ЕКСКЛУЗИВНА НОВИНА! Ники и Алисия заедно в Гърция, предложи й БРАК! Всичко за обрата + ВИДЕО от предложението

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivna-novina-niki-i-alisiia-zaedno-v-garciia-predloji-i-brak-vsichko-za-obrata-video-ot-predlojenieto HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНА НОВИНА! Ники и Алисия заедно в Гърция, предложи й БРАК! Всичко за обрата + ВИДЕО от предложението

Гореща новина достигна до ушите само и единствено на HotArena.

 

Фолк певицата Алисия и Ники Михайлов са отново заедно и в момента са на романтична почивка в Гърция.

 

Там, на плажа, на залез слънце, под звуците на нежно пиано, националният вратар е предложил брак на Алисия, научихме ексклузивно.


Припомняме, че Ники и Алисия обявиха, че са разделени в началото на годината. Оттогава нито един от двамата не е афиширал нова връзка.

 

Преди пет дни певицата замина на участие в Лондон, а два дни по-късно Михайлов постна клипче как пътува за Гърция. Мистериозна дама снимаше футболиста, докато пееше гръцки песни, а сега става ясно, че въпросната жена всъщност е била именно Алисия.

 

Двамата са се сдобрили преди два месеца, предполагат техни близки, а други пък подозират, че никога не са се разделяли и всичко е било за пред медиите.

 

Късно снощи Михайлов постна на стената си изключително романтично селфи видео (по-горе).

 

„Перфектната вечеря. Романтичен ли съм? Ооо, даа“, коментира Ники.


Видеото е заснето на плажа, където футболистът е подготвил романтична вечеря за Алисия. Той е поръчал за музикален фон пиано, двама сервитьори, които да са на разположение цяла вечер и да им сервират току на плажа.

 

В близост до масата им е ситуирал удобно диванче, където да разпуснат след вечеря и да слушат вълните.

 

„Май се готвиш за предложение за брак. Къде е пръстенът?“, надушиха и фенове.

 

В кой момент от вечерта Михайлов е направил предложението и какъв е бил отговорът на Алисия, предстои да разберем.  

 

 

55 Коментара

веси

преди 8 години

ааааааа браво. сега курветината да видим какво ще измисли. много се радвам за предложението.

Коментирай

жулиета

преди 8 години

николетоооооооооооооооо пукни се от яд! тъпо злобно джудже. сега нямаш мъж. или имаш някои дебел пухчо.. хахаха

Коментирай

:)

преди 8 години

Chuite vuv videoto kak v kraq se chuva edvam dolovim jenski glas,no mislq ,che tova imenno e Alisiq. Sega shte kajete ot edna srichka kak sum razbrala,no se vslushaite!

Коментирай

ами честито, ако е истина!

преди 8 години

Днес ги жените , утре ще ги развеждате! Това е, да става приказка тук и да има коментари и статии от които да се храните. Дали има предложение за брак или не, само те си знаят. Истината е, че Алисия е последователна, сериозна и отговорна жена, майка и любима. Това всеки мъж харесва, цени и търси. Нека, ако се обичат, а те го доказаха, че наистина се обичат въпреки желанието на много хора да ги видят разделени, защо да не направят едно здраво и щастливо семейство. Той, така или иначе отгледа Валерко , като свое дете, защо не още едно две? Та, тя само на 31 години, а той на 28! Разликата нито е голяма, нито фатална! Имат време за всичко....

Коментирай

Мария

преди 8 години

Това са само предположения, но ако никой не отрече, можем да ги броим за верни. Моля проверете Николета жива ли е, че много ѝ се събра на злобара.

Коментирай

браво!

преди 8 години

Николета не е жена за семейство и дори да се се върне при нея Валери, пак ще се разделят рано или късно. Каквото и да си говорим, тя си просто- боклук! Но, да се върне назад, когато почти се е освободил от тези злокобни окови Божинов дълбоко се съмнявам! А , тези двамата наистина са красива двойка и се обичат. Да им е честито, ако е истина!

Коментирай

Скръб пълна

преди 8 години

Вие всяка седмица ги събирате, разделяте, свързвате с буквално който ви падне, после хората се оплакват и цъкат с език "Тия пък колко пъти се разделят и събират". Да му втръсне на човек.

Коментирай

хахахаха

преди 8 години

Тая празна глава Николета обаче много информатори, бе! Като се разделиха първия път уж Алисия и Ники и те с Божинов се разделиха, при втората раздяла стана същото буквално веднага. Сега пусна снимка с Божинов явно знае за Алисия и Ники и да не остане по-назад. Голяма пародия си Николето. Алисия дали с Ники или не стойностните жени като теб никога не са сами. Продължавай напред и МАЧКАЙЙЙЙЙ!

Коментирай

така е!

преди 8 години

Ако има предложение, това обяснява всичко около затоплящата връзка между Алисия и Валери. Той е разбрал, какво е изгубил и най-вероятно е искал да се съберат отново, но след, като е разбрал, как наистина стоят нещата, се оттегли приятелски, а защо да не ги е и благословил за любовта им?! Не случайно, според мен , бяха и тези снимки на Божинов с Михайлов. А Михайлов не спря да показва привързаността си към детето и то към него.

Коментирай

ABE Q NE SI IZMISLQITE

преди 8 години

ALISIA IMA UCHASTIQ V BULGARIA VSQKA VECHER NQMA KAK DA E S NIKI V GURCIA SNOSHTI BESHE V COTON CLUB PREDI TVA V LONDON, DRUGA E MOMATA DETO SHTE TURPI TOQ SHUT I BALUK BASI JENCHOTO LIGAV

Коментирай

Мария

преди 8 години

Снимката, на която се показва татуировката на Валери, беше точно отговор на ваканцията на Ники и Алисия в Гърция. Душевно болна е Николетка, а Валери е мноооого тъпичък.

Коментирай

точно

преди 8 години

ДИАМАНТА и в калта паднал, пак си остава - Диамант! А, БОКЛУКА и в лъскава опаковка загънат и скрит, пак си остава -Боклук! По-точно от това за случая, не може да се каже!

Коментирай

иска ти се

преди 8 години

много ти е невярна информацията

Коментирай

Мария

преди 8 години

Ог 13 Юни Алисия няма участия а Ники замина в Гърция на 14 ;) От 14 до сега Алисия няма участия.

Коментирай

v saitovete pishe drugo

преди 8 години

kachvat se snimki ot cotton club i t.n a i tq sama kaza che otiva v london

Коментирай

медийните образи са едно, истината -показва друго!

преди 8 години

Хората не са виновни, те си живеят живота и знаят най-добре кой крив, кой прав. Медийте , са тези , дето им приписват несъществуващи връзки на Божинов и Михайлов.. Но, то шило в торба не стои, рано или късно се показва. Така и с Николета.

Коментирай

ako e s nego ujas

преди 8 години

toq e mega zle podhojda i po-seriozen muj ot toq infantilen liglio

Коментирай

олеее ,Боже!

преди 8 години

Ти му викай недей ЕЛА, то пак ЕЛА! .... Абе жена, колко пъти ти обясняват тук, че Алисия беше на 12 в Лондон, на 13 от Лондон в Силистра и от тогава до сега няма участия. Провери и в страницата и. Абсолютно винаги, когато има участие тя го споделя или ПР-ката и в страницата и. А в Coton klub беше преди Лондон. Това, че някой , някъде или в страницата на Coton club сега са поместили снимките и и тези на други съвсем не означава, че тя снощи е била там. Да си тъпa, колко да си тъпa!?!?

Коментирай

до мазната мария и олееее, боже селянката

преди 8 години

от кое село си ма курве селско. много си осведомена къде ходи алисия. да не им светиш на нея и на николай ебаси тъпото парче си. искаш ли пък да те светна че алисия я видях вчера на самоковско шосе н червената Q-7 ца а? нещо да кажеш по въпроса малоумна пача изклецана

Коментирай

ами

преди 8 години

Който и подхожда на сърцето е по-важно, на нас може всеки друг , но не и той. Така е! Любовта не пита, когато те връхлети...Аз също не го харесвам за нея, но тя си го обича. Какво да направим? Нас това не ни интересува. Дано са щастливи винаги заедно! Това им пожелавам и на всички!

Коментирай

Майничката

преди 8 години

Ники михайлов видя ,че като не е с чалгарката не се пише за него и потъва в забрава....ии ..хаайде наново юрюш с ПР триковете... смешни и разгадаеми сте на всички,които имат интелект! Ареновци.. ако не е алисия или лозанката от глад щяхте да умрете..бъдете сигурни!

Коментирай

Мария до олеее боже и другите двама

преди 8 години

Алисия имаше участие на 7 Юни в Cotton , на 12 в Лондон и на 13 в Силистра. На 14 Ники пусна клипче как пътува за Гърция от тогава Алисия няма участия. ЗА ВАС И ДВАМАТА ДА КАЖА ИМА ХОРА КОИТО НЕ РАЗБИРАТ ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ОБЯСНЕНО ЯСНО. И ТАКИВА КОИТО СА СУПЕР НЕВАСПИТАНИ !

Коментирай

не е истина просто, колко си тъпо!

преди 8 години

Аз съм родена в София и живея от дълги години в Лондон, за твое просветление. Тук съм и завършила образованието си. А, четейки коментарите ти, всеки може да си направи извод кой, кой е и от кое село е . Дори няма и да те отразя повече... ти самата се представяш! Пази, Боже!

Коментирай

олеее , Боже!

преди 8 години

Да, Мария! Съгласна съм с теб! Rепликата ми беше към онова изчадие непросветено и тъпо, дето не знае , защо e живo..

Коментирай

една

преди 8 години

Стига сте се карали!Ася нали миналата седмица снима клип и сега пак задейства дежурния пиар трик-Събрахме се с Николай!Отишли са да нащракат малко материал и после кой от къде е.Не им ли свикнахте вече,чакаме и клипа до дни,ама той е платен от Виктор-шефа.А някои сънуват предложения и сватбени хора-е нема да стане,успокойте се!

Коментирай

111111

преди 8 години

Е как разбрахте, че Алисия е с Михайлов? Видяхте ли го с със собствените си очи, чухте ли го със собствените си уши или и това е поредната ви измишльотина в стил Злобната Николета?????? Ако е истина много бих се радвала, но много ме съмнява, все пак нямате никакви доказателства, само драсканици!

Коментирай

до олеее, Боже

преди 8 години

ти си тъп боклук селска подметка скъсана да го духаш

Коментирай

do spermata ole boje

преди 8 години

q umri be mindil i ne pi6i pove4e da ne ti eba maikata

Коментирай

до Майничката

преди 8 години

Не се мъчи да изпъваш гънките си, защото ги няма. Чак и се опитва да остроумничи!!! Не мислиш ли, че те най-добре знаят как, защо, какво?! А твоите изцепки тук показват колко си невъзпитано, просто, тъпо и елементарно нищожество!

Коментирай

писи

преди 8 години

Лелеееееее, Николета сигурно се е пръснала от яд, хахахаха умирам си от кеф, трябва да е изпила конска доза успокоителни :D :D :D

Коментирай

ha ha ha haaaaaaaaa

преди 8 години

Ей, жалко си! Я, се огледай!

Коментирай

do olee boje

преди 8 години

shto govorish v sreden rod be selsko kurve vmirisano negramotno. hahahah kolko si jalka debela kurva takava

Коментирай

a ti si negramotna

преди 8 години

kak pishesh selskata ujas

Коментирай

222222

преди 8 години

Абе жена, спри се! Ако четеш последователно коментарите ще видиш, че хората се радват , но никой не пише, че това е истина.Само ти, като луда iсе опитваш да опровергаваш всеки един в този сайт написал положителен коментар. Не мислиш ли, че има хора, които нито са фенове на Алисия, нито имат общо с нея, просто са добронамерени хора, които се радват на други щастливи хора.. Такава простотия, тесногръдие и негативизъм не бях срещала. Изтъкани сте от злоба и завист!

Коментирай

хе хе

преди 8 години

Само , дето клипа си го е платила ТЯ-сама! А с Михайлов действително са в Гърция...Така че, ти се успокой! Не можеш ,да смогнеш на всеки да опострофираш...

Коментирай

няма такава простотия

преди 8 години

ЩО ...си нищожество, а нищожествата са в среден род. Да те светна, неграмотното тъпунгерче. Как разбра, че съм жена, курве, дебела и най-вече селянка? ха ха ах. Потвърждение на всичко казано от мен. Продължавай да се храчиш върху себе си, и да фантазираш!

Коментирай

кокок

преди 8 години

Елена кучкова също е в Гърция и качва снимки, защо не помислите малко, да не би тя да е с Николай ?????

Коментирай

cdxvf

преди 8 години

te ne sa spirali da sa zaedno krieha se

Коментирай

:)

преди 8 години

Аахаххаха ще докарате инфаркт на Николетка...................може пък Ники да е там с Валери Божинов хахахахах :)

Коментирай

Ani

преди 8 години

Ако Николай и Алисия не са заедно в Гърция до сега един от двамата да беше отрекъл.

Коментирай

LOL

преди 8 години

Убедена съм, че дори да са заедно в Гърция ще отричат до последно, за да ги оставят на мира точно в този момент.

Коментирай

олееее , Боже!

преди 8 години

Абе откачалко, усещаш ли колко си загубено, чак изгубено същество. То бива , бива тъпотия и простотия, но ти счупи Тъпомера. Изчезни и не не се показвай, защото си жалко! Коя мйкка теб те е възпитавала, по добре е било баща ти да се изпикал на един камък, за да не срамува с теб...Имаш ли баща изобщо? Или си заченато от някоя магистрала? Ти наистина си болен мозък! Ааааа, О!

Коментирай

празни души

преди 8 години

Аз пък си мисля, че няма нормално мислещ човек, който да не се радва на такава новина. Колко трябва да си опустошен душевно и що за болен мозък трябва да си , за да седнеш тук и да оспорваш неща, които нито си сигурен, нито можеш с нещо да промениш? И тези, които не я харесва не могат да се обосноват, защо... Просто така, защото харесват Николета или един коя си друга , която не харесва Алисия и аз няма да я харесвам....Това е пълен идиотизъм! Празни, бездушни и лишени от личен живот хора! Аз не съм и фен, но въпреки това , не мога да не се зарадвам на подобна новина, ако е истина за когото и да било то.

Коментирай

ха хааааа

преди 8 години

Ooooo, Дa! Всички парцали, които в момента са в Гърция са с Николай Михайлов... Само, че той не знае!

Коментирай

rrrr

преди 8 години

Абе днес как нямаме новина за Курволета или за Благо Георгиев Хайде цял ден чакаме :)

Коментирай

Ай

преди 8 години

оспУкойса ся курволето,нито са в Гърция,нито има предложение за брак. Но след една-две години какво предложение ще направи Валери на Ася,ще очакваме, и тя може би няма да откаже.

Коментирай

бебе дивак

преди 8 години

оле да.. наистина :)

Коментирай

Това е!

преди 8 години

Само, дето пропуснахте да напишете, че действително е с него в Гърция и , че действително и е предложил официално брак, НО тя му е отказала и е върнала диамантения пръстен, дори без да го премери. И какво му е казала: "Уважавам те и те обичам по своему, но няма да се омъжа за теб и няма да стана твоя съпруга. Така ми е добре, втора грешка в живота си няма да направя!" Доказа го на всички зложелатели, че е жена сериозна, последователна, отговорна майка и любима. Жена с достойнство! Адмирации! Ако , беше Курволета, да го е замъкнала в най-близката църква в Гърция те са на всеки сантиметър и да се е омъжила на момента. както принуди със бременността си Божинов. Е, видя се разликата!

Коментирай

неее

преди 8 години

Неееее, Абсурд е ,да се върне при Божинов! Те ще останат родители за винаги на своя син, но да се върне при него-никога. Още по-малко брак да подпише с него. Цивилизовани приятелски отношения и до там.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

mnogo sa mi sladki....ne mislia 4e sa se razdeliali....edwa li niki 6te izpysne...krasiwa i ymna gena kato alisia....

Коментирай

bobo

преди 8 години

ei...sega....kyrwoleta ot zloba...6te se zbabi4osa sawsem.....niki znae....kakwo prawi....to4nia izbor.....

Коментирай

мдаааааа

преди 8 години

МИХАЙЛОВ , КУРВОЛЕТА Я ИМА , КАТО СТАРА МУХЛЯСАЛА ГАРА. ЗНАЕТЕ ЛИ КОГА ЩЕ ИМА НЕЩО СЕРИОЗНО С НИКОЛЕТА- ТОЧНО НИКОГА! ТАМ, ДЕТО БАЩА МУ ГО Е ТОПНАЛ ТОПА СИ И ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ И ОКОЛНИТЕ ДЪРЖАВИ, НЯМА КАК ДА СТАНЕ ПРОСТО! ПРОСТО НЯМА ДА СТАНЕ НИКОГА! ТЯ ГО Е РАЗБРАЛА МНОГО ОТДАВНА И ТОЧНО ЗАТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИМИРИ ЗАЩО ТОЧНО АЛИСИЯ- ТОЙ ОБИЧА! НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИМИРИ, НО ВЕЧЕ И СЕ Е НАЛОЖИЛО! ПРОСТО НИКОГА-ЗАПОМНЕТЕ ГО ОТ МЕН!!!

Коментирай

v 10-ta

преди 8 години

Той го показа по категоричен начин, кой обича и на кой държи. В страницата си също подхвърля преди време, но на някои хора не им се иска да е така и не го коментираха жълтата преса, надявайки се да не се отнася за нея. А той писа:" Борете се за хората, които обичате!" Това , да ви говори нещо? И да се благодари , че Алисия все още го обича, но не си е изгубила акъла .... Не веднъж казах и ще каза отново: Алисия е жена с достойнство и АКЪЛ! Всеки уважаващ себе си мъж и търсейки сериозна жена и съпруга ще предпочете нея пред въргалящите се боклуци по пътя...

Коментирай

do selskoto bachve ot dolu

преди 8 години

Da mi qdesh kura debela zastarqla prostitutka olee bojeee

Коментирай

:)

преди 8 години

Опааааааааа Блясък са си редактирали статията и сега се оказва, че всъщност била казала ПР-ката, че Ники е на море с жена но "без обаче да се потвърждава или отрича дали това е Алисия." Ахахахахахахахаххахахахахахахахахахаха като никога Хот Арена ще се окажат прави :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.