Дъщерята на Робин Уилямс в шок (Изпратиха й фалшиви снимки с трупа му)

1228
14 Август 2014, 11:06


Дъщерята на Робин Уилямс е в шок и заплаши да заведе дело за тормоз. Неизвестни лица не спират да я тероризират, изпращайки й фалшиви снимки с трупа на актьора.


Неизвестни лица пратили снимки на Зелда Уилямс, за които твърдели, че са на баща й, минути след смъртта му. Красавицата беше съсипана и отправи призив в социалните мрежи да спрат гаврите с него.


Анонимните хакери обаче не само я заляха с грозните снимки в социалните мрежи, но успяха да ги пратят и до телефона й. Зелда е в шок от преживяното и се заканва да заведе дело за тормоз срещу нея.


Междувременно социалните мрежи закипяха след признанието на Зелда Уилямс, че е подложена на такъв тормоз. Фенове сипят заплахи и обещават саморазправа с престъпниците.


Самата Зелда обяви, че изтрива завинаги профила си в Туитър и вероятно ще излезе от всички социални мрежи. „Не мога!“, „Това е ужасно, нямам сили да погледна тези снимки отново“, казва тя.


В хода на проучването на случая се разбра, че снимките са фотомонтаж, а лицето на тях е обработено, за да прилича на актьора. Както бе установено Робин Уилямс се самоуби, като се обеси с колана си в килера на дома си в Калифорния, докато съпругата му била на пазар.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.29 mb
total execution time: 127.62999534607 miliseconds
mysql execution time: 31.14914894104 milliseconds