ДРАМА! Боевски заряза жена и бебе заради любовница комарджийка! (Съпругата му ПРОГОВОРИ)

7614
28 Септември 2013, 17:30


Пол Боевски, син на световния шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски,  жестоко се подигра със семейството си, видя HotArena.net. Наследникът на кокаиновия дилър, който в момента лежи в затвора в Испания заради трафик на наркотици, е бил шута на съпругата си. Дни след като е родила си е хванал ново гадже - някоя си Ивка. Наранената съпруга не може да сдържи гнева си и пише дълги статуси, в които разказва за историите на неверния си мъж, установи HotArena.net по сигнал на наш читател.

 

Всички скандални разкрития започват на 26 септемрви. Капка отправя многозначно послание в личния си профил в социалната мрежа: „Моето дете расте щастливо без семейство, но Вие само се месите, за да страда! Малко дете и неговата майка, нека страдаме, че да сте Вие щастливи!“.

 

Малко след това картинката се изясни и статусът придоби смисъл, пояснен от друг: „Мъжа ми се отказа от детето ни и спи с Ивка от игралната зала, вече сме сами с детето ми!!“

 

Боевска е оставила няколко коментара, които разкриват допълнителни факти за връзката й с Пол като цяло. Синът на Гълъбин често й посягал, но въпреки това, тя винаги е била до него. От раждането на детето им, неверникът не обръщал внимание на детето си, разбра HotArena.net

 

Любовницата Ивка е крупие в казино в Кнежа, където семейство Боевски живее. Тя също има мъж и дете, а Капка е разбрала за аферата именно от нейната половинка.

 

„Два боклука са се събрали. Пол е боклук – всички го знаят, само аз не!“, така описва наранената девойка отношенията на мъжа си с новата му изгора.

 

Ситуацията става още по-драматична след като на същия ден разстроената дама продължи да информира приятелите си за тъжната й история: „Детето ми направи първите си 4 крачки, в деня в който баща му избра друга, нямам какво повече да кажа.“

 

На 27 септември гневът на Капка продължава с пълна сила. „Разбрах какво е имало, изглежда Боевски се е влюбил в крокодила от пръв поглед и са решили да изоставят децата си, за да спят по задни седлки, градинки и прочие и да бъдат заедно. Цели два месеца тая негодница спи с женен мъж, а той изостави детето си заради нея. Събраха се двама еднакви. Само че не сте виждали на какво е способна една майка за детето си. Не тая пачавра, а аз!“, споделя тя отново в социалната мрежа.

 

Искрено и лично отчаяната съпруга завършва своята изповед с извинение към всички, които са я предупредили. Тя казва, че не ги е слушала, защото е била влюбена. Приканва жените, които търпят насилие от мъжете си, да се вразумят и да бягат надалеч навреме.   

   

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hahu
преди 4 години
-1
вече разбирам, защо я е оставил. Всеки има свои лични драми и хората преживяват къде къде по-страшни неща, но чак пък да го описваш във фейсбука пред всички - е много се е филмирала. Пък иначе мъжлето си е боклуче.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Димо
преди 4 години
0
Семейство боклуци
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени