Двама мъже и половина в БГ вариант! Снимка на Ники и Валерковците стана хит в мрежата! (Виж реакциите)

https://hotarena.net/laifstail/dvama-maje-i-polovina-v-bg-variant-snimka-na-niki-i-valerkovcite-stana-hit-v-mrejata HotArena.net
Двама мъже и половина в БГ вариант! Снимка на Ники и Валерковците стана хит в мрежата! (Виж реакциите)

За първи път синът на Алисия Валерко бе заснет до мъжете, които по своему изиграха важни роли в живота на малкия, а именно – баща му Божинов и доскорошното гадже на майка му – Ники Михайлов, видя HotArena!

 

Хлапето бе на стадиона снощи вечер и дори бе сред децата, които излязоха заедно с националите на терена. Всички забелязаха, че момченцето стоеше пред вратаря, докато течеше химна на България.

 

\"снимка:
снимка: Блиц



Когато Михайлов обяви, че с Алисия се разделят, той бе категоричен, че певицата и синът й, въпреки раздялата, ще си останат едни от най-важните хора за него.

 

Божинов изглежда няма нищо против и не ревнува детето от бившия на бившата си и допуска двамата да поддържат връзка и приятелски отношения. Това доказа фото, което още снощи се появи във Фейсбук страницата на Валери - старши.

 

На него Ники е седнал на стол, Валерко – младши се е гушнал леко в него, а от другата страна на малчугана е приклекнал баща му.


\"\"

 

Повечето от коментарите под снимката не бяха много мили, тъй като запалянковци позволиха афекта от мача България – Италия да ги води за носа. Те обидиха Михайлов, затова, че допусна два гола във вратата си.

 

Други пък кръстиха кадъра „българския вариант на сериала „Двама мъже и половина“.

 

Трети са на мнение, че по този начин объркват детето, а четвърти изразиха умиление, отсичайки, че фотото е сладурско и показва едни нормални, топли и цивилизовани взаимоотношения.

110 Коментара

niki

преди 8 години

Samo taka.... badete podkrepa za deteto. ..

Коментирай

Istina

преди 8 години

Kakva podkrepa e tova, kogato deteto ne e naqsno s tezi sapunki zaburkani ot roditeli, dovedeni roditeli i tem podobni. Vqrno e, che deteto ima edna maika i edin bashta, no to ne moje da razbere tova suvsem qsno, za nego roditeli sa tezi, koito sa okolo nego i pri nego vseki den, koito go slagat da si lqga i s koito si igrae. Tazi gavra s tezi deca, tezi smeni i meshanici na hora e pagubno za deteto, to nqma edin qsen i postoqnen obraz na semeistvo v jivota si. Na vseki 6-7 meseca horata okolo nego se smenqt, to ne beshe nov muj okolo nego-niki mihailov, nova jena do bashta mu- nikoleta, novo dete, koeto mu e sestra, ama ne suvsem, ot druga maika, ama sus sushtiq bashta. Tova za dete na negovata vuzrast shte mu se otrazi zle i edin den i toi shte ima sushtiq jivot s neqsni otnosheniq i mnogo idvashti i zaminavashti si jeni. To taka stavat tezi neshta, decata na razvedeni roditeli sa mnogo oburkani i ne znaqt, kakvo iskat v budeshte ot vzaimootnosheniqta si s druga polovinka, tova e!

Коментирай

Istina

преди 8 години

I oshte neshto, napravo dvamata tatkovci da se vzimat edin drug i gotovo, deteto shte si ima dvama tatkovci i shte si jiveqt dulgo i shtastlivo bez drami i shemi ot strana na maikite. Dvamata niki i valeri sa tochno edin za drug :D i bez tova i dvamata sa leko nejnichki, tukmo shte si hodqt na solariumche, na pochivchici, na shopingcheta zaedno. Super ;) taka valerko shte moje da si ima dvama tatkovci :D

Коментирай

Eva

преди 8 години

Ма каква подкрепа са тия мухльовци за детето бе????? Хахах

Коментирай

Х

преди 8 години

БАЩА МУ АКА ЛИ ?КАК Е ЗАСТАНАЛ.

Коментирай

1254uyk

преди 8 години

Много е сладък Божинов младши! И тримата греят на снимката, подкрепа са да, когато има мир и разбирателство детето го усеща и на него му е добре, когато има скандали и караници това се отразява и на детето така че айде моля с умните коментари кой с кой трябвало да се вземе ;), Валери трябва да се върне при Алисия и да си гледат заедно Валерко ,Божинов и без това има да наваксва загубено време със сина си.

Коментирай

kakva idiliq

преди 8 години

Kakva parodiq i kolko fal6ivo.Tova trimata bratq li sa,a kade e mama Asq.op baba Asq.To tova dete sigurno totalno e sbarkano.Ne znae tova ba6tite mu li sa,bratqta li sa.

Коментирай

хахахахах

преди 8 години

baba ti ako e na 30 godini smqtai kvo cigane si :) Nikoleta li vi u4i taka da govorite gluposti.

Коментирай

баба ми е фаталната жена

преди 8 години

баба ми на 82 е с по-опъната кожа от на баба ася,която е на30.няма нужда някой да ни учи.то се вижда.на 30 да се докараш,така че да изглеждаш на 50 никой не и е виновен на госпожата.и що си мислите,че който не харесва баба ася,моментално харесва николина.

Коментирай

Istina

преди 8 години

Dali si baba ili ne ne e nujno da si na 65 godini, kojata i vsichko v liceto na Asq e sustareno, izkustveno opunato, nabluskano s vsqkakva himiq i narqzano i sushito za da e po-malko i po-neznam si kakvo. Za jena na neinata vuzrast ima poveche korekcii ot edna vuzrastna jena na 60 godini. Shtom tq taka tretira liveto si, taka shte q narichame. Okepazi se kato stara lelka. Stiga ste q zashtitavali, mislq che e na 33 godini i veche i e vreme da se spre da se opitva da e kato nqkakva ligla na 18 godini, otdavna veche ne e na 18 ;) alisia, priemi go- stara si veche i vrushtane nazad vuv vremeto nqma. Godinite shte stavat vse poveche i poveche, tova e jivotut, vsichki ostarqvat, a ne obratnoto :)

Коментирай

хаха

преди 8 години

тя ася от 5 години е на 30.същински вампир или мумия,кой както му харесва и двете важат с пълна сила за нея.

Коментирай

uuuu

преди 8 години

alisia na 30 ,ama kato q pogledne6 vse edno vijda6 55 godishna lelichka.nabrychkana okolo ochite, okolo ustata,a ustata i bez komentar.prilicha na jenski polov organ i kato pochne da se jundri i da se zybi.mnogo e gnusnaa.

Коментирай

преди 8 години

Валери се скъса да пуска снимки с Ники, да му се слага и жалко да се навира. Пълен боклук! Стигна дотам и детенцето да развява по страниците си! Никога няма да бъде мъжкар като Михайлов! Жалко, че Ники и Алисия се разделиха, бяха страхотна двойка , той джентълмен, а Алисия е жена с образование, стил и много нежна красота! Ники няма да намери такава любов!

Коментирай

jenn

преди 8 години

хахахаха искрено ми разсмя!!

Коментирай

!

преди 8 години

Алисия изглежда на 25 вижте какво тяло има ненормалници.И кво го жалите детето,малко ли деца има в БГ,които живеят само с единият родител.Поне е обгрижвано и няма финансови затруднения, както повечето такива деца.Майка му се скъсва от работа и баща му също.Що не си гледате работата.Кой знае какви маймуни сте ама на Алисия сте седнали да намирате косури.

Коментирай

брех

преди 8 години

Не ми се вярва Ники Михайлов да е 4 години с жена,която прилича на бабичка.По скоро ти си на 16 и приличаш на баба.Дай една снимка да те видим.

Коментирай

v tqlo

преди 8 години

da q vidim v tqlo i da precenim kak izglejda? Mi to ima 60 godisni jeni s neinoto tqlo.vij kato q poglednem v lice ,na togava groznata istina lasva.to ne sa bra4ki,to ne e 4udo.sastarena i povqhnala koja,vrata i i toi ,nabra4kan.

Коментирай

breh

преди 8 години

i 6to da ne ti se vqrva.toi da ne e mnogo hubav.ple6unger.

Коментирай

Краси

преди 8 години

Алисия е страшно красива жена,но наистина работи МНОГО и то по дискотеките,нормално е това да се отразява.Аз съм на 27 и като не спя няколко вечери вида ми се променя.Един съвет Ася дай си малко почивка или поне си разреди участията.

Коментирай

?

преди 8 години

Добре бе девойко,къде ги виждате тия бръчки,въобще на живо виждали ли сте я?Нещо май пак хейтваме а?

Коментирай

елиф

преди 8 години

Малкият май е по-привързан към Ники,защото има повече съзнателни спомени с него.Валери дано навакса....

Коментирай

da

преди 8 години

e kak shte kajete che nqma bracki.razbiram che q haresvate,az sahto slusham pesnite i,no v lice e totalno otvratitelna.ustata i e pod vsqkakva kritika.gen li e kakvo e,nz no izglejda ne na godinite si ,a dosta po vazrastna.

Коментирай

Прост народ-бедна държава

преди 8 години

То и вашата кумирка Николета също прилича на бабичка.Това обаче няма как да се види тъй като всичките и снимки са МНОГО ФОТОШОП.С две думи гледате измислен образ и се връзвате ама и багажа ви е толкова де!

Коментирай

уффф

преди 8 години

О свещена простота,защо всички ,които не харесват Ася са фенове на Николина.Как така не ви минава през ума,че има хора ,които не слушат нейните ''песни'',не получават оргазъм от хвърлянето на салфетки и не изпадат в екстаз от фразата ''не ви виждам ръчичките''.Не харесват меркантилни ,алчни ,двулични ,прикрити ,подмолни и долни женици,които използват детето си за раменна момента и обикалят предаванията да се жалват,колко е несправедлив към тях живота с цел да будят съжаление у хората.

Коментирай

сд

преди 8 години

Какъв пример дава на това дете дъртата Ася да събира бащата на детето и любовника и на едно място с това детенце,в пълен потрес съм ,как може такова нещо !!!!

Коментирай

xax

преди 8 години

Само Хриси Гущеров и Виктор Касъмов липсват на снимката.

Коментирай

преди 8 години

Тия двамата приличат на гей двойка и цялата тая работа с това е доста сбъркана

Коментирай

absolutno

преди 8 години

da opredeleno e nai-krasivata sred groznite i dyrtite :)

Коментирай

хохохо

преди 8 години

Какво толкова странно има. Преди години Валери си поръчал курва, тя решава да му развали семейството, като на техен гръб става известна. Бившата му намира нова любов , който е отгледал синът му. Курвата не й стига развалянето на семейството му, а не спира с интригите и плюенето по Алисия и Ники, дори и по малкия Валери, а баща му стоеше , като страничен наблюдател. Сега изглежда, като разкаял се и искащ да доведе отношенията им до приятелски за да вижда и синът си. Със сигурност Алисия и Ники са си заедно и Божинов трябва да се съобрази с това. Те не са му виновни за нищо и Валери го е осъзнал.

Коментирай

da da

преди 8 години

Абе да,Николета виновна,че Валери не може да си държи оная работа в гащурите.А и тази история с поръчката на курвата ,да не става дума за Алисия случайно.Те нали точно така се запознават.И за ралика от Николета,за Алисия излезе човек и по потвърди.;)

Коментирай

Прост народ-бедна държава

преди 8 години

Свещено проста си ти!Коментара беше за постове написани PO PODOBEN NACHIN NA TOZI от едно и също хлапе.Никой не казва,че всеки трябва да харесва Алисия.Ти пък как разбра как си ползва детето?Сигурно беше там и видя а?

Коментирай

до сд

преди 8 години

Ако за тебе жена на 32 е дърта,значи си много ЗЛЕ...ЧЕСТНО

Коментирай

e kak

преди 8 години

e kak ,kak si polzva deteto.cqla balgariq razbra.10 000 evro na mesec ,4 v godinata po4ivka v dubai ,1000000 na vlog v bankata...i 6te moje da vijda sina si.tva ako ne e razmenna moneta zdrave mu kaji.

Коментирай

Верно ли??

преди 8 години

КОЙ?Кога?

Коментирай

baba ti

преди 8 години

jena na 32 ne e baba,no Alisq ne izlgejda na 32 ,a nai malko na 52

Коментирай

mda

преди 8 години

mda VERNO. 4OVEKA E pokoinik...

Коментирай

мхм

преди 8 години

и Шиши

Коментирай

Верно ли??

преди 8 години

Е нищо де,кой е все пак?

Коментирай

eto q maikata za primer

преди 8 години

Алисия пък в началото на кариерата си продаваше салами в магазинче в "Дружба", преди жената на Азис да я запознае с богат бизнесмен. Тя беше любовница на Георги Пехливанов. После се хвана със сина на депутата Добромир Гущеров", разкри Стоев. Писателят обяснява, че в началото на кариерата си певиците Малина и Алисия търсели подкрепа от "добре облечени бизнесмени", за да търгуват хитовете си. Отплатата била секс.

Коментирай

mir

преди 8 години

Georgi Stoev.Ima cqlo predava s nego.

Коментирай

айде пак

преди 8 години

Алисия пък в началото на кариерата си продаваше салами в магазинче в "Дружба", преди жената на Азис да я запознае с богат бизнесмен. Тя беше любовница на Георги Пехливанов. После се хвана със сина на депутата Добромир Гущеров", разкри Стоев. Писателят обяснява, че в началото на кариерата си певиците Малина и Алисия търсели подкрепа от "добре облечени бизнесмени", за да търгуват хитовете си. Отплатата била секс.

Коментирай

мхм

преди 8 години

Кой бе?

Коментирай

мхм

преди 8 години

Хора тук някой трие коментарите.....особено ако са зададени въпроси и полудяват,вече 3 коментара ми изтриха.Питам "da da "кой е тоя къде потвърдил за Алисия?

Коментирай

дада

преди 8 години

Ванко1

Коментирай

:))))))

преди 8 години

Тооя тряя ме хареса!

Коментирай

da da

преди 8 години

daiztriha gi.choveka e georgi stoev.nameri v google. ikaji posle che hot arena ZASHTITAVALI nikoleta.ne e istina triqt komprometira6ti komentari za asq.

Коментирай

6to triete neudobnite komentari

преди 8 години

Алисия пък в началото на кариерата си продаваше салами в магазинче в "Дружба", преди жената на Азис да я запознае с богат бизнесмен. Тя беше любовница на Георги Пехливанов. После се хвана със сина на депутата Добромир Гущеров", разкри Стоев. Писателят обяснява, че в началото на кариерата си певиците Малина и Алисия търсели подкрепа от "добре облечени бизнесмени", за да търгуват хитовете си. Отплатата била секс.

Коментирай

мхм

преди 8 години

Георги Стоев наприказва сума ти глупости,не само за Алисия ами и за доста хора (непонятни за него) за да си издаде жалката книга.И да 2 коментара ми бяха изтрити!

Коментирай

Аня

преди 8 години

Това сега като си го копирала от нета трябва всички да се вържем ли?

Коментирай

хр

преди 8 години

Георги Стоев казваше истината. Затова и го убиха. Ася сега може да се радва на блага, но със сигурност не и било лесно да се търкаля по мотелите с такива като Пехливанов. Както и да учи Хриси Гущеров да се е.е, щото е бил на 15. Но сега е по на кяр от Николета. Детето й след време ще и носи големи приходи, защото е наследило таланта и гените на баща си сигурно. Та Валери Божинов е най-хубавото, което се е случвало в живота на саламаджийката Ася Дойчева.

Коментирай

:D

преди 8 години

Разбира се ти си толкова наясно,че Стоев е казвал истината,даже си била там с него,даже и сте гледали как се търкаля с Пехливанов,даже сте снимали.Хахаххахха...ай сектир бе..по Пеевски!

Коментирай

razbirase

преди 8 години

da imenno ot neta e razbirase,nqma az da si go izmislq.ima go zapisano na video,realno,dostoverno.;)

Коментирай

georgi

преди 8 години

Georgi stoev kaza mnogo istini i samo istini i be6e neudoben,za tova i sega ne e sred jivite.

Коментирай

айде всички

преди 8 години

А феновете на Алисия могат да спят спокойно.Никой тук не изпълнява заповеди на Николина.Дори напротив.Изтриха се доста истини (неудобни) за Алисия.Сега другия отбор (на Никоета) може да ревне с глас,че Хот Арена целува задните части на Ася Дойчева ,трие неудобните коментари за нея и изпълнява поръчкови статии.

Коментирай

Аня

преди 8 години

ДОСТОВЕРНО?????Как го реши това???

Коментирай

жалко

преди 8 години

Такава е истината.Ася е била курва на повикване.

Коментирай

по ред

преди 8 години

Това може на някое дете в 3ти клас да го говориш.Тук няма кой да ти POVQRVA

Коментирай

maq

преди 8 години

А,аз не изключвам версията Георги Стоев да е написал лъжа за някого и затова да не е между живите.не говоря за Алисия,а по принцип

Коментирай

mnogo kofti

преди 8 години

hahah qko bi4at minusite,no tova ne promenq fakta 4e asq doi4eva ot vakarel e bila kurva na povikvane,ne6to koeto nikoi ne e kazal za Nikolina.Pi6at se kakvi li ne ne6ta ,no Nikoi konkretno ne e izlqzal da govori s imena,mesta ,dati i sabitiq.

Коментирай

e da

преди 8 години

abe da be,to4no za alisiq ne e kazal istinata.za kakvo mu e da laje i izob6to da q spomenava,ako ne e bila zamesena v lainata.

Коментирай

mda

преди 8 години

istinata e che bqha iztriti komenatri ,da i to za alisia

Коментирай

omg

преди 8 години

kakvo da s evrazva6 be devoiko ili mladejo.mnogo qsno e 4e e ot neta.nqma az da si go izmislq.ima i video,cqlo predavane.

Коментирай

hahahhahah

преди 8 години

„Час по-късно самата Алисия звънна на Пехливанов. След като той й позвъни, чух дългите й обяснения, че била на ваучер. Чистосърдечно си призна, че живее в „Дружба 1“, близо до езерото, но не било проблем да дойде до хотел „Плиска“ с автобус номер 204, щяла да пристигне най-много до половин час. Обясни как ще е облечена, а на уверението на Пехливанов, че ще я познае, защото е гледал всичките й клипове, отговори, че на живо е различна. Настоя, като дойде до входа на хотела, да звънне отново за по-сигурно. Приближихме се с джипа почти до входа и се наложи наистина да сляза да я разпозная, дори след обаждането й. Беше права. Нямаше нищо общо с фолкдивата от клиповете. Пехливанов беше разочарован не само от вида й, но и от облеклото й...“

Коментирай

не чак толкова

преди 8 години

То тогава кой я знаеше Николина,че и да говори за нея???Николина впоследствие дойде покрай Ася Дойчева.

Коментирай

:D

преди 8 години

Така ще да е било...100%..вярвам ти..и ти с вярваш.Няма проблем:D

Коментирай

мда

преди 8 години

Пловдив знае Николинка.

Коментирай

taka taka

преди 8 години

nikoi ne q e znael Nikolinka,no nikoi do sega ne e izlqzal s fakti ,kakto Stoev ,da opi6e realni slu4ki.;)No pak za smetka na tova Alisa q znaqt;)

Коментирай

b

преди 8 години

Сега стана ясно с кого е хапвала картофки Алисия. Валери е завел децата в Мак Доналдс с Алисия.

Коментирай

майко мила

преди 8 години

АМА ВИЕ СТЕ ЛУДИ БЕ такава мила снимка да предизвика във вас такава агресия???Много сте зле!За това ще си останете на СЕЛО пишейки злобни коментарчета...КОМПЛЕКСАРИ ..ама пълни

Коментирай

Драго

преди 8 години

Брей, колко свидетели се явиха тук! Дали ще им стиска да отидат да потвърдят казаното? Или пак кучетата на Николета си дъвчат гъза без сол, защото за друго нямат. И за Николета никой не бил казал нищо. Боже мой, колко кенефи е облизала и колко мотели и бардаци е излъскала , толкова коси по главата си няма. И днес продължава да проституира за лъскави парцалки и да се раздава на свирки за място в ТВ. А вие явно нямате собствен живот, а живеете чуждите. Лайте си колкото искате... Кучетата лаят, кервана си върви! Това ще ви остане ха ха ахаааааааааааааа

Коментирай

мерси

преди 8 години

аз сега си дръпнах предаването с Георги Стоев.Не знаех тези пикантерии от живота на Алисия.Едни неща за да се говорят ,значи има доза истина в тях.

Коментирай

какво да потвърждава

преди 8 години

няма нужда да се потвърждава.Той човека е излязъл и е говорил в национален ефир.

Коментирай

---------

преди 8 години

В национален ефир съм чул какво ли не, така, че никога нищо не може да ме учуди. Болни мозъци бол. Нито сте им светили , нито сте били с тях. А изглежда, че това много ви вълнува след като нищо друго не пишете тук. Каквото и да е било тя е била свободна жена и може да прави каквото си пожелае. Всеки носи отговорност за постъпките си. Кои сте вие да ги съдите? А колкото до греховете на Николета - няма равна! И не един и двама са го казали в ефир.

Коментирай

smile

преди 8 години

Ха ха хааа Ами спете си с предаването, ако това ще ви успокои :)

Коментирай

bravo bravo

преди 8 години

А колкото до греховете на Николета - няма равна! hahahahhah nikoleta nai-golqmata gre6nica na planetata.boje,boje. ama razbirase 4e asq e mojela da bade kurva na povikvane.nqma ot kakvo da se sramuva.tova e mnogo vajn a4ast ot neiniq jivot,za6toto blagodarenie na tova 4e e bila platena kurva sega vsi4ki q znaqt.gledai do kade stigna.i bogat maj si nameri i dete mu rodi.vsi4ki mladi devoiki da vzimat primer ot neq.

Коментирай

Криси

преди 8 години

Валери е бил сам с децата, потвърди го сервитьор в нета

Коментирай

hi hi

преди 8 години

Явно много неща ви убягват. И не се и учудвам. не само предаването на Стоев не сте гледали, но и много други , но за една друга жена на име Николета , И не само не сте гледали, но явно четивото не е ваш пръв приятел. Горката Николета изобщо не е била на повикване, затова нейни съгражданки и бивши Уж приятелки Калина например, чак книга писаха за това. Жалко, че и Жоро Илиев не е сред живите и мнооого други от подземния свят. А колко срещнати и задминати са оплакнали сопата не е истина просто. Казано, доказано и показано. А и тя си е най-достоверната реклама и до днес.

Коментирай

;)

преди 8 години

Kalina nikade ne govori s imena v knigata si.A stoev direktno poso4i Alisiq,Iren Onteva i mnogo drugi.

Коментирай

:)

преди 8 години

Кaзвала го е много точно и ясно, а това, че не вас не ви изнася е друг въпрос. Явно четете и слушате неща , които ви засягат лично. И не веднъж е разказвала в ефир случки за въпросната госпожа " непорочност" :)

Коментирай

ne e istina

преди 8 години

nqma takova ne6to,nikoga nikade ne spomenavala konkretno imeto na nikolina.

Коментирай

.

преди 8 години

Истина и то голяма

Коментирай

abe q stiga gluposti

преди 8 години

abe kade sravnqva6 hudojestvenata izmislica na kalina paskaleva s kurvenskiq jivot na alisia. ednata si e izkarvala parite ,prala se e s maje za telefon s kapa4e i e bila itrivalka za obuvkite na vsqkakvi mutrqgi, a drugata si e merila onaq rabota s averkite,koq e po varvejna.

Коментирай

Само

преди 8 години

Само Пловдив ли? :) Я да попитаме България :) :) :)

Коментирай

.

преди 8 години

Валери е бил сам с децата- потвърдено от сервитьора в нета

Коментирай

Алоооооо

преди 8 години

<!DOCTYPE html> <html> <head> </head> <body> Ехаааааааа, не е истина просто, как се трият коментарите тук и се оставят само удобните за Николета.<br /><br />(Знаеш, че няма такова нещо. Админ)&nbsp; </body> </html>

Коментирай

..

преди 8 години

Калина си носи отговорност за казаното, а за да го каже и запечата във вечността, значи е истина. И щом сте тръгнали да сравнявате и да оневинявате Николета с Алисия сте мнооого прозрачни. Тук става въпрос за проститутката и парцала Николета, не за друг. Цяла България я знае... доказано. Няма по-оборотна пред последните 10 години от Курволета

Коментирай

jajajjjajaj

преди 8 години

nqma takova ne6to.nikoi ne e izlqzal i ne e kazal 4e e spal s nikoleta poslednite 10 godini za pari.a asq vsi4ki q znaqt 4e se e praskala za vau4er i telefon s kapak.;)

Коментирай

jajjajajaj

преди 8 години

demek asq doi4eva e bila kurva na povikvane.mnogo grubo zvu4i.hahahha

Коментирай

...

преди 8 години

О, явно споря с болен мозък щом сравнява майката, жената с образование и професионална кариера с парцала и проститутката Николета, и тъпче едно и също, защото няма какво друго да каже. Хайде пийте си хапчетата и си лягайте. А Николета я знаят много хора и са го казвали не веднъж , а това, че не ви харесва си е ваш проблем. Хората виждат, преценяват и едната, и другата и с вашето " разкритие" тук.

Коментирай

само

преди 8 години

Само Пловдив ли? А къде отиде България? :)

Коментирай

до hahahhahah

преди 8 години

Много си зле......за лудницата си. Айде пий си успокоителните и марш в леглото, че така както си я подкарала ще получиш инфаркт.

Коментирай

hens

преди 8 години

Само Касъмов липсва и картинката е пълна. Валерко с част от ебачите на майка си.

Коментирай

do hahahhahah

преди 8 години

Много си зле......за лудницата си. Айде пий си успокоителните и марш в леглото, че така както си я подкарала ще получиш инфаркт.

Коментирай

!

преди 8 години

Това объркано дете ,което в национален ефир попита майка си кога ще се омъжи много интересно сега кого си представя за бъдещия съпруг на мама?Алисио,не си добре ,жено,побъркваш и детето си!

Коментирай

Hihi

преди 8 години

Беше права. Нямаше нищо общо с фолкдивата от клиповете. Пехливанов беше разочарован не само от вида й, но и от облеклото й...“Phahaha sigurno kato mu se e uhilila na pehlivanov i kato sa izskochili gilemite krivi predni zabi i choveka e sakalil hilqdi pati che si e izharchil parite za toq bokluk

Коментирай

обективно

преди 8 години

"...Алисия беше скромна и неопорочена, не приличаше на типа жени, с които бе свикнал да общува"..продължава в книгата! "Реши да си потърси други жени – вулгарни и разкрепостени, за да си изкара вечерта, така както беше планирал." 1:0 за Алисия , защото няма и една лоша дума за певицата, а точно обратното! И какво като е била скромна в държанието и облеклото си, та това не е лошо, даже си супер момичето! Само за Клозета и подобните и да си проституиращ порцал е някаква висша гордост!

Коментирай

O sigurno

преди 8 години

Да да продължавало бля бля. Сега си го изчека. Ася е ходила там защото е била поръчвана. Била е проститутка.

Коментирай

КП

преди 8 години

Хора, не се впрягайте да се обяснявате на един ПЕДАЛ тук, който явно и подчертано таи огромна злоба към Алисия. Явно някъде, някога и сега не са се получили нещата му и ще си остане в неизвестност или в забвение. Всеки е тръгнал от някъде и не всички могат да се гордеят с всички прекарани моменти в живота. Не е важно от къде си тръгнал, важното е до къде си стигнал. Е, оставете и вие нещо след себе си, а то бъдещето ще оцени или отхвърли сътвореното такова. важното е, че не си е губила времето само със селфи снимки пред огледалото и в кенефа, по бърдаци, мотели и хотели с съмнителни личности и боклуци, като Николета. За николета легенди се носят! Жалко е колко празен , злобен изпълнен с омраза и презрение към по-успелите от теб хора, водиш ти ПЕДАЛ нещастен. Повече от очевидно е. Жалък тип! Алисия е образована жена с испанска гимназия и СУ" Климент Охридски" , добра майка и успешна кариера. Жена с чувство за мярка и отговорност пълна противоположност на Николета. Те краставите говеда през 9 планини се усещат и защитават,както е и случая с ПЕДАЛА тук. От тук насетне , каквото и да си пише този нещастник отдолу, нито ще я направи по-глупава и необразована, нито по-малко харесвана и обичана, за разлика от неговия кумир- Николета, който със зъби и нокти брани, безуспешно. Една е Николета в България и всички я знаят колко пари струва и какво представлява. Всеки имал вземане , даване с нея в живота я е зарязал и бил дузпата -безвъзвратно. Сигурно е имало защо! Даже няма и да го отразя повече този ПАЛЯЧО отдолу, нека си драска!

Коментирай

КП

преди 8 години

Каквото и да си напише този/тази нещастниk/ца отдолу просто няма дори да го отразя. Нека си дъвче едната дъвка, друго не може...Боклук!

Коментирай

хихи

преди 8 години

А ТИ СИ НЕЩАСТНИК- ПЕДАЛ

Коментирай

опс

преди 8 години

Това е някоя проститутка, която злобее и завижда на Алисия, че никой не я търси.. :)))))))))))))))))))))))

Коментирай

Ели

преди 8 години

ЕЙ, голяма злоба и нещастен личен живот го гони това злобно и нещастно , самотно същество тук. То сън не спи да отговаря на всеки коментар и да повтаря едно и също. Алооооооо, хайде смени плочата, много се изтърка, нещо много зацикли. Не се ли усещаш , А?

Коментирай

Валя

преди 8 години

По-скоро е някоя самотна нещастница с болен мозък, фен/ка на Николета които злобeят и завиждат, че не могат да стигнат Алисия посмъртно .

Коментирай

Kalin

преди 8 години

За какво объркване на детето говорите бе нещастници? Детето е обичано, обгрижвано и уважавано. Tо много добре знае , кой е неговия баща. А кое дете не обича и не харесва да бъде обичано. Хайде спрете се с глупавите ви "умозаключения" Детето е щастливо и обичано от всички и това е най-важното. Всичко друго няма никакво значение и едва ли го интересува Как мислите? Тъпи нещастници, дето само си драскат тук, защото няма какво друго да правят

Коментирай

diana

преди 8 години

bravo i na dvamata tova e ne6to xubavo za o4ite da ste jivi i zdravi

Коментирай

absolutno

преди 8 години

Да ,абсолютно съм съгласна.Ненормален нещастник също като вас,които плюете и по Николета.Едно към едно сте.Няма разлика.Тоя или тая плюе Алисия ,а вие Николина.

Коментирай

Нали?

преди 8 години

Току що влязохте в групата и диказахте, че и вие не сте по-рзлични от всички тук. Ако бяхте, нямаше да сте в този сайт. Успелите жени/мъже не ги интересуват дребни, безсмислени неща и хора. Те са си в офиса, или на бизнес срещи, симпозиуми, командировки в чужбина или в къщи със семейството, където отдават любовта и грижите си им. "Диригента и палката му! " Смешници!

Коментирай

Паразит

преди 8 години

Абе кво се връзвате бе,тя баба Николина сама си пише коментари тук.Тя тук царува.Сега тук паразитства..щото си е паразит УНИКАЛЕН!Ако другите работят тя смуче от техният труд със жалки статии и компоромати.Седи си ей така и пуска слухове за себе си да може да се говори за нея.Пък после медиите съществували на нейн гръб.МНЕЕЕЕ ти съществуваш на гърба на медиите!

Коментирай

А

преди 8 години

САМО ПЛОВДИВ ЛИ? НЕ Я ПОДЦЕНЯВАЙТЕ!

Коментирай

OOOOO

преди 8 години

De da beshe samo Plovdiv :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.