ДРАМА! Митко Пайнера обиден на певиците си! Ще има ли трусове в димитровградската компания? (Вижте ТУК)

https://hotarena.net/pod-pricel/drama-mitko-painera-obiden-na-pevicite-si-shte-ima-li-trusove-v-dimitrovgradskata-kompaniia HotArena.net
ДРАМА! Митко Пайнера обиден на певиците си! Ще има ли трусове в димитровградската компания? (Вижте ТУК)

Инж. Митко Димитров забрани наградите на „Пайнер“ и „Планета“, за да избегне скандали и панаири, научи HotArena.

 

 

 

Без концерт и тържествена церемония ще бъдат връчени тази година наградите на най-голямата ни музикална компания „Пайнер”. Но и това е спорен въпрос дали изобщо ще има призове, тъй като още през януари гласуването по категории беше прекратено предсрочно заради съмнения в манипулиране.

 

 

 

 

Пайнера бил много ядосан от непрекъснатите скандали и панаири покрай провеждането на церемонията. Той се обидил на звездите на фирмата, които непрекъснато се карат и плюят една друга в медиите. За да им покаже, че му е писнало, взел категоричното решение от тук нататък да няма никакви награди.

 

 

 

Опитваме се да създадем някакъв празник, да извисим нивото на жанра, да създадем една красива атмосфера и да посочим най-големите си постижения през годината. Влагаме десетки хиляди лева за събитието, стотици хора се трудят денонощно месеци наред. И вместо да се радват, да оценят усилията ни, да се постараят с труда си да бъдат забелязани, някои певици превръщат наградите в арена на непрестанните си опити за себеизява посредством пошли интриги и евтини скандали. Вместо с хубави неща, с песни и настроение, гастролираме в пресата със скандали, подклаждани от тази или онази. Не желая фирмата ми да се превръща в синоним на инкубатор за евтини сензации.

 

 

 

Градили сме име повече от 20 години, което не може да се петни така лекомислено. Явно определени изпълнители нямат нужда от огледало, в което да се видят обективно. Затова еднолично реших да няма награди. Нека изпълнителите да се замислят за публичното си поведение и да се сетят на кои свои колежки дължат това, че затрихме един от малкото си празници”, не скри огорчението си пред „Уикенд” инж. Митко Димитров.

13 Коментара

!

преди 7 години

Той човека вдигна ръце от простотиите на тези певачки...то бива бива ламтене за тия награди,ама....

Коментирай

VINOVNA E KRADLATA NA PESNI I INTRIGANTKA GALENA

преди 7 години

ПРАВ Е МИТКО ДИМИТРОВ, ЗАРАДИ ДОЛНАТА ИНТРИГАНТКА ГАЛЕНА СЕ ПРОВАЛИ ЕДНА ЦЕРЕМОНИЯ С ТРАДИЦИИ- ЛАКОМИЯТА НА ГАЛЕНА Е БЕЗПОСЛОВИЧНА, МИТКО ДИМИТРОВ И ДАДЕ ЦЕЛИ 4 НЕЗАСЛУЖЕНИ НАГРАДИ ЗА 2015 А ТЯ СМОТАНАТА ВЪШЛА ПРЕТЕНДИРА ЗА ОЩЕ- КАК СЕ НЕНАЯДЕ ТАЯ СКАПАНЯЧКА, ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ НЯМА ГЛАС- ПЕЕ ФАЛШИВО И АКО НЕ БЕШЕ ПРОСЛОВУТИЯ ПОРНОКЛИП ДО СЕГА ДА ТЪРКА НЯКЪДЕ КЕНЕФИТЕ ГАЛЕНА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ИНТРИГАНТКА В ПОПФОЛК ЖАНРА, ТЯ ПОРЪЧВА НА КУРВОЛЕТА ЛОЗАНОВА ДА ПИШЕ НОНСТОП СТАТИИ СРЕЩУ ПАЙНЕР И СРЕЩУ НАЙ-ДОБРАТА В ЖАНРА- ПРЕСЛАВА ГАЛЕНА Е СРАМ И ПОЗОР А ПОПФОЛКА И ЗА ПАЙНЕР И НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ В КОМАПНИЯТА

Коментирай

соня

преди 7 години

Хубаво се е сетил,че фирмата му е станала инкубатор,но не на евтини сензации,а на к............Бате Митко,ти им омръзна,има по-богати от теб и по-хубави...Ти миришеш на застояло вече.....

Коментирай

Ричи

преди 7 години

Тези "велики" певици, които успяват благодарение на богати мъже и любовници, защо не основат такава компания да видим колко ще прогресират. Те до империя като на Пайнера никога не могат да достигнат, но поне да опитат и разберат колко труд, умение и търпение е нужно!

Коментирай

Цветан

преди 7 години

Камелия му разгони фамилийката на Пайнера! Всичко, което каза се случи!

Коментирай

бобо

преди 7 години

това е заради алчната галена, не и стигнаха 4 награди и то незаслужени за 2015 ами и фасони прави , бойкотира чак, заслужава митко да я изгони от пайнер и без това на живо пее фалшиво ,а повечето и песни са крадени - последната и кражба е песента на веси бонева разпалвам микрофоните превъплатена в мамаураган

Коментирай

Atanas

преди 7 години

Za da bude praznik trqbva nagradite da otivat pri tezi koito zaslujavat, a ne za tova ce Presa dava nai golemia procent ot honorara si da q butame postoqno.. Preslava e pricinata ce v dneshna data ispalnitelite sa dlujni da davat golqm procent ot honorara si na Mitko, Preslava i neinata alcnost sa vinovni ce nagradite se prevurnaha v cirk Preslava e vinovna ce golqma cast ot ispanitelite sa nedovolni ot Payner i politikata im. Ne slucaino slet poqvata na Preslava popfolka vurvi kum dunoto tq ima golqm prust v tova kakto i Lainer sushto.Taka ce hic ne mi se opravdavaite fenovete na Presa s Galena ce ima topkite da zastane sreshtou Lainer kakto Kamelia..

Коментирай

do atanas

преди 7 години

Ne, barkash. Tova s davaneto na golqm procent ot honorara na firmata ne tragna ot Preslava, a ot Ivana.

Коментирай

esmeralda

преди 7 години

галка-духалка е виновна за всичко

Коментирай

Жалко за Емилия

преди 7 години

Той казва "пубричното си поведение", публично против наградите говори само Емилия и Камелия, Галена мълча и не дава интервюта с месеци. Явно Емилия скоро пак няма да стане "Певица на годината", щом й е толкова ядосан.

Коментирай

ico

преди 7 години

mitko si e vinoven zashtoto gleda samo parite davashe nai mnogo nagradi na ivana sega na preslava zaradi tova 4e 60% otivat za nego no ima i drugi koito zaslujavat sushto taka 4e kato ne sa realni kak da e praznik prevurna se v cirk

Коментирай

Добре че е Галена!

преди 7 години

"ГАЛКА" МУ Е НАЙ-ХИТОВАТА ПЕВИЦА и му изкарва компанията напред!

Коментирай

!

преди 7 години

Митко,да си види някои от певачките,какви гнусотии пеят и да разсъди малко,как тия"звездички",дето му снасят парички вредят на обществото!Да не фалира фирмичката му,заради такива посредствени певачки: )

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.