Ексклузивен сигнал в HotArena! Фенка твърди, че го е ПРАВИЛА с Галена! (Снимки от чат)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluziven-signal-v-hotarena-fenka-tvardi-che-go-e-pravila-s-galena HotArena.net
Ексклузивен сигнал в HotArena! Фенка твърди, че го е ПРАВИЛА с Галена! (Снимки от чат)
Галена не подбира и освен с мъже, кръшка на половинката си Галин и с жени, научи ексклузивно HotAena.


В читателската ни поща пристигна пикантен чат, в който неизвестна фенка на певицата се фука, че двете са били интимни след нейно участие. Въпросната госпожица заявява, че със звездата са правили щур секс като дори си позволява да я нарича интимно \"Галчето\"


\"Знаеш ли какво се правили с нея и то без пари\", фука се фенката за певицата. За чието разкрепостено поведение се говори от години, но тя упорито твърди, че е съпруга и майка за пример.


Вижте целия скандален чат в галерията ни.

8 Коментара

баце роман

преди 7 години

Малеее докъде стигна чалгата некво малка пикла да се хвали ,че били правили нещо .

Коментирай

Смърт да бъде

преди 7 години

Смърт за чалгата и нищо друго

Коментирай

Hrisi

преди 7 години

Утре и аз ще кажа,че съм спала с Роналдо (подобно на ЗЛИ Ло-то) и искам и за мен новина тук! Хаха Егати жалката медия сте!

Коментирай

о

преди 7 години

Тя нищо не твърди и няма нужда. Вятър й правят приказките ви. Нормалните хора не се интересуваме от чуждите чаршафи. Какво ме интересува мен дали било вярно, че изневерявала или с кого? Никой не може да отрече новаторството и професионализма й и мен като слушател, това ме грее и вълнува. Оттам нататък каквото и да изкарате, все едно. От други неща се интересуват болни хора с празна глава и още по-празен живот. И те запомнят такъв тип информация, ровят се и я споменават после години наред. Всеки може всичко да каже. Коя е тая, че да се впечатляваме!?

Коментирай

о

преди 7 години

Какво общо има едното с другото? Навсякъде по света ако някой се хвали с нещо и то стане публично достояние, то е защото е забъркана известна личност. В нашата страна само те са известните или поне най-известните, защото това е най-успешната музика и изобщо единствения функциониращ сегмент от шоу-бизнеса. Така че това си идва със славата. Ама те сега трябва да се чувстват виновни, че са успели и да съжаляват, само защото се е намерил някой комплексар да си говори нещо ли? И откъде-накъде е тяхна вината? За всеки успял и известен човек може да се говорят такива неща, а в нашата държава най-известните са в поп-фолка, или "чалга"-та, както разни хора от старата генерация, които се изостанали с 20 години, му викате.

Коментирай

Vasko

преди 7 години

NQMA DA SE OCUDQ AKO UTRE V TOZI SAIT NAPISHAT CE IZVUNZEBNO E PRATILO PISMO NA HOTARENA I E TVURDIL CE E PRISPAL S GALENA...

Коментирай

жи припадна

преди 7 години

новаторство, професионализъм, КАТО ДУМИ НЯМАТ МЯСТО, ДО ТОВА НА ЧАЛГАРИ! БОЛЕН МОЗЪК...

Коментирай

припадна

преди 7 години

Време е да умре тази пародия, но докато свят-светува и Бай Ганьо ще живее

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.