Ексклузивни разкрития! Ето как Джорджано пропява след гавра от приятел! (Колко е спечелил от ВИП Брадър + защо го заплашват, ТУК)

3481
11 Октомври 2015, 13:00


Мирослав Стоянов, известен като Джорджано, вече бере горчивите плодове на връхлетялата го изведнъж слава, причината за която е най-вече неговата нелепост, научи HotArena.

 

Младежът направи хит в социалните мрежи с „песните” си и собственоръчно направените клипове, в които наподобява на бавноразвиващ се. Гласът му пък е дразнещ за всеки с нормален слух, но май е единственият му силен коз, който го прави различен.

 

Джордж, както го наричаше Луна, направи големия си удар като прибра над 25 бона хонорар за участието ви във „ВИП Брадър”. Надяваме се, че е проумял, че не е никакъв ВИП, а е бил избран, за да бъде подиграван и осмиван.

 

Като изключим този факт, Мирослав вече е усетил и тъмната страна на славата, за която явно не е бил подготвен. Абсолютно сензационният му възход от пълната нула явно не се хареса на завистливи съграждани в Стара Загора и те започват да го засипват с ужасяващи съобщения във фейсбук и на личния му телефон. Някои от тях съдържат дори недвусмислени закани за физическа саморазправа, пише "Уикенд".


„Джорджано е уникален случай не само за нашата, но и за световната действителност. В интерес на истината той никога не е искал да става известен. Започна да пуска фалшивите си изпълнения в интернет, за да си начеше егото, но само толкова. Някакво космическо стечение на обстоятелствата го изтласка на преден план и той не беше готов да се справи с последиците от внезапно дошлата популярност", категоричен е един от малцината приятели на Мирослав в Стара Загора.

 

 

29-годишният шемет още от ранна възраст е изключително стеснителен и трудно създавал контакти и приятелства. В училище е един от незабележимите тийнейджъри,които стоят кротко в ъгъла и гледат да не влизат в пререкания. Времето не променя Джорджано и той си остава в сектора на задръстеняците, както се изразяват негови бивши съученици.

 

Само дето стеснителният младеж явно е роден под щастлива звезда и днес стеснителността му е позната на всички българи.

 

„Приятел се подигра с Миро, че пее много хубаво и му предложи да му направи видео клип.  Той взе, че се върза и наистина пя пред микрофон, а след това и се кълчеше ужасяващо пред любителската ни камера. Уж искахме да му се подиграваме, а го направихме звезда", не може да повярва един от първите „продуценти" на Джорджано. 

 

 

Бъдещата звезда винаги е имал среден три по пеене в училище, а след това няколко педагози му се изсмиват, когато се опитва да ги убеди, че е готов да получи музикално образование. Мирослав обаче не се отказва от мечтата си и създава първия си и най-голям хит - ” Отиваме на копон”.

 

На Миро може да ми липсва певчески талант, но не и хитрост. В следващите си „парчета” пее още по-фалшиво и се държи още по-дебилно. Явно публиката това иска и той скоро става събеседник на Антон Хекимян, който отива на крака да му вземе интервю.

 

Водещият има абсолютно същите намерения, както и откривателите на Джорджано - прави всичко възможно да му се подиграе в ефир, за да си вдигне рейтинга на предаването. Но обратният ефект отново е налице и Джорджи става известен и за хората, които не се ровят в интернет. В интерес на истината екипът на Би Ти Ви доста се е постарал, за да убеди Джорджано да се покаже в национален ефир.

 

„Би Ти Ви го направиха известен, а Нова после го позлатиха", смее се популярен наш телевизионер. Джорджано взима малко над 25 хиляди лева от продуцентите на Би Ти Ви, за да влезе във „ВИП брадър". Първо му дават 22 бона, а после - още 3000 лева, тъй като музикалния инвалид в един момент решава да напусне предаването.

 

Това станало повод за генериране на завист и злоба от страна на анонимни и неталантливи завистници правят всичко възможно да почернят живота на новата звезда в музикалния ни бизнес.

 

„Атакуваха Джорджано със страшни обиди и псувни. Каква е тази държава, какво е това чудо? Пращаха му дори заплахи за убийство. Не ми се вярва да има нещо сериозно в тия закани, но Миро е лесно ранима душа и със сигурност не е приел добре подобни провокации. Сега ще направи всичко по силите си отново да потъне в анонимност, но едва ли ще му мине номерът. Хората вече го познават, а и знаят, че е спечелил доста пари. Нищо чудно сега десетки и стотици да се сетят изведнъж, че са му първи приятели. Чакат го трудни времена", притеснени са за бъдещето на Джорджано неговите близки.  

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени