Драма с детето на „Мис България” 1999! Пусна молба до съда за бащинство, после я оттегли заради тормоз!

https://hotarena.net/laifstail/drama-s-deteto-na-mis-balgariia-1999-pusna-molba-do-sada-za-bashtinstvo-posle-ia-ottegli-zaradi-tormoz HotArena.net
Драма с детето на „Мис България” 1999! Пусна молба до съда за бащинство, после я оттегли заради тормоз!

Грандиозен скандал в следствие на любовен триъгълник с участието на „Мис България” за 1999 г. Елена Ангелова се вихри от пролетта насам, разбра HotArena!

 

Знойната блондинка е разведена със съпруга си Николай Нейчев, след като миналата есен е родила момче от друг мъж, съобщи първи „Уикенд“.

 

Оказа се, че ситуацията в личния живот на красавицата е изключително тежка, тъй като вече бившия й мъж е научил едва тази пролет, че не е биологичен баща на родения на 4 октомври 2014 г. Кристиян.

 

Доскорошният съпруг на Елена Ангелова – бизнесменът Нейчев, озверява срещу красавицата на 21 април, когато все още законната му съпруга внася искова молба до Софийски градски съд, в която иска чрез ДНК експертиза да се установи, че не законния й мъж е баща на новороденото.

 

В исковата молба, под която стои подписа на красавицата, Елена Ангелова обявява, че е поддържала интимни отношения само с мъж на име Александър и че иска да бъде призована на съд, който да установи истинския татко на детето й, както и да отпише съпруга й като баща на детето.

 

Седмица по-късно обаче Елена Ангелова оттегля исковата си молба от съда, като според нейни познати това се случва след нечуван тормоз от мъжа й Николай Нейчев. Въпреки това красавицата все пак успява да се разведе със съпруга си, като бракът между двамата е разтурен в края на месец юни с решение на съда в Ихтиман.

 

Според това решение Елена Ангелова няма право върху придобито имущество по време на брака си с Николай Нейчев и получава родителските права върху бебето Кристиян, но не и върху първородния си син – 8-годишният Александър, който е присъден на баща си. На всичкото отгоре Елена Ангелова трябва да плаща издръжка от 300 лева за големия си син, а мъжът й – издръжка от 150 лева за бебето, на което не е биологичен баща.

 

Въпреки официалния развод на миската, тя е принудена да живее в къщата на мъжа си в „Бояна”, за да вижда първородния си син. Мъжът на красавицата пък я е поставил под свирепа охрана и почти не й позволява да излиза от дома си. Нейчев се заканвал да ликвидира биологичния баща на второто дете на Елена Ангелова и нееднократно обяснявал на бившата си съпруга, че ще напусне дома им „само с краката напред”.

2 Коментара

Бебо

преди 8 години

Хора, мислете с главите си, когато се жените за курви! Бебетата родени в първите дни на октомври са заченати няколко дни след Нова година, в зависимост от това кога курвата е успяла да се измъкне от дома си, за да се начеше с любовника си.

Коментирай

фи

преди 8 години

Жени, внимавайте за какви изроди се жените. Колкото повече мутренски простотии, толкова по-голям шанс за трагичен край на брака.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.