ДРАМАТИЧЕН РАЗКАЗ: След Тачо – Жени ПОГУБВА живота си всеки ден (Детето живее при баба си)

5721
27 Май 2014, 11:17


Само една седмица след като HotArena.net избухна с новината за раздялата на Жени и Тачо, която те крият от медиите, наяве са и ексклузивни подробности около драмата им. От всичко случило се, както и от последствията, най-ощетеният човек се оказва детето им.

 

Животът продължава, казва всеки силен човек, който трябва да премине през огромно препятствие или болка. Някой обаче предпочитат да го съкръщават...

 

Калканджиева е преодолявала доста трудности в живота си, но изглежда последната – раздялата със съпруга й – не успява. Шефката на „Визаж“ скита по купони по цели нощи, прибира се в ранни зори, а белият ден отделя за сериозна реанимация.

 

В момента Стефан Манов отново се е върнал в ергенската си квартира в кв. "Манастирски ливади".


Със сигурност обаче грижите за детето са поверени на майката на Шестата в света по красота, и не толкова поделени между родителите му.

 

Съседите разказват, че като се разминат с Калканджиева във входа, по някое време през деня – тя изглеждала често потресаващо. Изгубила е всякакво желание да прикрива пораженията от нощния живот с грим или тъмни очила.

 

Една от най-красивите жени в България лекувала душевните си рани с несметно количество алкохол, дори отново посягала към забранени субстанции.

 

Повод за разказите на очевидци на погубването живота на Жени са хора, които виждат, че тя се опитва да замаже очите на медиите. В личния й профил във Фейсбук се споделят снимки от семейни празници, на които тя е с Тачо и детето й.

 

Но в неговия – всичко се доближава до споделеното от свидетелите. Там Манов го раздава като ерген, който отчасти съжалява за развоя на събитията в личното му битие. На корицата му отново е малкият Гошко, държащ снимка от сватбата на мама и тати. Тя стоеше там и когато Тачо замина за Испания, за да подреди мислите в главата си след като изневери на жена си.

 

След като уж всичко бе наред, фотото бе изместено от друго... До 23 май.

 

В запитване от сп. “LoveSyle” Калканджиева заявява, че с Тачо не са се развеждали. „Заедно сме си“, но явно по документи. Не споменава той живее ли или не живее с нея. Все пак съседите им са бдителни и са убедени, че хубавицата живее абсолютно сама.

 

HotArena.net продължава да следи темата!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
я стига
преди 3 години
0
Жени да се събере и да зареже алкохола. Тя е интелигентна и красива. Има син, който е добра мотивация. Аз вярвам, че ще преодолее историята. Вероятно е комплексирала Тачо. Трудно е до силна жена, успяват само много, ама много силни мъже.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Myrsha
преди 3 години
-5
Dyrta piana myrsha!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 3 години
-2
stiga be men me e jal za neja da si 6 po krasota v sveta a da te zareje edin nikakvec
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 3 години
-5
ЧЕ ТЯ КОГА Е СПИРАЛА???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени