Ексклузивни разкрития! Веско Маринов назначил на работа любовницата си при приятел! Блондинката Веселина тотално забравила децата си, опиянена от трубадура и изпуснала рождения ден на дъщеря си! (Подробности)

4980
30 Януари 2017, 11:00


Редакторска плесница

 

До нови и много скандални разкрития достигна разследване на HotArena за любовната афера на годината между Веселин Маринов и адашката му Веселина Пеева от Добрич. 

 

Дамата, която заряза двете си деца и техния баща, за да бъде в прегръдките на певеца, е била назначена на работа във фирма на близък приятел на естрадното величие. Това показа проверка на HotArena в Националния осигурител институт. Като за назначението й разбира се е помогнал самият Маринов. 

 

Там Веселина се водила „помощен персонал“ с конкретна длъжност „Технически секретар“. Работното й време е 8 часа, а заплата - 800 лв. Договорът е безсрочен. 

 

Служител на варненската фирма разкри пред HotArena, че никога не е виждал на работа 42-годишната станала известна прелюбодейка. Шефът й също като нея бил маниак на темата Веселин Маринов. В офиса си направил цял кът със снимки, плакати автографи на трубадура. 

 

Веска била назначена уж да се труди в дружеството, защото й трябвали официални доказателства, че може сама да изкарва пари, а не да разчита на финансите на мъжете до нея. Както HotArena вече писа, шавливата блондинка е използвала бащата на децата си като банкомат, а тя е напуснала предишната си работа като сервитьорка точно на мига, в който е оплела в мрежата си екс половинката си.

 

Затова сега Веско помагал на Веска да гради имидж на сериозна и отговорна майка. Работодателят й е бизнесмен с доста спорна репутация във Варна. В миналото за него в местни медии са излизали скандални публикации.

 

Босът на Пеева имал два брака, като втората жена му е родила две деца. За него има и слух, че чрез поставени лица има обща фирма с познайте кой… певеца Веселин Маринов. Затова никак не е случайно, че фиктивно сега е взел на работа любовницата му.

 

HotArena ще проведе подробно разследване и очаквайте скоро доста любопитни разкрития за варненеца и известните му приятели и партньори.

 

Но да се върнем сега на историята с похотливата Веселина Пеева. HotArena научи, че след като русата дама зарязала двете си деца заради любовта на живота си, тя демонстрирала огромна фалшива симпатия към внучето на Веселин Маринов.

Любимецът на майки, баби и прабаби стана дядо в края на 2015 г. Тогава 27-годишната му дъщеря Йоанна го дари с внук от съпруга си д-р Станимир Сираков.

 

А защо Веселина демонстрирала фалшива симпатия? Нейни комшии от Добрич разкриха пред HotArena, че когато преди 2 години тя напуснала семейството си заради Веселин, една от причините била и да се отърве от отговорностите по отглеждане и възпитаване на деца. На Пеева й се живеело и съвсем други неща били в главата си. Затова била като ударена от мокър парцал от новината, че любовника й станал дядо.

 

От поведението й са възмутени дори нейни роднини. Лице, което и е родственик за сега пожелало анонимност, разкри пред HotArena, че Веселина далеч не е само лоша майка поради факта, че е изоставила деца си. Имало е случаи, в които преди да се залюби с актуалното си известно гадже, е удряла голямата си дъщеря!

 

Покрай любовника си госпожица Пеева така се е въодушевила, че дори забравила рождения ден на момичето. А дъщеря й дори написала покана за майка си и я изпратило по куриер. Гости на тържеството били потресени от липсата й.

 

Очаквайте до дни още много скандални разкрития за новата на Веселин Маринов. Какво написа малолетната дъщеря на Веселина на певеца и какво той й отговори. Разследвана ли е палавата Веселина от прокуратурата и за какво? Скоро...

 

М. Грозева

 


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени