ЕКСКЛУВИЗНО! ВИЖ първия С*КС в Къщата (ВИДЕО)

3546
05 Октомври 2012, 12:16


Сексът в Къщата на ВИП Брадър вече е факт посред бял ден, но той въобще не се случи между тези, които очаквахме


Сексът в Къщата на Вип Брадър вече не е мираж! Сексът в Къщата се случи! Очаквано главно единият участник в него е разкрепостената лесбийка Люси Дяковска. Неочакваното тук е, че нейният партньор във възвратно-постъпателните движения не е гаджето й Камелия, а... Иван Ласкин!

 

Да, този Иван Ласкин, който има връзка с Алекс Сърчаджиева и дете! Пред очите на жена си той награби Люси Дяковска, и то отзад! Всичко това се случи посред бял ден, пред по-голямата част съквартирантите в Къщата. Разбира се, всичко беше само за шоуто и симулация. „Люси, може ли да легна върху теб и само да симулираме полов акт”, попита похотливо Иван Ласкин, който очевидно не знае за сексуалната ориентация на певицата.

 

„Може”, с охота отговор обвързаната лесбийка. Първоначално Иван малко се позачуди дали жена му няма да ревнува, но угризенията му минаха бързо. И се започнаха! Легналата по корем Люси Дяковска завика еротично като в германски порно филм, докато Иван Ласкин я клати, легнал отгоре й. През това време Николай Мартинов спокойно му обясняваше за обратните наклонности на Люси, от което Ласкин остана крайно изненадан. „О, значи затова не ми става”, нацупи се Иван Ласкин.


                                                                                                                         Източник: kliuki.net

                               
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени