Дъщерята на Анна—Никол Смит стана милионерка

13418
02 Юни 2013, 15:00


7-годишната дъщеря на покойната Анна-Никол Смит стана мултимилионерка. Малката Даниел ще получи сумата от 49 милиона долара, като наследство от майка си.

 

Смит почина през 2007 година след като взе свръхдоза. До последно тя водеше жестока съдебна битка с наследниците на покойния си първи съпруг, милиардера Хауърд Маршал.

 


Анна — Никол до края не успя да докаже правото си да наследи част от състоянието на милиардера. След смъртта й обаче съдът реши, че дъщеря й заслужава компенсация.

 

Магистратите в Лос Анджелис постановиха, че наследницата на Анна — Никол ще получи 49 милиона долара от състоянието на покойния вече милиардер. Докато стане пълнолетна сумата ще се управлява от баща й.

 

Решението бе взето, след като на бял свят излязоха доказателства, че наследникът на милиардера Пиърс Маршал всячески е възпрепятствал покойната си мащеха да предяви права за наследството си. Той укривал редица важни документи от правосъдието, доказващи правото й на дял от семейното състояние.

 


По тази причина малката Даниел получава доста щедра компенсация. А състоянието ще бъде под контрола на баща й докато стане пълнолетна.

 

След смъртта на Анна — Никол фотографът Лари Бъркхед яростно защитаваше правото да се грижи за дъщеря си. В желанието си да докопат състоянието на покойната актриса, което също не е малко, редица мъже заявиха, че се бащи на дъщеря й.

 

ДНК—тест в край сметка реши въпроса. И Лари получи правото да отглежда дъщеря си, която се превърна в едно от най-богатите деца в света.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жоро
преди 5 години
0
Дано само не стане наркоманка като нея......
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени