Екшън! Краси Радков замръква в полицията (Разпитвали актьора с дни)

3976
14 Септември 2016, 11:40Краси Радков се оказа в центъра на ужасен екшън и преживя кошмарна ваканция. Както е известно, артистът заработва допълнително средства, като ходи по участия извън шоуто, но заради едно такова с дни замръква в полицейския арест, научи HotArena.

По време на лятната отпуска, актьорът е цанен за водещ на традиционния кукерски курбан в село Черниче. Именно там се разиграва и скандалната случка, в която бизнесменът Методи Бачев се изцепва грубо по адрес на премиера.


Като водещ на цялата вечер, Краси Радков е гвоздеят на програмата. Именно той дава и микрофона на Бачев, преди да започне да говори.

И макар да се опитва да обърне на шега, скандалната ситуация, опитът за забавление му излиза през носа, пише "България днес".

Няколко дни по-късно телефонът му звъни на пожар и спешно го викат на разпит в полицията. Искат му обяснения, какво е видял и чул въпросната нощ.


Краси веднага се обажда на шефа си Слави Трифонов, за да му каже какво се случва. Първоначално Дългия изпада в шок, защо ще разпитват актьора, но в крайна сметка Краси отива и няколко пъти полицията в Благоевград го вика на отчет.

Остава пълна загадка, какво точно са разпитвали актьора и как са протекли разпитите, но след случилото се, артистът е силно ядосан. Той споделил само, че се е ядосал, защото са го разкарвали.


На тържеството присъствал и Шкумбата, но той не е викан на разпит. След случката обаче, Радков се е заклел да обръща повече внимание на ангажиментите си в бъдеще.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени