Екшън в центъра на София! Начупиха с бухалки джипа на Евгения Банева

https://hotarena.net/laifstail/ekshan-v-centara-na-sofiia-nachupiha-s-buhalki-djipa-na-evgeniia-baneva HotArena.net
Екшън в центъра на София! Начупиха с бухалки джипа на Евгения Банева

Див екшън се разигра в центъра на София, научи HotArena.

 

Луксозният джип „Майбах” на Евгения Банева бе потрошен с бухалки в столичния квартал „Лозенец”, на метри от Американското посолство.

 

Инцидентът станал във вторник следобед, когато съпругата на скандалния олигарх Николай Банев паркирала баровското си возило по средата на улицата.

 

Придружената от охрана, бизнес дамата зарязала автомобила неправилно паркиран и хукнала да се разкрасява в близкия елитен козметичен салон. Когато се върнала, тя едва познала джипа си. Гневни от паркирането й вандали решили да си отмъстят, пише Уикенд.

 

Автомобилът й бил тотално потрошен, без стъкла и на дупки и се нуждаел от основен ремонт. Евгения едва не изпаднала в медицински шок от гледката и настояла охраната й да издири записи от съседните камери, за да се подаде официална жалба срещу агресорите.

 

Семейство Баневи стана печално известно с изграждането на ваканционното селище „Русалка” и с това, че възпрепятстваха свободния достъп до плажа, който е държавна собственост. Миналата година Банева предизвика грандиозен скандал пред десетки очевидци в центъра на София само заради един счупен фар на луксозния й „Майбах”.

 

Изживявайки се като мутреса, Евгения налетяла с обиди на младо семейство, а горилите й едва не пребили мъжа. Цялата тарапана станала заради леко одрасканата й кола, която била чукната леко от раздрънкания „Опел“ на семейството.

 

Единият от здравеняците хванал наплашения шофьор за гушата и започнал да му крещи. Момчето се опитвало да обясни, че има застраховка Гражданска отговорност, която ще поеме щетите, но Евгения  се разкрещяла брутално: „Какво ще оправят бе, цървул!? Само фара на тази кола струва колкото апартамента ти и жалкия ти живот!” .

6 Коментара

haha

преди 8 години

Да очакваме ли скоро и при други златотърсачки ?!

Коментирай

справедлив

преди 8 години

БРАВО на юнаците,какво като е евгения банова,не може да се самозабрава,следващия път едва ли ще паркира така

Коментирай

do справедлив

преди 8 години

Eto na tova se kazva-PO BALGARSKI! A za tvoeto izkazvane..........Dano utre potroshat taka tvoqta kola,samo zashtoto si sprql,kadeto na nqkogo ne mu e ugodno! Ne me interesuva koi e potarpevshiq........taka civilizovana darjava ne se pravi.Noo,ribata se vmerisva ot kam glavata,i v tova sam saglasen.......UAJAS,UJAS PROSTO!!!

Коментирай

konstantin

преди 8 години

I tova,samo zaradi nepravilno parkirane,ai stiga be!Nqmq kak,namirisva taq rabota! Ako beshe samo zaradi parkiraneto,kolko koli v Sofiq trebva da sa potrosheni neznam!I az ponqkoga,priznavam si,parkiram kadeto namerq,pravilno ili ne........xaxxa!Ama ako na men mi napravqt tova ,na moqta darta tarataika......utreph gi,nemoaga da si kupq druga posle!A taq macka ,s taq skapa kola....ama bila bogatashka,i kvo........jalko za kolicata!!

Коментирай

666

преди 8 години

„Майбах” джип няма....ама нищо де......вие сте измислили:))

Коментирай

mitko

преди 8 години

не остана ли нещо друго да измислите зада привлечете вниманието на хората та и ''джипове'' Майбах измислихте..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.