Екшън! Изхвърлиха синоптика Иво Андреев позорно от дискотека! (Подробности за цирка)

2377
30 Януари 2015, 18:30


Синоптикът на Нова телевизия Иво Андреев вече има забрана да припарва в някои от столичните клубове, заради агресивното си държание, научи HotArena!

 

Въпреки статута си на ТВ лице дългучът не е допускан от охранителите на редица елитни софийски заведения, заради буйния си темперамент, който още повече се изостря след злоупотребата му с алкохолните напитки.

 

Последното екшън шоу с Иво се разиграло преди около месец и половина, малко преди Коледните празници. Тогава синоптикът отишъл да разпуска с двама свои приятели, а след като обърнал три-четири уискита, започнал свалка с тийнейджърки, седящи на съседното сепаре, разказва „Уикенд“.

 

Левентът най-нахално се настанил до едно от момичетата и започнал да й досажда. След неуспешен опит да го изгони, мацето се оплакало на охраната, която опитала да отстрани деликатно натрапника.

 

„Тогава този започна да буйства и да блъска бодигарда. Намесиха се и неговите приятели, които го озаптиха. Иво Андреев отказа да си плати сметката, но все пак напусна заведението, без да изяде боя, който напълно си заслужаваше. Оттогава не е допускан на територията на заведението”, разкрива сервитьорка, работеща във въпросния клуб.

 

Според думите й, Иво Андреев е нежелан клиент в почти всички актуални нощни заведения заради навика си да окупира млади момичета, когато обърне 2-3 уискита, както и заради скандалджийския си нрав.

 

„Поръчва си уиски с господарски тон, все едно купува слон и започва да се заяжда – ударили сме го били в грамажа, сервирали сме му менте-алкохол…Ужасен тип, пияница и скандалджия!”, описват синоптика момичета от персонала на друго заведение.

 

Колеги на Иво Андреев от Нова телевизия признават, че напоследък дългият синоптик е залитнал по чашката, вероятно заради перманентните скандали, които има с бившата си съпруга – водещата на спортните новини Вили Асенова.

 

Преди година Вили осъди бившия си мъж да плаща месечна издръжка за сина им, след като в продължение на повече от година Андреев не даваше нито стотинка за собственото си дете.

 

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени