Ексклузивни СНИМКИ! Мария показа своята едномесечна племенница! (Вижте колко сладко е бебето Йордана)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivni-snimki-mariia-pokaza-svoiata-ednomesechna-plemennica HotArena.net
Ексклузивни СНИМКИ! Мария показа своята едномесечна племенница! (Вижте колко сладко е бебето Йордана)

Фолк певицата Мария показа дъщеричката на сестра си Ирена – Йордана, видя HotArena.

 

Племенницата на звездата от „Пайнер“ е почти на 1 месец. За около над 20-ина дни бебето Йордана, кръстено на  майката на Мария и Ирена, е наддало 1 килограм и е увеличило ръста си с 4 сантиметра.

 

Ирена и съпругът й живеят в чужбина – в град Констанц, който се намира на немско-швейцарската граница. Двамата влюбени, без услугите на детегледачки, отглеждат сами своята дъщеричка.

 

Няма съмнение, че по-малката сестра на изпълнителката е чудесна майка. Когато Мария роди Марая и й се налагаше да работи, паралелно с което да журира и в Music Idol,  Ирена помагаше с грижите за принцесата и се справяше повече от отлично.

 

HotArena се натъкна на снимки, една от които е от Instagram-а на певицата, и бебето Йордана се вижда в цялата си прелест. На друг кадър дъщерята на Мария – Марая - разхожда своята братовчедка в Констанц. Наскоро наследницата на певицата, в компанията на баба й Данче, посетиха Ирена, за да видят сладката Йордана.

5 Коментара

Светла

преди 7 години

много смотано име- като на Марая....

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Името не прави човека,казват,но можеха наистина мааалко да се позамислят! Малката кукла наистина е изписана,чаровница! Да им е жива и здрава и те също ,да я отгледат и да и се радват! Хайде,сега е време и на Мария,дано зарадва и тя семейството си!

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Че какво му е на името-Марая,не пишете глупости!Някой може и твоето име да не харесва,това значи ли,че не е хубаво!

Коментирай

Buba

преди 7 години

Само аз ли не мога да разбера какво му е на името, традиционно българско име! Ама сте толкова свикнали с изчанчените западни имена, че не можете да го проумеете!

Коментирай

mor

преди 7 години

дхх, дано, дано, че много ни е важно!Как д се живее така, смотаняци прости и чалгари!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.