Едва не убиха Калин Врачански

2109
01 Декември 2011, 10:37


България щеше да си вземе сбогом с един от най-обичаните си актьори – Калин Врачански. Преди броени дни той едва не бил сгазен от кола насред столицата.

 

Камен от „Стъклен дом“ направил опит да пресече бул. „Мадрид“ по правилата – по пешеходна пътека, като преди това хубаво се огледал наляво и надясно. Но стигайки до осовата линия по средата на булеварда, той едва не бил сгазен от черна кола, която се движела с изключително висока скорост, пише „България днес“.

 

Очевидци на случката разправят, че в първия момент си помислили как от тв конкуренцията са организирали мокра поръчка на актьора.

 

Калин въобще не успял да реагира и замръзнал на място. Секунди след това пишман шофьорът слязъл от колата и двамата с Калин се прегърнали и започнали да се смеят. Оказало се, че джигитът е негов близък приятел.

 

„За малко да ме убиеш, брато! Вместо да ме газиш, звънни да пием кафе. Ти сляп ли, не виждаш ли зебрата за пешеходци? На косъм беше да ме вкараш в болницата“, скарал се на своя авер Врачански и шеговито продължил: „После хората ще гледат гипсиран Камен!“. Накрая двамата поели в различни посоки.

 

Фенове на Калин се чудят защо той постоянно ходи пеша, вместо да се движи с кола. Може би основната причина се крие зад огромната му любов към моторите. През летните месеци той постоянно е с „любовницата“ си и понякога отива дори до Гърция, за да усети повея на вятъра в косите си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени