ЕКШЪН! Алисия излезе от черупката си! Нападна публично Николета (Струвала скъпо – Вижте)

https://hotarena.net/laifstail/ekshan-alisiia-izleze-ot-cherupkata-si-napadna-publichno-nikoleta HotArena.net
ЕКШЪН! Алисия излезе от черупката си! Нападна публично Николета (Струвала скъпо – Вижте)

Нечувано и нетипично, но Алисия най-сетне излезе от черупката си, видя HotArena!

 

Певицата, известна със сдържаността си и страненето от конфликти, влезе в екшъна с пълна сила!

 

„A good woman is an investment. A bad woman is a bill. Be careful where you spend your money“ – в превод: „Добрата жена е инвестиция. Лошата жена е касова бележка. Внимавайте къде си харчите парите”, написа Алисия.

 

Ясно е към кого е адресиран постът. Фолк певицата опитва да засегне Николета Лозанова по повод слуховете, че ще иска колосална сума за развода и издръжка от Валери след това.

 

Но права ли е Алисия

 

да напада по този начин врагинята си или май беше по-добре да си мълчи, както го правеше досега?!

 

В тази връзка, фенове не пропускат да отбележат, че навремето певицата имаше връзка с възпълничкия дебеловрат Християн Гущеров. Дали е била по любов?

 

А ние само ще припомним, без да намекваме нищо, че само преди 3 години Алисия се вълнуваше от Валери пак за пари. Певицата го съди за баснословна издръжка, която не бе уважена. (Виж сагата ТУК)

 

В изискванията на фолкаджийката беше и два пъти в годината Божинов да плаща почивка на сина си до Дубай. Защото детето така е свикнало.

 

Едва ли по това време Алисия е била „добра жена и инвестиция“ за футболиста.

 

В крайна сметка, като чалга изпълнител, Алисия си изкарва парите под дъжд от салфетки, където богати чичковци инвестират бакшиши в деколтетата на певиците…


\"\"

49 Коментара

:)

преди 9 години

Е тя едно време Николета много си траеше, когато се съдеше Алисия с Валери! Ходеше по медиити и все неприятни коментари по темата правеше :D Наречете го карм....Какво толкова, може да захапе сега Алисия и да си го върне-прави го. Когато егото на човек е накърнено става страшно. Сега Николета, ако наистина си е научила уроците, да вземе да спре да го раздава кучка, най-добре да не отвръща на очевидната провокация (каквато тя често някога правеше) и да запази достойнството си. Виж станала по-симпатична на повече хора.

Коментирай

SOFIQ

преди 9 години

Zashto statiite vi za Alisiq vinagi sa tolkova haplivi, na neq sa i investirali v dekolteto zarabotenoto s peene na scenata,a na Nikoleta debeliq shishi i turskiq chichko kade i investirat tova koeto sie izrabotila s mejdukrachieto.

Коментирай

Ellie

преди 9 години

bill не е касова бележка в случая.

Коментирай

sofiq

преди 9 години

Da dobavq Alisiq publikuva v profilat si v instagram,a Nikoleta i otgovarq crez lichniq si sait hotarena.Ili vie se prodavate za jalti stotinki ili saita e na shishi i trqbva da vazhvalqvate favoritkata mu i daavodite lichnite i voini

Коментирай

нп

преди 9 години

Казват ,че очите били прозорец към душата. Очите на Николета сияят,а излъчването й е като на кралица. Николета обръщам се към те,макар,че едва ли ще прочетеш написаното.Имиджа който си изгради сама и държанието ти отблъсна хората от теб.А всъщност със сигурност не си лош човек.Пожелавам ти да това,което се случва в живота ти да те накара да се замислиш за важните неща в него и да си вземеш поуки.И най-вече да продължиш напред с достойнство.

Коментирай

Венко

преди 9 години

Eдна к*рва никога няма да стане кралица. Какво ти сияние, на повечето снимки Гли Ло има толкова отегчен и празен поглед. Аз пък харесвам Алиция. Малко е попрекалила със силикона в джуките, но поне има класа и стил, за разлика от Гни Ло.

Коментирай

преди 9 години

Това не е официалния сайт на Алисия.Тя си има други приоритети,син,баща на този син,и им дреме на шапката за Изкукулета.

Коментирай

нп

преди 9 години

Всеки има право на мнение.Историята познава ''курви'',които са станали кралици,но не там е въпроса.Аз не познавам ни едната ни другата и не бих си позволила да ги обиждам.За Алисия също се носят слухове,да не говорим,че в национален ефир излезе човек,които вече е покоен и разказа доста пикантерии за нея.Но това на мен не ми влиза в работата.Харесвам Николета.Красива жена е и смятам,че който твърди обратното предвид ''войната'',която се води тук ,просто пише напук.Вярвам в това ,че всеки греши и всеки заслужава втори шанс, за това и се обърнах към нея.

Коментирай

krasota

преди 9 години

Nerealna e.Mnogok rasiva.

Коментирай

!

преди 9 години

Алисия ли е добра инвестиция?Ако питат на Касъмов жена му е огромна инвестиция,да!Няма фолкпевица без спонсори, с договорите дори ги задължават да имат такива и да търсят такива.Алисия е друго нещо-тя спонсори не търси,има си един,но какъв-шефа и ,и той и стига!Що не се скрие някъде това алчно,лицемерн джудже,а е кацнало като муха на л..но да се прави на умно и то на Английски-те у Вакарел само този език ползват.

Коментирай

jalko

преди 9 години

Nikoletke abe be6e tolkova dobra,kolkoto i krasiva nqma6e da ima6 ravna.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 9 години

xybawa e alisia...pee i si izkarwa parite...a swirkoleta...samo po krewatite zarabotwa

Коментирай

hubava

преди 9 години

Alisiq, Hubava? i koe i hubavoto? Karikatura s golqma usta ,grozni golemi zabi ,izpilen nos.

Коментирай

име

преди 9 години

Очите на Николета сияят......., ами от тоновете грим и фотошоп, и твоите могат да засияят по същия начин. Чудно ми е как някои хора възхваляват жена, определяща се за съвършена, която няма нито един фотос без фотошоп.???? Защо ли???? Ами......с фотошоп всяка може да стане съвършена, без него обаче лъсва жестоката истина, от която всички наши "красавици" мноооого ама много се страхуват.

Коментирай

тъй тъй асе

преди 9 години

Слушайте баба Ася и няма да сбъркате.Тя знае какво е инвестиция за цял живот.Намираш един недорасъл муньо с парички,надуваш корема и ето ти инвестиция за цял живот.

Коментирай

Oro

преди 9 години

Май забравяш операциите на Нищолета, няколко на носа, няколко на джуките, скули, цици и т.н. Еми, присмял се хърбел на щърбел миличко. Купи си очила /безплатен съвет от мен/ :D:D:D

Коментирай

daaaaa

преди 9 години

tq edna pevica amaaaa ,edni glasovi danni edno 4udo .da jivee playback-a.

Коментирай

hahah

преди 9 години

da ama operaciite na nikolina pone sa spolu4livi,ne kato na alisiq.-groteska ot kadeto i da q pogledne6.a i predi nikolina si be6e sladurana,a kakvo da kajem za Alisiq.Skoro ima6e iztaposani tuk edni snimiki.Krivozyb hamster.

Коментирай

!!!

преди 9 години

Кой от четиримата Касъмови,а?Защо го не кажеш кой,ами само квичиш под всяка статия за Дойчева.Ето за Николетка Пърпоретка казват защо и е дадено предаване-защото Пеевски я чука,защо Неделчев я лансира в медиите и я направи плеймейт-защото му прави свирки,че иначе бил бисексуален,защо скубеше Божинов и даваше парите на Ванко 1-защото и е сводник,защо Карбовски взе активно участие във всичките машинации по отношение на Божинов-по същите причини-ебане и пари.

Коментирай

rala

преди 9 години

ДА МОЖЕ ДА Е ПОД ДЪЖД ОТ САЛФЕТКИ НО ПОНЕ САМА СИ ГИ ИЗКАРВА НИКОЛЕТА ;) ОТ НАЧАЛО ДО КРАЙ НЕЗАВИСИМО ОТ НИЩО И НИКОГО

Коментирай

krasota

преди 9 години

princesa.mnogo e krasiva Nikoleta.

Коментирай

:)

преди 9 години

Еми точно същата като Николетка Нежеланата .

Коментирай

Гери

преди 9 години

Николета вече изглежда много по-възрастна от Алисия.......и защо е винаги толкова тъмна, циганка ли е?

Коментирай

hahah da sigurno

преди 9 години

abe po-vazrastna, kak ne. baba asq o6te vodi klasaciqta.Nikoleta ima o6te da q stiga,trqbva da se poqvqt bra4ki okolo o4ite (ne mimi4eski) ,okolo ustata i vrata.baba asq si gi nosi ot 25 godi6na.

Коментирай

Αх Николинке!

преди 9 години

Връщам се от найт лайф и ми се драйфа- Курволета ми пречисти стомаха. И да напиша два реда, ти, Николето, сега ти се връща всичко, което причини на Ася. Адв бегай у Караджово и се прибери при циганите, щот там ти е мястото

Коментирай

И да...

преди 9 години

И стига ни занимава с твоите селфита, аман, от непрокопсани курви дето само се снимат. Ако не ти бяха хилядата пластики да си една мърша на тази възраст. Само тука те величаят, в другите сайтове, където инфото е обективно що не публикуваш ежедневен ПР! Т.е. Тормоз-щот не минава номера, нали? Ай, връщай се е у маалата откъдето изпълзя и ТИХО!

Коментирай

diana

преди 9 години

Abe na vas da ne vi pla6ta Nikoleta ve4no tarsite pod vola teli ostavete Alisiq na mira pisna mi ot tazi Nikoleta

Коментирай

офф

преди 8 години

Коя е Клозета, че никой да не и опонира?! Една глупава мангалка, използвана от тарикати за клоунади и проституция!..."Бивш ли си, си кръгла нула, на който и "терен" да си...затова и резултатът е 1:0, за този, който те смени !"..С Клозетините камъни, по клозетината глава! Лайномета (и селското КриситУУ) са го поствали това, само където аз го прочетох в страницата "Аз не харесвам Николета Лозанова и А....с" (сн.10 фев 2013)..Чичко Гугъл знае всичко..хехе!

Коментирай

просто човек

преди 8 години

Каквото е искала Алисия, го е искала с основание. Тогава той все още играеше в стойностни отбори, а издръжката, както се знае се начислява на база доходи. Това, кой колко ще поиска е друг въпрос, единствено и само съдът решава и постановява. Сега не взема такива заплати и е нормално при една евентуално друга издръжка на следващо, дете да не е със същата сума. НО, като родител и човек би трябвало да бъде еднакво отговорен и загрижен и към двете си деца и да се старае да има уединяване на помощ, издръжки и тем подобни. Така мисля аз. А те майките винаги имат още какво да искат и понякога с основание, понякога -не. Разум и човещина се иска! Ако я има, първата я прояви....за втората- дълбоко се съмнявам.

Коментирай

Един

преди 8 години

Алисия е жена , майка, любима и човек. Сериозна, умна, образована, отговорна, с много положителни качества и още много може да се изброява в плюс. Не мога да кажа същото и за Николета. Фактите говорят сами...и тепърва ще го доказва. "Вълкът мени козината си, но нрава си - никога"!

Коментирай

Шуши

преди 8 години

Баба е твоята баба, а я погледни снимките на Алисия и Николета и ще видиш ,че първата изглежда като 16 годишно момиченце, докато Николета от злоба и интриги се спаружи като попикано мушкато. И сега в момента стараейки се да прилича на Алисия е заприличала на травестит. Няма нежността, милото и сладко изражение в поглед и поза. То, това си идва от вътре и не можеш да го скриеш. А Николета за нейните малко години без макиаж наистина е за съжаление.

Коментирай

Koko

преди 8 години

Не минава и ден без педалите и лесбийките от HotArena, да не похвалят спонсора си. Нито по умна, нито по-обичана, нито по кадърна ще направите Николета. С една дума: парцал! Има много да се учи от Алисия. Жена с чувство за мярка и отговорност. Докато Николета живее за мига, за лъскави парцалки, да покаже висок стандарт, та макар и да е жалка в това си желание. Позьорство и самочувствие без покритие относно всичко.

Коментирай

охо

преди 8 години

последна в редиците на травеститите, да си бега в при мангалите в караджово

Коментирай

mekfiq

преди 8 години

Оффф намерил се кой да го каже. Тя щото Аска малко се облажи от раздялата с Валери. То не бяха апатаменти от 200 квадрата, то не бяха коли, то не бяха издръжки от 5 цифрени суми, то не бяха почивки до Дубай, то не бе чудо. Да е живо и здраво детето-касичка Валерко че уреди добър живот на майка си. А за Николета....ще си получи каквото и се полага като законна съпруга. И явно ще е повече от аскиното, затова оная бълва пепел и жупел от злоба.

Коментирай

Beni

преди 8 години

Това е малко, Алисия много греши, че не пусне снимка с анонс към студентските си години или като ученичка в езиковата. Тогава необразованата и пошла силиконка ще се пръсне:)

Коментирай

ммммммммммммахам

преди 8 години

Мммммм, да как добре го е казала Алисия, ама то си е самата истина, глупаво е мъж да инвестира в проста и некадърна жена.

Коментирай

ИИЙЙЙ

преди 8 години

Ами то е видимо, кой бълва огън и жупел и тук и тя... Като майка на сина ми негов наследник, той е длъжен да подсигури детето си жилищно и ако това за вас е странно и недопустимо още по-зле за вас и вашето възпитание и не само.. А какво е искала, тя е получила това, което съда и е определил по закон. Точно така ще стане и с Николета и дъщеря им. Нито повече , нито по-малко. Още повече, че той сега няма тези доходи, които е имал по време на делата с Алсия. И дали е законна или не- това няма никакво значение. Децата са законни. А , доколкото има информация Николета и Валери нямат сключен граждански брак, а само църковен , който по закон е невалиден без граждански такъв. Ни това са неща, които вас най-малко ви интересуват и едва ли някой вас ще попита как да стане и какво да получи Николета. Оставете това на закова

Коментирай

Диана

преди 8 години

Ей, тези недозрели и малоумни фенчета, като самата Николета не спряха да импонират един глупав сайт, който пише врели некипели единствено и само да изкарат някой лев от коментари и лаjкване. Абе, хора, живейте своя живот, толкова ли сте ограбени от към семейства , приятели и чувства ,че живеете този на другите? Излезте посетете хубави места, прочетете някоя хубава книга, срещнете се с приятели, запознайте се, ако нямате такива, защото живота минава , а вие се раздирате от злоба по чужди животи. Живейте вашия и му се наслаждавайте. Оставете хората, те живеят своя такъв, така както го разбират, харесват и умеят

Коментирай

Деан

преди 8 години

За пореден път Алисия показва класа, ум и мъдрост. На светлинни години е от Николета. Точно, ясно и мъдро казано! Парите, които Николай и е дал и за които постоянно злобните и завистливи хорица премятат, защото не могат да бъдат на нейното място ТЯ ги е вложила в нещо полезно и разумно. Да направи клип, да се развива в своята професия, да подпомага детето си, което е №1 за нея. А, такива , като Николета който се интересуват само и единствено от къщи, коли, почивки и нощен живот, защото това е смисъла на живота им - да си помислят мъжете, които отиват там, къде и за какво си влагат парите. Евала! Страхотна е!

Коментирай

МММ

преди 8 години

Алисия има завършени испанска гимназия и Софийския Университет " Климент Охридски" Николета, може само да мечтае за това

Коментирай

мек си да

преди 8 години

Алисия се скъсва от работа бе.Какъв живот и е осигурил Валери.Я се гръмнете нещастници....

Коментирай

Яна

преди 8 години

Ее, какви новини си измисляте само, подвола теле търсите. Алисия и да пръдне пак ще кажете, че е срещу онзи гном Николета. Целия свят се върти около гази К...ва Николета. Аман от нея и болните й фантазии.

Коментирай

Hera

преди 8 години

Алисия не е рабила семейство, за разлика от К*рволета. Не си показва циците навсякъде и в разни селфита като Свирколета. Не се превъзнася като Гни ло. Гледа си детето и работи. И има къде къде повече ум в главата. Не слушам чалга. Алисия ми е само симпатична, докато това джудже Николета ми е много антипатична поради гореизброените причини.

Коментирай

Боби

преди 8 години

Луди пари печели Касъмов от Алисия. Тя е най-успешната му певица. Нормално е да спонсорира всичките й клипове и песни, защото после си избива lвложението много бързо. Това, че на вас Николинките фенове ви се иска тя да е проститутка като вашата идолка, си е ваш проблем.

Коментирай

Жени

преди 8 години

На Алисия да не би да й е забранено да говори? А относно Николета - днес за сефте пуснах да гледам Папараци и няма да и повторя повече. Много, много тъпо предаване. Първо мъжо пита за водещата: Коя е тая циганка? Въпросната циганка се появи 4-5 пъти за по има няма 1 минута. Дават - снимали 2 фолкпевици как си лафят и пушат цигари в колата на едната, нищо интересно - даваха една кола с сумрака, но най-накрая успяха да покажат лицето на едната. После половин час пълна скука с някакъв Митьо Пищова. По едно време една изключително проста и лигава девойка Лиляна, с много селски и беден речник, клюкарстваше и то нищо не каза и нищо и не показва показа освен да повтяря като папагал: "Оле, олее, това, оллее, онова. " Камерата, която уж трябва нещо интересно да покаже, през 70-80% от времето се клатушкаше като за световно и показваше асвалта и краката на хората. М да, засега на асвалт и крака се нагледах. Много "интересно" беше цялото предаване, няма що.

Коментирай

jo

преди 8 години

Бог да пази тази държава в която съществуват хора които смятат дъртата чалга проститутка за класна, умна и мъдра.

Коментирай

Диди

преди 8 години

Мисълта е много умна и доста вярна. Не мисля, че се отнася конкретно за някой, но щом Николета се припознава в нея, значи не е случаймо. Алисия има кариера от която печели и НАИСТИНА печели пари- поне достатъчно за преличен живот и прилични глезотии. Докато Николета е само разход и то доста голям- изкуствени коси, ботокси, операции , дрехи( нищо, че повечето са реплики). То и Алисия разбира се е същата, но тя има кариера, която и позволява да си доставя тези удоволствия сама.

Коментирай

sssss

преди 8 години

Valeri ostavi Nikoleta ,zashtoto q hvana da se ebe zarabotvaiki si Chanel chanta !!!!!Gnusna mursha kurvenska dete imash ma bokluk dolen

Коментирай

ББ

преди 8 години

Алисия има завършени испанска гимназия и СУ" Климент Охридски". Николета и в сънищата си не може да ги завърши... Тъпото си е тъпо и на Луната да го качат...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.