Едис Пала облича момче в неравностойно положение

1693
31 Март 2017, 10:28


Дизайнерът Едис Пала ще облече момче в неравностойно положение за втора поредна година. 
Благотворителното дело се превръща в традиция за българския Филип Плейн, който ще зарадва един от кандидатите с цялостна визия за бала му. 
Желаещите могат да пишат писмо с мотивацията си на адрес office@edispala.com, а скоро ще бъде ясно и името на печелившия.      

Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Славина
Преди 1 година
-2
Искам да изкажа мнение отностно коментара на "Az" този човек. Недей да коментираш излишни неща под формата на "безизвестния дизайнер" и "парцалите" ! Първото,което е той е доста популярен дизайнер и много известни личности се доверяват на стила му и на дрехите му и повярвай изобщо дрехите му не са "парцали" щом голями личности ги носят и купуват. Такива хейтъри като теб са много, но явно нищо не разбираш от мода и дизайнерство и за това си показваш селската простотия в себе си.Скрий се някъде и повече не коментирай най-добре! Браво на Едис Пала,че помага на такива хора в неравностойно положение! Респект!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мнение
Преди 1 година
-1
Мое мнение е ,че това си е добро дело , без значение този с каква цел го прави, реклама или друго , но ще направи 1 човек щастлив. Също и ако имаш възможност и желание някои хора предлагат и превоз за абитуриенти в неравностойно положение . В това няма нищо лошо
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Az
Преди 1 година
-1
Хора в неравностойно положение трябва да се борят за парцалите на безизвестния дизайнер и да му пишат мотивационни писма
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени