (Любовницата Ирина ще ражда в Лондон)

5500
26 Март 2014, 10:45


Бившият финансов министър от ГЕРБ Симеон Дянков най-после се разделя официално с американската си съпруга, по настояване на младата му любовницата Ирина, научи HotArena.net.

 

Бившият вицепремиер преклони глава и на последния каприз на младата си изгора Ирина Велкова – да роди тяхното дете в Англия. Макар че той опитал да я убеди да склони на някоя от елитните клиники на Москва, където нивото е достатъчно високо, но брюнетката тропнала с крак и го обвинила, че е стиснат и пести пари от най-важното в живота й събитие, пише в. „Всеки ден“.

 

Финансистът вече е пратил любовницата си в Лондон да си хареса клиника и лекарски екип, макар че тя е все още в края на петия - началото на шестия месец. Бившата сътрудничка и любовница на Дянков установила, че е бременна в четвъртия месец около средата на февруари и веднага се похвалила на Мони, че ще става баща.

 

Макар и твърде щедър към любовницата си във всичко, злополучния финансов министър се усъмнил в бащинството си и смята да направи ДНК тест след раждането на детето, за да е сигурен, че бебето е негова кръв. Пресметливият Дянков нямал 100% доверие на Ирина, защото и до него стигнали слуховете, че палавото момиче върти необезпокоявана старо гадже в София, докато той  се отдава на науката в далечна Москва.

 

Въпреки терзанията си, влюбеният Дянков бързо отстъпил пред напористата си изгора от ужас да не го зареже. Сатрапът на родния бюджет обаче веднага сметнал, че раждането на незаконното му дете ще му струва поне 5000 паунда, и то ако е по естествен път, а не секцио. Пред гневната любовница, Дянков и дума не посмял да отвори за пари, а веднага й купил самолетен билет за английската столица.

 

В същото време на плещите на някогашния финансов министър лежат и тежките отношения със съпругата му Керълайн Фройнд, с която са смразили напълно отношенията си и вече подготвят документите за развод. И там обаче се очертавали много сериозни харчове. При развод със сигурност, американката ще одръсти  яко бившия си заради високата му ректорска заплата от 2 млн. долара годишно. Финансистът ще трябва да се бръкне яко за издръжка на двамата си синове Марко и Андрей.

 

Затънал в проблеми и на двата фронта, новоизлюпения ректор постоянно се оплаквал на колегите си, че ще побелее от капризите на законната и незаконната си половинка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
нациста дянков
преди 4 години
0
Тая мърша ли му е била съветничка в МФ. Затова държавата е на тоя хал. Ама каква къща бе!! Я да вземете да се пръждосате нанякъде, че и без друго са ни много БОКЛУЦИТЕ ТУК. ДА НАПРАВИМ ДВИЖЕНИЕ "ДЯНКОВ И ТАЯ МЪРША ВЪН"....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дянков
преди 4 години
0
Този миризливец си заслужава селянката
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оф аман от луди
преди 4 години
0
Ама ей лудо що не се гръмнеш. Тва "копеле" си има баща и навярно ще носи неговата фамилия. То да не се е пръкнало ей тъй от нищото. Да е мислил Деанката. Сега ще изпълнява няма къде да ходи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
neli
преди 4 години
-3
голям глупак, заради тази грозна миризлива селянка с тъпа физиономия ще се прави на маймуна закакво му е това копеле нали си има а тая марша бог ще я накаже много дето се рови в семейство
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени