Драма във фамилия Станоеви! Лидка Скалата се раздели с голямата Бирма (Синовете им не си говорят)

7884
18 Септември 2014, 13:00


Противоречивите отношения, които Георги Станоев – Бирмата поддържа с любимата си Преслава и честите скандали между двамата не са единствения конфликт, тлеещ във фамилия Станоеви, научи HotArena.net.

 

Оказа се, че милионерското семейство се е разпаднало с гръм и трясък преди няколко месеца, съобщава в. „Уикенд“.

 

Тази пролет бащата на Бирмата – стария софийски тарикат Евлоги Станоев, се е разделил окончателно със съпругата си Лидия, известна в светските среди с прякора си Лидка Скалата. Голямата Бирма се изнесъл от семейното имение и се установил в центъра на София – на търговската улица „Витошка”, където живее с нова жена.

 

Разправят, че раздялата между Евлоги Станоев и Лидка не минала без скандали при подялбата на имуществото. Голямата Бирма бил принуден да остави почти всички имоти в центъра на София на съпругата си и на сина си Георги.

 

Въпреки това Лидка и Малката Бирма са гневни на Евлоги и го плюят под път и над път. „Хвана се с курветина, излага се на стари години!”, открито обругава собствения си баща Малката Бирма.

 

Стари приятели на Евлоги Станоев разказват, че конфликтът в семейството му настъпил още преди 4-5 години, когато синът му Георги пораснал и започнал да дружи с криминални типове. Честите побои, устройвани от Малката Бирма и мутренската му компания никак не се нравели на баща му, който въпреки спорния си бизнес е уважаван и почитан от всички.

 

Евлоги Станоев не одобрявал и връзката на сина си с Преслава и бил на мнение, че жена му Лидия много е разглезила сина им и поощрява непрестанните му просташки изяви.

 

„Възпитах бандит!”, не криел разочарованието си Евлоги Станоев. Той упреквал за това жена си Лидия, която поощрявала хулиганските прояви на сина им още от тийнейджърска възраст и угаждала на всичките му капризи.

 

В семейство Станоеви най-недолюбван е големият син на Бирмата, който е от първия брак на някогашния бос на металите в „Кремиковци”. 37-годишният Димитър Станоев, първороден син на Голямата Бирма, върти успешен бизнес със замразено месо и зеленчуци, който изпълва със завист доведения му брат Георги и мащехата Лидка Скалата.

 

„Малката Бирма не си говори с брат си, даже преди 4-5 години двамата се сбиха в едно заведение”, разправят запознати със сложните отношения, които царят във фамилия Станоеви.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени