ЕКСКЛУЗИВНА новина в HotArena ще ви ШОКИРА! ДесиСлава е новата на Бирмата, близки потвърдиха! (Подробности за връзката им)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivna-novina-v-hotarena-shte-vi-shokira-desislava-e-novata-na-birmata-blizki-potvardiha HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНА новина в HotArena ще ви ШОКИРА! ДесиСлава е новата на Бирмата, близки потвърдиха! (Подробности за връзката им)

Редакторска плесница

 

Ще се шокирате, но е истина! Фолк певицата ДесиСлава и Георги Станоев са новата светска двойка.

 

Тази ексклузивна новина HotArena научи от сигурни източници, близки до певицата.

 

Двамата са заедно от месец и ДесиСлава е адски щастлива, макар да знае „бойната слава“ на Бирмата. Миналото му с колежката й Преслава не я вълнувало, а още по-малко се притеснявала от евентуални остатъчни чувства от страна на милионерския син.

 

„Жорко вече няма нищо към нея. Връзката им много отдавна се е изчерпала и затова накрая толкова й е изневерявал. Но аз знам как да го задържа само при мен“, споделяла пред приятелки Деси.

 

Купил й победата?

 

Нещо повече – завистливи светски персони дори подозират, че именно Бирмата е купил победата на блондинката в Биг Брадър Ол Старс. „Излезе му по-евтино да бутне някой лев на продуцентите, отколкото той сам да й купува нов автомобил“, коментират столични клюкари.

 

Разбира се, Станоев не е от скръндзите и често правел подаръци на ДесиСлава, част от които можехме да видим и в Къщата на Биг Брадър – маркови дрехи, скъпарски бижута…

 

Още там ДесиСлава призна, че има нов мъж до себе си и остави Зарко със зяпнала уста.

 

Една от поредните?

 

Иначе Бирмата не е от мъжете, които задълго се задържат с една жена. Изключваме Преслава, на която все пак доста кръшкаше.

 

След като двамата се разделиха, Станоев смени доста изгори. Първата беше Глория, която Бирмата заведе на почивка в Сен Тропе малко след като заряза Преслава.

 

В последствие се завъртя интрига между него и бившата на Благо Георгиев – Христина Витанова, която продължи няколко месеца.

 

Една от последните му любовници бе най-добрата приятелка на Галена – Лора Митева, но романсът бързо приключи.

 

Някъде измежду всички тези имена се чу и това на фолк дивата Алисия, което бе голям скандал, тъй като Бирмата и Ники Михайлов са си много близки авери.

 

Колко ли ще продължи романсът му с ДесиСлава, очакваме вашите залагания в коментарите по-долу

 

Стела Йорданова

 

5 Коментара

питанки

преди 8 години

хахаха, а името на Мършолета Лозанова не се ли беше чуло? Тя не беше ли на яхта, отваряйки си краката за чантички? Не беше ли казал след това клиента й, че е супер дърво в леглото?

Коментирай

Мария

преди 8 години

КАТО ЧУЯТ,ЧЕ НЯКОЙДАВА ПАРИ И ЩЕ СЕ ИЗТРЕПЯТ ДА БЪРЗАТ.....ЖАЛКИ КУ..ЕТиНи.

Коментирай

xa

преди 8 години

Стела, която аз уважавам, като журналист :) ... Умишлено ли не спомена името на Николета Лозанова сред изброените по-горе? Защото за нея има и доказателства,че е бил с нея.... За другите са само, къде клюки...къде слухове недобронамерени.

Коментирай

ъ

преди 8 години

Хайде пак тази ви е в устата. :D Не можете да дишате без мисълта за нея. Такова обсебване, такова чудо! Аман от вас вече!

Коментирай

rady_pl

преди 8 години

gadjeto na desislava e 19 godishniq ni shampion po boks BLAGOI NAIDENOV mn ste smotani i to ot mnogo vreme i vsichki go znaqt te ne se i kriqt natiskat se po diskotekite i toi e na vsichkite i uchastiq i tq go pozdravqva! pedofilkata mrasna toi moje da i e sin !! darta razgonena kurva e desa

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.