Дубайският тъст на Дарина Павлова превърна неродения й внук в милионер (Тя иска бебето да се казва Илия)

5335
12 Април 2015, 10:05


Внучето на Дарина Павлова, което ще се роди през лятото, вече е милионер в зелено, узна HotArena!

 

Безсметно богатият му дядо по бащина линия – арабският рекламен бос Акрам Микнас се е погрижил още от сега на нероденото нищо да не му липсва в бъдеще време, пише „Уикенд“.

 

Доведената дъщеря на вдовицата на Илия Павлов, Венцислава, се омъжи миналата година за неговия син, милионера Тарек Микнас – наполовина ливанец, наполовина турчин с бахрейнско гражданство. .

 

Павлова предаде първата наследница на Илия Павлов в ръцете на Тарек Микнас през лятото на ултра луксозна сватба във Флоренция. Тъй като зетьовете на г-жа Мулти са от мюсюлмански произход и за тях е голям грях да се създават деца преда да са се врекли, графикът на бебеправенето бил спазен и Венцислава Павлова е забременяла скоро след началото на брака си.

 

„Двамата с Дарина очакваме с нетърпение бебето – за нея внуче, за мен – правнуче. Засега всичко е наред, Венци трябва да роди през лятото”, потвърди наскоро радостната вест бащата на Илия Павлов – Павел Найденов.

 

Той ще чака новини около раждането в София, докато Дарина и биологичната майка на доведена й щерка, Антоанета Чилингирова, наближи ли моментът, щели да пътуват до Дубай, където в момента живеят Венцислава и Тарек.

 

На Павлова много й се искало, особено ако внучето е момче, да бъде кръстено на покойния й съпруг, но това е малко вероятно, предвид това кой е живият дядо на детето на Венци и Тарек Минас. Тъстът на Дарина, Акрам Микнас, е сред пионерите в рекламния бизнес на Изток. Стартирал бизнеса си през 1968 г. с начален капитал от $ 7000.

 

Рекламната му агенция „Fortune Promoseven” днес е част от империя, оперираща в областта на недвижимите имоти и хотелиерската индустрия, за 125 милиона долара. Чрез една от фирмите на компанията-майка, „Seven Leisure”, специализирана в хотелиерството, хранителния и развлекателен бизнес, съпругът на Венци управлява няколко хотели и ресторанти, яхтено пристанище в Бахрейн и прочие обекти, които му носят милиони долари печалба.

 

„На 90% сигурно е, че детето на Венцислава няма да е с българско име, а то ще бъде избрано с одобрението на фамилията Микнас”, твърдят приятелки на Дарина Павлова.

 

Според тяхна информация тъстът на г-жа Мулти е предвидил 1 милион долара за първородния си внук. Сумата, която е само капчица във финансовия океан на заможното семейство, щяла да бъде преведена по специална сметка в деня, в който Венцислава Павлова роди детето си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени