Едва сега! Калканджиева скъса със СИК (Подробности)

3398
02 Април 2015, 17:00


Жени Калканджиева най-накрая успя да намери сили да се сбогува с десетилетната си зависимост от останките на подземната империя СИК, узна HotArena!

 

„Мис България” ’95 е прекратила бизнесвръзките си с вездесъщата сестра на взривения Стоил Славов – Велислава, с която имаха съвместно участие в 6 фирми, съобщи „Уикенд”.

 

Именно Вили пое огромна част от делата на СИК след смъртта на знаковите му основатели. Дружествата „Интергруп” на Стоил и Бай Миле, „В. И. П. груп” на Димата Руснака и „Везувио” се управляват с желязна ръка от хитрата дама и не е тайна, че именно те даваха солидния финансов гръб на агенция „Визаж”.

 

Велислава Иванова и Евгения дори откриха верига от салони за красота заедно в западащия мол „Сити сентър” и на бул. „Витоша”. Именно покрай това съвместно начинание двете развалили отношенията си. Вили била бясна от нехайството на Калканджиева по отношение на ежедневния мениджмънт на общото предприятие, на който нямала време на отделя внимание.

 

Миската редовно увисвала с наеми и сметки, документите на служителите висяли неизрядни пред НАП, а интернет форумите били залети с оплаквания на недоволни клиенти.

 

Велислава заплашила Жени, че ще оттегли подкрепата си, а Калканджиева не направила и най-бегъл опит да я задържи. Именно поради пресъхналото кранче от страна на сестрата на Стоил Славов конкурсът „Мис България” се провали миналата година, след като агенция „Визаж” не намери средства да го проведе.

 

Жени обаче упорства и няма никакво намерение да се върне в лоното на Вили. За това свидетелства решението й да джироса преди дни надпреварата за най-красива българка на вдовицата на Васил Папазов – Ирина.

 

„По някакъв начин конкурсите за красота позападнаха. Това не е случайно, защото всеки втори човек в държавата решава да отваря модна агенция, а всяко второ момиче смята, че е „мис”, че е нещо на планетата, на Вселената или на света. Няма да се занимавам повече с „Мис България”.

 

Ще наблегна малко повече на предмета ни на дейност и ще правя конкурси само за модели”, заяви Жени, но истината е, че без рамото на СИК тя просто няма възможност да продължи с организацията на скъпото събитие.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени