Ексклузивен слух: Алисия е бременна?! (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluziven-sluh-alisiia-e-bremenna HotArena.net
Ексклузивен слух: Алисия е бременна?! (Снимки)
Фолк дивата Алисия е в начална бременност! Този слух като мълния се разпространява в столичния хайлайф, научи HotArena.

Случайно или не, но и самата певица прави така, че да предизвиква подозрения. На последното си участие в дискотека, тя се появи с плътно прилепнали дрешки по себе си. От което пък ясно и се виждаше набъбналото коремче.

Ще става ли за втори път майка Алисия? Еднозначен отговор засега няма. Звездата по принцип си е доста прикрита и дори да е бременна едва ли ще го разкрие скоро. Коремчето обаче си е факт.

Преди време певицата на Ара сподели, че иска да роди поне още едно дете.

\"Семейството е най-важното в живота на един човек. Със сигурност много бих се радвала да имам второ дете, но може би сега не е моментът. Дано да съм жива и здрава. Надявам се да имам възможност не само да имам второ, а и трето дете“, казва тя и допълва, че е израснала с двама братя и винаги е харесвала големи семейства.

„Това е Божа работа. Когато му дойде времето, и това ще се случи, но не крия желанието си за още деца, но съдбата си знае“, отсича Алисия. Дали не е дошъл този момент?

12 Коментара

ха-ха

преди 7 години

Бременна-дрън-дрън!!!Оставете това, ами защо не сте показали и другите снимки,където се вижда как безумно е облечена и този път Модната икона-прилича на нискотарифна магистралка-покажете ги ,моля !!!!!!!

Коментирай

21

преди 7 години

Алисия обича да се хвали,щом не е показала тест за бременност значи нищо й няма.А и още едно копеле,което да си смуня бащите всяка година не й трябва.Тя желание за дете може и да има,но желаещ???

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

От кого ще роди,брееее-те баламите свършиха!Никой нормален мъж няма да се пробва за осеменител на тази,ако е добре запознат с огромната и жажда за пари и методите и за тяхното печелене-изнудване и рекет чрез дете!

Коментирай

До 21

преди 7 години

Абе отрепке долна,как може да кажеш "копеле"за едно бебе?Не знам за Алисия,но по начина ти на изказване,ти си гадното копеле в случая.Един ден гледай да не кажат "копеле"и на твоето дете.Не слушам тази музика ,но ако е бременна и пожелавам да бъде живо и здраво бебчето.Много щастие на нея и цялото,и семейство.

Коментирай

От Тълковен речник

преди 7 години

копеле-извънбрачно дете

Коментирай

??????????

преди 7 години

Един му е биологичен баща,друг го отгледа,сега има нов татко,а колко още ли му предстоят?С такава "влюбчива"майка?

Коментирай

те

преди 7 години

те чалгарки що ги слагат те парцаля въобще-деколтето надолу, полата нагоре, статуса -тъпа чалгарка

Коментирай

ee basi

преди 7 години

i den ne minava bez da pishete za dvete prostitutki

Коментирай

тъпунгер

преди 7 години

Ей, тъпунгер, научи терминологията кое , какво означава и тогава драскай, като изоглавено тук. Каква е и що е то се вижда от връзките й. И не е задължително да родиш дете непременно в брак с даден мъж. Ти в кой век живееш и в коя паланка? Излез от Матрицата, парцале тъпо и малоумно! Има една , която ходи гола с изкуствените топки вечно отвън и вечно с вдигнати крака са привличане на клиенти, но това определено не е тази певица.

Коментирай

maia ryseva

преди 7 години

gotena si alisia....ne sly6ai ne6tastnici kato tezi...predstawiam si kak izglegdat genite im....

Коментирай

valeri

преди 7 години

Бременна друг път. Просто не се е изсрала. Не за пръв път се появява с надут корем и газове.

Коментирай

sis

преди 7 години

От този на снимката ли? Честито! Хубава двойка са. Най-после да си намери някой на нейната възраст.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.