Дъщерята на Робин Уилямс в шок (Изпратиха й фалшиви снимки с трупа му)

1574
14 Август 2014, 11:06


Дъщерята на Робин Уилямс е в шок и заплаши да заведе дело за тормоз. Неизвестни лица не спират да я тероризират, изпращайки й фалшиви снимки с трупа на актьора.


Неизвестни лица пратили снимки на Зелда Уилямс, за които твърдели, че са на баща й, минути след смъртта му. Красавицата беше съсипана и отправи призив в социалните мрежи да спрат гаврите с него.


Анонимните хакери обаче не само я заляха с грозните снимки в социалните мрежи, но успяха да ги пратят и до телефона й. Зелда е в шок от преживяното и се заканва да заведе дело за тормоз срещу нея.


Междувременно социалните мрежи закипяха след признанието на Зелда Уилямс, че е подложена на такъв тормоз. Фенове сипят заплахи и обещават саморазправа с престъпниците.


Самата Зелда обяви, че изтрива завинаги профила си в Туитър и вероятно ще излезе от всички социални мрежи. „Не мога!“, „Това е ужасно, нямам сили да погледна тези снимки отново“, казва тя.


В хода на проучването на случая се разбра, че снимките са фотомонтаж, а лицето на тях е обработено, за да прилича на актьора. Както бе установено Робин Уилямс се самоуби, като се обеси с колана си в килера на дома си в Калифорния, докато съпругата му била на пазар.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени