Ексклузивна бомба! Валери Божинов вкара в леглото Мис Джуки! Пуска мръснишки SMS-и на певицата Джорджиа

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivna-bomba-valeri-bojinov-vkara-v-legloto-mis-djuki-puska-mrasnishki-sms-i-na-pevicata-djordjia HotArena.net
Ексклузивна бомба! Валери Божинов вкара в леглото Мис Джуки! Пуска мръснишки SMS-и на певицата Джорджиа

Редакторска плесница

 

Валери Божинов не спира да отбелязва. Но не голове на терена, а имена на силиконки в червеното си тефтерче.

 

Поредната точка е за прословутата Мис Джуки, твърди анонимен читател на HotArena.

 

Талантът на Мис Джуки


\"\"

 

Според сигнала до редакционната ни поща Валери Божинов се хвалил пред приятели, че е минал и Габриела Радославова, по-известна в „силиконовите долини“ като Мис Джуки.

 

Пред аверите си Божинов я описвал като много добра с устата. Дори се кълнял, че титлата й Мис Джуки въобще не идва от огромните издути силиконови устни, а от таланта им!

 

Габриела в момента е актуална покрай риалити предаването „Мис Пепеляшка“, в което чупи стойки и обяснява как 500 лева джобни на ден не й стигат.

 

„Не ми пука, аз съм красива! Аз съм руса - да, какво! Ти ме гледаш, нали?!“, е една от най-култовите й изцепки в странното шоу.

 

Няма да е изненада, ако Мис Джуки наистина е била с Валери Божинов – блондинката си пада по футболисти.

 

Преди време тя нашумя покрай връзката си с ритнитопковеца Орлин Орлинов, който е известен с това, че бие жените си. След подобен побой моделката Катрин Вачева осъмна обезобразена.

                      

Колкото до Валери – при него също не би трябвало да има изненада. Божинов също е известен със страстта си към моделките. Пак според читателския сигнал, нападателят на Тернана

 

свалял и фолк певицата Джорджиа.

\"\"

 

Валери я засипвал с мръснишки SMS-и и дори я канил да му ходи на гости.

Припомняме, че силиконката има дъщеря от Кирчо Руския, с когото се разделиха доста шумно.

 

Бабаитът преспа с колежката й Емануела, докато Джорджиа береше душа в болницата на операционната маса.

 

После пък Моника Валериева й отмъкнала гаджето Георги, а за да си отмъсти, Джорджиа преспала с нейния спонсор Емил.   

 

Така целият заплетен кръг се затваря с влизането на Валери Божинов в играта, който пък в момента е в развод с Николета Лозанова.

 

М. Грозева

12 Коментара

jenn

преди 8 години

Дори и да е така, едва ли би се „хвалил“ . То това не е за хвалене, за срам е.......

Коментирай

em0

преди 8 години

Боже тази е по-страшна и от Моника-травестита.

Коментирай

Майничката

преди 8 години

Ако имате излишно време и голямо въображение...е на точното място сте! Арената е яко във филма,илш по-скоро "журналистите" им... от къде им идват на ум тези истории нямам си и на идея..но са толкова неправдоподобни и без никакви доказателства ,че мога да се смея с глас :D

Коментирай

д.пеевски

преди 8 години

ОТ БОЛНАТА НИКОЛЕТА ДЕТО Я ШИБАТ ОТЗАТ ЦЯЛОТО ДПС

Коментирай

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

преди 8 години

Ама вие защо само по хората гледате, а поръчителката ви НАйлон Лозанова защо не изкарате нейните миризливи ризи с кой и къде ,а и то също докато е била с мъжа си, който ползваше за банкомат понеже не и сече мозъка и стотинка да изкара сама? То си е обществена тайна че не е била от най читавите съпруги.

Коментирай

!?

преди 8 години

Мда "ЖУРНАЛИСТИ", в кавички, в скоби и т.н., дълбоко се съмнявам че журналист би се унижил да пише подобни статии..а и речника е просто слабо казано каруцарски, махленски. Ако някой може да рaзбере какво иска да каже въпросната Грозева с това изречение...."Така целият заплетен кръг се затваря с влизането на Валери Божинов в играта, който пък в момента е в развод с Николета Лозанова",,заплетени кръгове, затваряне на кръгове ахахахахахахах....малоумна!

Коментирай

Майничката

преди 8 години

ДО ?! :Тук в този сайт са събрани яко комплексирани и меко казано грознички/според мен/ момичета ,които се мислят за истински журналистки с "опит" ...хахахахах... напълно съм съгласна с казаното от Вас,че речникът им е точно като на някой каруцар по селата...Това е най - поръчковият сайт на България!!! Тук се знае единствено и само да се плюе,измислят неща ,които не съществуват..а фактите са мираж! Равносметката е ,че хората ,които пишат "статиите" си тук са елементарни драскачи!!!

Коментирай

???

преди 8 години

Я, по -скоро разкажете с кой и къде е Николета Лозанова и кой е спонсора, оставете Валери . Той си тренира и хабер си няма от вашите драсканици тук

Коментирай

нели

преди 8 години

Валери отрече да е бил с тая. А и според мен все още са заедно с Николета. Официално никой не е подал молба за развод, а и все по-често са засичани заедно. Аз лично няма да се учудя ако раздяла въобще няма.

Коментирай

TT

преди 8 години

Как къде е Николетка сега-ами на френската Ривиера я е завел господин Шишко,и понеже притежава изтънчен френски шик,пак е обула и се разхожда с анцунга. В интернет има публикации за връзката им още от 2013 г. В момента тази жена притежава всичко,което импонира на същността ѝ-безкрайно много лесни за харчене пари,защото са крадени, и перверзния секс на бисексуалните ѝ партньори и -рки,но явно това не я задоволява достатъчно,та се е захванала да размазва Божинов по всички параграфи,както правеше и с Ася Дойчева. Впрочем вчера тук беше публикувана изключително подигравателна статия за Ася,за братята ѝ,за родителите им,за братовчедите им и за детенцето на братовчедите им,но скоро беше свалена.

Коментирай

ами

преди 8 години

Клозета Лозанова къде била..Ми проституира извън Бг, както е правила винаги! Отива, разчекват я, плащат, обратно при сводника... и тука лъже по "фейсбука" с крадени снимки от разни чужди профили, че е на лукс почивка !

Коментирай

Д.ПЕЕВСКИ

преди 8 години

АЗ СЪМ ТАПАКА

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.