Екшън! Бивш любовник на Джена нагло я дразни: Ще ти проваля сватбата!

6935
23 Април 2016, 12:09


Читателски сигнал


След скандалните разкрития, които HotArena направи за връзката на фолкаджийката Джена с  Пламен Богданов наблюдателен читател ни изпрати снимка на брадъра, на която той е с очилата подарък от Джена. Вероятно го прави с цел да дразни певицата, убеден е читателят.

Ето какво ни пише той: 

„Ако не се лъжа Богданов на тази снимка е с очилата,  за който вие писахте преди 1 седмица, че му били скъп подарък от Джена. Ако е така аз имам няколко въпроса към това момче. Защо продължава да се държи толкова нагло? Защо не продължи живота си напред , а  продължава да се опитва по този нагъл начин да я дразни?

Ако е така и на тази снимка наистина е с очилата,  за който вие писахте съм убеден,  че това е  долна и гнусна атака срещу нея от негова страна. Снимката е качена в страницата му преди минути. Мисля, че той няма да спре да се бърка в живота й с опити да провали връзката и сватбата й“, пише читателят.

Припомняме, че преди да влезе в Къщата на „Биг Брадър“, Богданов е имал страстна любовна авантюра с певицата. Джена е била лудо влюбена в него. Според  близки до фолкаджийката тя е пръснала над 10 бона, за да радва Пламен с дрешки, парфюми, телефони.

Последният подарък от Джена са скъпарските  слънчеви очила, които той не свали през цялото време докато беше в къщата на Биг Брадър. След като Джена обяви годежа си с Атанас Стоев – Малкия Канар, Пламен се похвалил пред авери, че пази видео с креватните му изпълнения с певицата.

Вероятно Богданов ще продължава да вади още кирливи ризи на Джена до сватбата й с Канара.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени