Д-р Енчев, ще Ви бъдем благодарни, ако просто изчезнете!

9371
19 Април 2011, 13:03


 

Редакторска плесница 
 

Пластичният хирург на богатите и известните Ангел Енчев, под чийто скалпел лягат редица родни звезди, продължава да залива страната с десетки билбордове. Този път хирурга начело с неговите рекламни специалисти и пиари избиха тъпометъра. Според новите послания въпросният доктор не само може да даде на една жена „неземна красота“, но може да й осигури лесен и спокоен живот. А най-интересното е, че на пациентките на Енчев няма да им се наложи и малкия си пръст да мръднат, тъй като силиконът в циците, устните и скулите им ще привлече заможните господа, които ще са готови да „инвестират“ в лицето или балкона на своите метреси.

 

Прекалено красива съм, за да работя! Благодаря ви, д-р Енчев!

 

Това е едно от малоумните послания, на които е заложил популярният пластичен хирург. Прочитайки подобен рекламен слоган почти всяка госпожица в гимназията например би си казала: „Защо трябва да уча, като мога да стана „прекалено красива, за да работя?“. Явно рекламата на човека, чието мото е: „По лицата им ще ме познаете“, действа, щом млади и хубави момичета искат за абитуриентския си бал нови цици, нов нос или ново чело.

 

Мога да контролирам живота си! Благодаря ви, д-р Енчев!“

 

Това е другото рекламно послание, с което ВИП-хирургът продава себе си. Вярно е, че в днешно време красивите хора имат предимство навсякъде, но едва ли всички те контролират живота си благодарение на ботокса в челото, липосукцията или хиалуронова киселина в назолабиалните гънки...

 

Носът ми е прекалено красив, за да виждам далеч от него! Благодаря ви, д-р Енчев!“

 

Ама госпожице, разбира се, че не можете да видите по-далеч от красивия си нос, защото приличате на кон с капаци. В средите на хирурга, който ви е „направил“ кукла, всички сте по калъп, по правило не работите и харчите парите на „любимите“ си мъже за глупости, подобно на своя кумир, който честичко залива България с малоумни реклами!

 

Скъпи д-р Енчев, честно, вече ставате досаден. Ако може просто да изчезнете, го направете. Ще Ви бъдем благодарни!

 

Ани Милова 

 

 

Уважаеми читатели, ако някоя светска персона ви дразни много с поведението си и имате авторска позиция, която искате да изразите, напишете статия, изпратете ни я и ние ще я публикуваме в най-горещия сайт Hotarena.net.


Пишете ни на e-mail hot@hotarena.net
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария Михайлова
преди 5 години
0
Просветление Днеска случка ми се случи просветление получих. Да съм умна не е нужно - да съм хубава е важно! Няма смисъл да работя, за стотинки да се потя, няма смисъл и да уча - белким некога сполуча... Ако Господ е решил да ме пръкне крокодил, Енчев срещу някой бон ще ми набуха силикон. Няма вече да умувам! Няма вече да слугувам! Няма вече да въздишам - час при Енчев ще запиша!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Зорница Ангелова
преди 7 години
-7
Боя се, че рекламата с "носът" е мое дело - постнах я в блога си като анти-реклама, но Вие май не сте чели качествено.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ioan
преди 7 години
-1
Не зная дали сте чели последната ,, Галерия " , но вътре има отговор за вашите въпроси. Заглавието на статията е ,,Котараците на Бойко Окупираха София".Вътре са изброени всичките му приближени анонимни приятели, които той закриля и подготвя за новите избори. Има и класация в която на Първо място е Д-р Ангел Енчев с клиниката му ,,Симетрия", след него Емил Кошлуков с предаването -Факторът Кошлуков,следва Петко Димитров-собственикът на ,,Найт Флайт" и не на последно място Вили Сечкова с предаването и по националния ефир, а тартор на кръга на ,,Котараците'' е съпругът и Сашо Сталийски. Подготовката за изборите вече е започнала с популяризирането на Нови Лица по нетрадиционнен начин, а вие сте се замислили за промената на ценностната ни система, а Д-р Енчев точно преди един месец беше във всички ежедневници в гореща прегръдка с Бойко Борисов- без коментар. Гледайте малко по- далеч от видимото с просто око.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хей
преди 7 години
0
дев, това са реални снимки и аз ги виждах и билбордовете
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
dev
преди 7 години
0
Ето един tutorial за photoshop - http://www.tutorialized.com/tutorials/Photoshop/1 Следващия път като манипулирате снимки хвърлете му едно око.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени