Екшън със Скалата! Ченгета му гепиха 3 бона

5532
14 Декември 2011, 17:00


В страшен екшън като в холивудски филм попаднал продуцентът Киро Скалата покрай новия си проект, с който се захванал - национален конкурс за красота на гръцката граница "Южна перла". 

 

"В петък, когато трябваше да снимаме рекламния клип, пътувах с лимузината, когато разбрах, че парите за конкурса са конфискувани от полицията. Оказа се, че братът на адаша, който е бивш полицай, е бил обвинен за фалшиви дипломи. Заради това са обискирали къщата му, а там бяхме оставали сумата. Сега тя е иззета като веществено доказателство", разкри патилата си Скалата пред HotArena.net.

 

При специализираната полицейска акция в дома на 59-годишния петричанин Огнян Тимов са били открити 9 бланки дубликати и копия на дипломи за завършена степен на образование, бланка на удостоверение за психогодност, стикери и помoщни материали за изготвяне на фалшиви дипломи, печатаща машина.

 

Братът на ортака на Скалата е бивш служител на Икономическа полиция. "На празника на Света Ана нахлува вкъщи шестима полицаи. Казаха, че ще извършат обиск, но не представиха прокурорско постановление или заповед за обиск. Като разбра какво става, майка ми Елена, която е с пет инсулта, припадна. След два часа търсене в моята стая откриха един тефтер, в който си записвам телефонните номера.

 

Там го има и телефонът на Киро Вълчев-Скалата, защото брат ми Кирил Аспарухов подготвя с него новогодишно шоу "Мис Южна перла 2011". В момента като безработен се занимавам с машинописни услуги и помагам на различни хора при попълването на документи. Взеха и старата печатаща машина, която е наследство на брат ми от баща ни", разясни своята версия бившото ченге пред в. "Струма". 

 

"След моята стая влязоха в кухнята и спалнята. В спалнята намериха плик, оставен от брат ми и адресиран за Скалата. Взеха плика, в него се оказа, че брат ми е оставил 2800 лева. Те са за организация за конкурса", добави Тимов. 

 

"Влязоха и обърнаха всичко с главата надолу. Когато влязоха в спалнята, им казах, че там има плик за Киро Скалата, оставен от сина ми Кирил Аспарухов. В него имаше сценарий и пари. Те взеха и плика, не ми дадоха никакъв документ за това. Сега се чудя откъде синът ми Кирил ще вземе тези пари, за да организира шоуто за 26 декември в дискотеката на Коко Динев", оплакала се и майката Елена, след като се съвзела от припадъка.  

 

Иначе в новото шоу на Скалата топмодели от цяла България ще се състезават за титлата, която ще им донесе големи парични награди, подаръци и участието им в международната версия на конкурса.

 

Идеята за проекта възниква по време на посещението на двамата Кириловци на петричката телевизия "Бац". Конкурсът ще се състои на 30 декември с медийната подкрепа на "Фитнес Мания", телевизия "Бац", телевизия "Фен", Национална телевизия "БГ тв", ефирна телевизия "Черно море" и Интернет телевизия "Gordimy", радио "Ултра", вестник "Струма", радио "Вега +", интернет-таблоидът HotArena.net, topmodels.bg, b-sports.bg. Генерален спонсор е Casino Finix. 

 

Сециални гости на шоуто са скандалната певица Анн- джи, балет Магия, рапърите от New generation и професионалният дубльор на Майкъл Джексън.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кур
преди 6 години
0
има нещо гнило..и много смешни оправдания..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени